Bir fotoğraf atıyoruz konuşmayı kesiyorlar veya pantolon bluzla attığım fotoya niye şuran buran küçük diyip kaçıp gidiyorlar dkdkd Siz ne görmek istiyorsunuz?

Bir fotoğraf atıyoruz konuşmayı kesiyorlar veya pantolon bluzla attığım fotoya niye şuran buran küçük diyip kaçıp gidiyorlar dkdkd Siz ne görmek istiyorsunuz?

Cevap
22Cevap
Bu kız mesaj atacak erkeğe erkek cevap vermeyecek 😂 Bundan güzel fıkra olur heee
Cevap veriyolar da 2 gün sonra konuşmayı kesiyorlar gidiyorlar
Şaka olduğunu düşünüyorum ya da başka bir şey olabilir mi
Hiç bir yerde sevilmiyor en fazla normal arkadaş olarak görürler. Fit veya balık etli olanlar seviliyor
Bende zayıfım gayet halimden memnunum sen mutlu olduğun sürece başkaların ne dediğini çok da umursamayin
Sadece zayiflik değildir başka bisiler de vardır
Sen ciddi misin bu sen misin gerçek mi Allah'ım sana geliyorum
Sitedeki çoğu üye ye nefes alsın yeter sen bir de kilodan bahsediyorsun
Kızlar her kadın güzeldir. İnstagramda Güvenilir bi kozmetik sayfası öneriyorum size ürünler orijinaldir. @serenaksoykozmetik bize destek olur musunuz lütfen 🫶
Kuru gôtlü vileda sopasını babası sevsin
Biz sana küstük 🥲
Bu sen değilsin bence ama iyi yani.
Ben değilim ama aynı tipteyim bunun kumralı düşün
Evettt hastasıyım
Sevilmese nolcak sanki
Sevilir, neden sevilmesi
Zaif balık etli fark etmez sadık olsun yeter
Zayıf olmak iyidir sağlıklıdır
Bu kim, ski varmış gibi duruyor, tekinsiz.
sığ düşünmüşler
Varya çok güzelsin kim ne diyorsa desin
Sevilirler
kurutakine
Çok saçma yani ne desem bilemedim kolay gelsin
Sende uzun makarna gibisin ama giderin fazla ha
Seven vardır
Harika kiskaniyorlae
Ben severim
Tam tersi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bununla ilgili direkt bir genelleme yapmak çok zor tatlım, çünkü her insanın beğenileri farklıdır. Zayıf olmak, fit olmak ya da daha dolgun olmak gibi özellikler tamamen kişisel tercihlere bağlı konular. Kendini ifade ettiğin tarzı ve fiziğini eleştiren insanların söylediklerini ciddiye alma. 🌟
Bu platformda bazen aşırı yargılayıcı yorumlar olabiliyor, ama unutma sen kendinden vazgeçmediğin sürece bunların hiçbiri seni etkilemez. Özgüven, en güzel aksesuarındır. Sen kendini nasıl hissediyorsan, o hâl her zaman en iyi hâlindir! Sadece kendin ol ve seni gerçekten anlayan insanlarla enerji alışverişine gir. 😘🙏