Odamda tırnak buluyorum?

Selam herkes. Öncelikle tüm ihtimaller, en ince ihtimaller bile düşünülmüştür o sebeple; böyle olabilir, onun tırnağıdır, bunun tırnağıdır gibi yorumlar gelecektir, bunların hiçbiri değil arkadaşlar.
Birkaç ay önce yatağımın yanı başındaki komodinin ilk çekmecesinde eşyalarımın altında kesilmiş ama özenle kesilmiş 8-9 adet tırnak buldum. Tırnak bildiğin insan tırnağı rengi yapısı vs. Fakat tırnaklar küçük ( hayır bebek çocuk falan yok ) ki evdeki bireylerin hiçbirinin değil zaten. Her neyse sonra ben bunları peçeteye sardım girişteki ayakkabılığın üstüne sakladım tabi ben uyuyamadım bir süre. Ve tam olarak bugün birkaç saat önce yatağımda geçen bulduğum tırnakların yapısında hatta aynısından bir tane daha buldum. Uzanırken tesadüf gözümün önüne ilişti. Nevresimlerimi de sıkça değiştiren biriyim daha dün değiştirmiştim.
Kafayı yiyeceğim artık nedir bu. Daha önce buna benzer bir durum yaşayan ya da bu konuda bir bilgi sahibi olan, bir bilene sorup cevabını alan var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum. Psikolojim bozulduuuu 😏

Odamda tırnak buluyorum?