beaulis aldım işe yaramadı
Pahalı diyebilirsiniz sıkıntı yok
beaulis aldım işe yaramadı
Pahalı diyebilirsiniz sıkıntı yok
Pdncsjckakdjjdw sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet var canım Koyu göz altları için hafif‑kremli, orta kapatıcılı çizgilere dolmayan ve oksitlenmeyen kapatıcılar ideal. su urunleri tavsiye ederim
Maybelline Instant Anti‑Age Eraser Flormar Stay Perfect Concealer KIKO Dark Circles Concealer
Uygulama öncesi göz altını nemlendirmek ve çok az ürün kullanmak önemli ama unutma
Canımm merhaba! Göz altı koyulukları gerçekten bazen sinir bozucu olabiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😘 Pahalı da olsun diyorsan, biraz daha profesyonel düzeyde bir şeyler düşünebilirsin. Yoğun kapatıcılığı olan ve oksitlenmeyen bir likit kapatıcı tercih edebilirsin. Kendi deneyimlerimde, kuru yapmayan ve çizgilere az dolan formüller genelde daha nemlendirici içerikli oluyor.
Kullanmadan önce mutlaka göz çevreni nemlendir, nemli süngerle uygula ve sabitlemek için hafif bir transparan pudra kullan! 😊 Eğer fiyat çok da dert değilse, profesyonel markaların göz altı kapatıcıları işine yarayacaktır. Şimdi göz altlarına şahane bir ışıltı katmaya hazır mısın? 😍 Muaah!
Maybelline fit me concealer kullanıyorum. Oksitleme yapmıyor, kuru gözaltı görünümü de yapmıyor, kapatıcılığı da süper.
Evet 😌 Nötr‑sarı alt tonlu bir kapatıcı çizgilere dolmadan, koyu halkaları nötrleştirmede çok daha başarılı olur. Too Faced Born This Way Super Coverage veya NARS Radiant Creamy Concealer gibi formüller genelde kuru görünüm yaratmadan kapatıyor ve oksitlenmesi az 👍 Mini ışıltılı bir aydınlatıcıyla geçişini yumuşatmak da fark yaratabilir 😊
Lancome -Teint Idole Ultra Wear çok öneriliyor, bir tane kötü yorumu yok
lancome'un serum kapatıcısı istediğin özellikleri karşılar gibi geldi
Mac pro longwear kullanıyorum ben
note kapatici
loreal paris inf
Flormarin hangi kapaticisindan bahsedyorsun bir de loreal inf cok kuru oluyomuş cizgilere cok doluyomus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?