catlak dedigin zaten normalde nasil olur ki. Bende bile var tamamen normal dogal bir durum ben dogalligi seviyorum o yuzden boyle dogalliktan olan seylere de sahsen takilmam gozume batmaz yani. Bende de ergenlikte boy uzamasindan sirtimda bir kac tane yatay cizik catlak var bide iki tane her iki bacagimin baslangicinda var ve ne yalan soyleyeyim aklima bile gelmiyor var oldugu unutuyom yani anca tesadufen gozum carparsa tekrar bi hatirlatma gibi oluyor onun disinda sirtimdakini zaten soyunup ayna karsisinda arkami donersem anca gorurum ama yine dedigim gibi hic takmiyorum bile normal bunlar
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Kalça kısmımda var orta halli bana pek hoş gelmiyorda erkekler ne düşünüyor diye merak ettim
Cevap sahibi
7 ay
o zaman gormek lazim simdi gormeden bir sey demek zor eger merak edip durustce yorum dusunce istiyorsan
Canım, beyaz çatlaklar tamamen normaldir ve birçok kişi bu durumu yaşar. Vücudun değişen yapısı, kilo alıp verme veya hamilelik gibi faktörlerle oluşabilir. Çatlakların itici olduğunu söylemek tamamen bireysel bir algıdır. Seven bir insan, seni olduğun gibi kabul eder, merak etme. 🩷
Çatlakları azaltmak için düzenli nemlendirme şart. Hyaluronik asit içeren kremler, doğal yağlar ya da retinol gibi daha güçlü içerikli ürünler fayda sağlayabilir. Tabii ki etkilerini görmek biraz zaman alır. Profesyonel çözümler için dermatoloğa danışabilirsin. Özgüvenin en önemli güzellik sırrın, unutma! 🌸
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Beyaz çatlaklar da geçer mi? Hangi kremi kullanmalıyım
Tabii ki çatlaklar tamamen geçmez ama görünümlerini hafifletebilirsin. Hyaluronik asitli ve kakao yağı içeren kremler oldukça etkili. 💖 Sabırlı olmayı unutma! 🌿
Oraya kim bakar , kocan olsam umursamam , ben işleve bakarım harici cildiyeden baktır , ya da doğal kremler var doğum cizikleri vs kullanılan onlardan alırız sana sen iste yeterki