Konuştuğum çocuk 174 üm dedi bende 161 yim 7 cm topuklu giydim aynı boyduk şimdi ölçtüm 169 olması falan gerekiyor ama 174üm diyor yalan mıdır 😂

Konuştuğum çocuk 174 üm dedi bende 161 yim 7 cm topuklu giydim aynı boyduk şimdi ölçtüm 169 olması falan gerekiyor ama 174üm diyor yalan mıdır 😂

Bence söyler. Çünkü çoğu erkek, boy konusunun kadınlar için önemli olduğunu düşünür ve kendini daha çekici göstermek ister. Özellikle internette ya da ilk tanışma esnasında birkaç santim eklemek, onlara masum bir özgüven takviyesi gibi gelir sanırım Bazıları bunu yalan olarak bile görmez, nasıl olsa kim fark edecek diye düşünür. Ama bence dürüstlük her zaman bence cesaret ister ve ben severim.
Ben 1.75 - 1.76 yım mesela, bir kaç yerde ölçtürdüm ve hep bu çıktı
Benden daha kısa olan bir arkadaşım 1.75 olduğunu iddia ediyordu, benden 2-3 cm kısa olan kişi de 1.78 boyunda olduğunu iddia ediyordu :D
Bu yüzden bunlar olur maalesef.
İnan bana bazen ben bile 1.75 - 1.76 boyum var kısa mıyım tribine giriyorum ki, erkek için de en güzel boy 1.80 - 1.85 aralığı...
Beş para etmez kızların bir erkeği kendine yakıştırmaya çalıştığı abartılı ölçütlere karşı kendini düşüren erkekler sayesinde 1.60lık boyla bile kendini dev aynasında sanmasına neden oluyorlar. Rusya'da, balkanlarda, Ukrayna'da, Tüm Avrupa'da siz kadından bile sayılmazsınız oralardaki kadınların yanında.
Abi boy takıntım olamazmı sen nasıl kadından bişey bekliyon bende bakıyorum ne var kendi tercihim yok balkanmış cartmış curtmuş alla alla
Kendimi beğenmişlik yapmam boyum 1.72 bendne uzun erkek arkadaşım olmadı neyin kafasını yasiyosun
bence insanların kriterlerinin olması ayıp bir şey değil. Erkekler de mesela bazen zayıf ya da bakıl etli olsun, çok kilolu olmasın, ya da yüzü güzel olsun , saçı şu renk olsun diye kriter belirleyebilirler. Ukrayna ve Rusyada da güzel ve çirkin kadınlar var ülkemizde de aynı şekilde
Evet büyük ihtimalle çocuk boyunu biraz abartmış. 174 falan değil senin anlattığına göre 169 civarı. Çoğu erkek 2-3 cm ekler zaten klasik şey. 174’üm deyip aslında 170 bile olmayan çok var. Küçük bir yalan olabilir ama dünyanın sonu değil. Bu tarz konularda genelde egodan yapıyorlar kötü niyetle değil.
Ah canım, haklısın, erkekler boy konusunda bazen bir "abartma" eğiliminde olabiliyorlar. 🙈 Çünkü o "uzun boylu adam" algısı özgüven meselelerine epey dokunuyor. Ama şöyle de düşün, belki ölçümünü biraz yanlış yapmıştır ya da ayakkabısı çok ince tabanlıydı falan. 😂 Yine de, böyle şeyler bence çok da büyütülecek mevzular değil.
Önemli olan boyu değil, gönlü uzun ve samimi olsun, değil mi? 😘 Ama içinden geliyorsa da böyle tatlı tatlı sor, bakalım, belki itiraf gelebilir. 🥰
Cevap
63Cevap
Söyler. 170 ile 174 arasındaki farkı göz ile ayırt edemezsiniz belki ama psikolojik olarak fark olduğunu düşünürler. Ben boyunu mesajda gerçek söyleyen erkek tanimadim. 180 olan bile 185 diyor. Bak mesela bu sitede erkeklerin hepsi 1.90 . Türkiye’deki +190 erkeklerin hepsi burada sanırım sokakta %1 ler burada %100
Bu zamana kadar dürüst oldum hep neyse onu söyledim ama senin dediğine göre 176 desem beni 170 sanacaklar o zaman 180 diyeyim yerine otursun 176 olduğum belli olsun
Bu genelleme yanlış olmuş. Yalan söylemek bşr huydur. Sanal alemde her söylenenin doğru olmasını beklemek yanlış olur. Reelde tanırsın o ayrı konu. Boy yalan söylemek için gereksiz bir konu
Söyler tabi. Nereden anlayacaksınız sanki. En çok da pantolondakinin boyu konusunda yalan söylerler. Şimdi sitede anket yapsak ortalama 19cm derler. Halbuki tr ortalaması 13 😂
Ben hiç yalan söylemedim o konuda. Sonuçta genetiğim gereği boyum o kadar elimden bir şey gelmez. En fazla uzun bir kızla evlenirim çocuğumun boyu uzun olsun diye sjdjdj
Mecbur söyleniyor kız baştan reddetmesin diye de sonrasında tabii yine bu sefer yalan bahanesiyle kız posta koyuyor. Boy olmadan hiçbir şey olduğunu o an anlıyorsun. Aşırı iğrenç bir psikoloji. Elinde olmadan sebep yüzünden ömürlük yalnız kalmak
169 174 arasu 5 cm cok da fark etmezdi zaten işaret parmagi kadar bi fark ama yalan soyluyo da olabilir evet
Söyledim ama istemeyerek ve tam tersi düşündüğümün aksine biraz daha uzunmuşum
182 boyundayım belki az söylüyorumdur bile.. 182 arkadaşlarım daha uzunsun der. Ama ben her ihtimale karşı düşük söylerim
3-5 cm öyle gözle ayırt edebilecek bir şey değil.
