Güzellik & Bakım Beyaz oje kötü mü görünüyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor iyi👍 kötü👎 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Beyaz oje kötü mü görünüyor? Cevapla Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sıradaninsan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl ben düz beyaz oje sevmiyorum kireç gibi geliyor bana. 0 0 Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Oje kötü durmaz ne renk olursa olsun. Tırnak yapısı önemli 0 0 Yorumla
morkelebekrüyası Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl aşkım ellerin ufak uzun tırnaklar prk yakışmamış ve kısa yuvarlak badem tırnak daha güzel olurbeyaza gelirsek beyas çok göze batıyot bunun yerine kırık beyaz yumuşak nir ton kullanman daha şık olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ellerin tombul biraz kilolumusun zayıfla bence hiç beğenmedim seni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kilolu değilim ama parmaklar tombul Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Elın mınıcık boyun en fazla 1-58-62 kukun cızgı ve toplu bıraz da koyu renk 0 0 Yorumla
malabsorbsiyon Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl harika eller ve renk tonu perfeck 0 4 Yorumla Soran +1 yıl perfect* Yorumla malabsorbsiyon +1 yıl wonderfull babygrasias Yorumla Soran +1 yıl gracias* Yorumla Soran +1 yıl wonderful* Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Duvarı boyarken yanlışlıkla denk getirmiş gibisin. 1 0 Yorumla
анархизм Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl abla kusura bakma ama uzaydan çekseydin fotoyu 1 0 Yorumla
TengriciTürkKızı Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Gayet güzel fakat törpü istiyor biraz 0 0 Yorumla
Olesyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl güzel olmuş, bnde severim beyaz duruma göre 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Parmakların güzel yakışmış 0 0 Yorumla
eagle0684 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Lacivert sursene sen 1 1 Yorumla Badbadgirlll +1 yıl Çok yakışır gerçekten 👍 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı. Fena değil 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. İiii duruyor 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. durmuyor 0 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 921 cevap paylaştı. İyi bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
ben düz beyaz oje sevmiyorum kireç gibi geliyor bana.
Oje kötü durmaz ne renk olursa olsun. Tırnak yapısı önemli
aşkım ellerin ufak uzun tırnaklar prk yakışmamış ve kısa yuvarlak badem tırnak daha güzel olur
beyaza gelirsek beyas çok göze batıyot bunun yerine kırık beyaz yumuşak nir ton kullanman daha şık olur
ellerin tombul biraz kilolumusun zayıfla bence hiç beğenmedim seni
kilolu değilim ama parmaklar tombul
Elın mınıcık boyun en fazla 1-58-62 kukun cızgı ve toplu bıraz da koyu renk
harika eller ve renk tonu perfeck
perfect*
wonderfull baby
grasias
gracias*
wonderful*
Duvarı boyarken yanlışlıkla denk getirmiş gibisin.
abla kusura bakma ama uzaydan çekseydin fotoyu
Gayet güzel fakat törpü istiyor biraz
Aksine güzel gözüküyor
güzel olmuş, bnde severim beyaz duruma göre
Agaa be maşallah yakışmışş👌
mat bordo ya da kırmızı sür
Tipex gibi görünüyor bence kötü
Senin ellere en güzel mor gider bence
çok eskide kaldı bu ya
Parmakların güzel yakışmış
Rakı beyazı tercihim
Gayet iyi