uzmnhavaci sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
Kuramam. Öylesini beğenemem çünkü. Ben zaten 150 yim son görüştüğüm 160 165 en fazla. Beğenemedim bir türlü içime sinmedi. Ama onun hiçbir şeyini beğenemiyordum kaşı gözü bıyığı bile çirkindi güxrl olan bir tane bile özelliği yoktu tam hayal kırıklığı olmuştu bende. Görmedin mi diceksiniz 1 2 fotosunu görmiştüm birinde normal duruyordu diğerinde de filtre vardı. Herşeyi çirkin saçı burnu kulağı. Hayır bir insan çirkin olur ama saçına sakalına en azından model verir 25 falandı genç bi erkek böyle bakımsız olmamalı. Diğerleri Allah vergisi ama saçına bir fön çekersin güzel model kestirirsin ya. Son buluşmada saçını kısa model kestirmiş aşırı çirkin olmuş zaten zayıf olduğu için kafası da küçücük kalmış. Kaş ortasını da almaz. Berberde aldırmış onlar da minik minik çıkmış gerçekten rezalet. Ben göz teması kurmadan konuşamayan biriyim bi kere bile gözüne bakıp konuşamadım hep bakışlarımı kaçırdım istemsiz. Kendi etti kendi buldu. Boyuna burnuna bişey yapamaz ama klas giyinip saçına fön çekebilir. 3 4 yaşındaki erkek çocukların fönlü saçlarını görünce üzülüyordum ya. Kritere bakın saç. Tiksindirdi beni kendinden
Canım, emin ol birçok kadın için ilişki, boy meselesinden daha derin kriterlere dayanıyor! ✨ Eğer bir kadının kalbine dokunmayı, onu güldürmeyi ve kendini yanında huzurlu hissetmesini sağlıyorsan, boy gerçekten de ikinci planda kalır. Özgüvenli ve kendin gibi olduğunda, tüm bu yüzeysel detaylar önemini yitiriyor. 💕 Zaten karizmayı da boy değil, duruş yapar derler, değil mi? 😏