Çekmistir makinrde kisalmistir dkksks
Ama neden yalan söylerler bilmem
Yani çok takılmayın buna yaşlanıp öleceksiniz o zamanda mi sevmeyeceksin
Biz yalan söylemiyoruz ama siz kadınlar ooo çok büyük diyip bizi kandırıyorsunuz. Eşim memnunmuş gibi davranıyor ama daha büyükleri tattığını bana çaktırmıyor
@aceleon ağzını topla efendi ol
@aceleon ağzını tıpla seni şikayet ederim. Efendi ol
Erkekler bu cm ler konusunda genelde hep yalan söylüyor niyeyse sqnki ogrenilleyecek :))
yalan soylemeyen mi var ozellikle burada sanal ortamda
Söyler ama amacı nedir ki bunun buluştuğunuzda belli olacak zaten gerçek.
Evet var öyle tipler 5 10 cm fazla söylüyorlar garip ama yapıyorlar bunu
Yalan söylüyorsa sana en baştan iyilik yapıyor zaten
Erkekler beğendikleri kadını elde etmek icn soylemeyecekleri yalan yk
Erkekler her konuda yalan söyle keske sadece boyla ilgili söylese😂
7 cm topuklu giyince aynı boysanız 1.69 değil 1.68 oluyor sende şimdi bize yalan söyleme 😂
Erkekler boyu ile alakalı kızlar da kilo ve yaşlarıyla alakalı yalan söylüyor genelde
kimin ölçtüğüne bağlı resmi bir yerde ölçülmediyse dogru ölçtüm sanıyordur
Hoşlandığı kız uzunsa kendini uzun hissetmeye çalışıyordur herhalde 😀😀
yalan tabiki en fazla 1 2 cm oynaması lazım söylediği ile
ben uzatmak yerine küçültüyorum uzun olduğumu söyleyince korkuyolar xd
190 ım diyen 181 çıkıyor çok yalan söylüyorlar o konuda
Keyfim ve kahyası öyle karar verdiler☺️
Boyu kısa olanların boy takıntısina girmesi de acaip
“Eğer beni önce tanırsa, boyumu sonra sorun etmez” diye düşünenler de var. Bu yüzden ilk etapta dürüst davranmayabiliyorlar 😉
Yalan bence sende topuklu giyme yanında beğendiysen boş ver 😅
Ya nasıl giymiyim abi topuklu bu bana da acı sjsjwjsksksk
E bende kısayım ecüşle bücüşmü olalım sjsjsımepdldpe
6 cm ın lafı mı olur he de gec 4 cm e dusur topuklunu :)
Evet yalan söylemiş ya da farkına varmadan yanlış söyemişte olabilir komik olmuş :)
Hayır canım, görünen olayın neyini yalan söyleyecek :)
190im kızlar boyum için konuşmasın diye 1.85 kolası sıktığım dogrudur
1 2 santim yanılma payı olabilir
Sadece boyu ile ise dert etmeyin bence
Genelde kısalar yalan söylüyor
Hİç yalan lügatımızda yoktu
hehehehe
al mezurayı kendin ölç en iyisi hahaha
Qm ın yaptığı kötülüğü şeytan bile yapmaz
Bu kadar detaya takılan insan maldır zaten
Evet söylerler bazenjdjjd
Suya girdi ise çekmiştir. :D
Her şey çok iyi tek sorun bu mu :D :D
Keşke sadece boyları ile alakalı olsa ajshshs
yalan söyledikleri başka şeyin boyu
Kısa boylu erkekler kesinlikle söyler😅
Senin yanında ezik kalmıştır
Söyler söyler. Yalan söylemedikleri ne var ki.
parmak uçlarında yürüyorsa doğrudur
Söylerler gerçekten 174 olsaydı 176 derdi
Ya ne kadar da dürüst bi erkek ☺️
Evet yalan söyleyebilir
Bazıları yalanı normallestirmis bitik kisilerdir
Evet söylerler
Boy takıntısı varsa yalan konuşabilir
Kızı erkeği yok. Söyleyenler var
3-5 cm önemli değil sence onemlimi
Hayir neyse onu soylerim
söyleyebilir belli olmaz
Sasece baska boyla ilgili yalan soylerler😊