Ya bu kadar güzel pürüzsüz olup şikayet edenler şımarık bence
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Estağfurullah fotoğrafta net değil ama gerçekte hoş durmuyo gözlerimin altı da mosmor başkaların göz altlarına bakınca daha iyi farkettim şikayet etmek haddime değil
Ben kedi soruna yazanım 😃 Bende bidaha baktım bidaha çok güzelsin, bidaha pürüz yok yüzünde. Ayrıca farklıda bi yüzün var daha ne olsun. Ama sen bi yavru al evine kedi candır
Bizde aynı şekil 9 tane var doğurdular soğuk olunca dışarısı evde besliyoruz banyolarını yaptırıyoruz inşallah bu kedilerinden ölen olmaz benimde kedime araba çarptı bi tanesi de durduk yere öldü kurtlanmış bi şekilde çalılıkta gördüm acısı hala taze
Haklısın hocam kaygılıyım o civar bi puan gelirse üstüne düşüncem bu konunun şuanlık mesleğin saygınlığından dolayı hedefi o belirledim sende bu işlere kafa yormalısın daha gençsin tam mesleğini eline alma zamanı yoksa insanın ömrü zehir oluyo
Özgüvensizsin hocam beceriksiz veya çirkin değil çirkin olan insanların sayısı az çoğu insan ortalama tipli veya güzel, güzel insanlar çirkinlerden daha fazla bu yüzden çirkin olma ihtimalin düşük sadece kendinle barış..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uyku düzensizliğinden kaynaklı oluyor genelde veya kafein çok tüketiyorsundur.
Evet ama çok kahve içmiyorum nasıl düzelir peki
Beslenme ve uykuyu düzene sokarak...
Zor ama bakıcaz sağlık
Sağoll.
Rica ederim
Ya bu kadar güzel pürüzsüz olup şikayet edenler şımarık bence
Estağfurullah fotoğrafta net değil ama gerçekte hoş durmuyo gözlerimin altı da mosmor başkaların göz altlarına bakınca daha iyi farkettim şikayet etmek haddime değil
Ben kedi soruna yazanım 😃
Bende bidaha baktım bidaha çok güzelsin, bidaha pürüz yok yüzünde. Ayrıca farklıda bi yüzün var daha ne olsun. Ama sen bi yavru al evine kedi candır
Var kedim teşekkür ederim 🙏🙏 sizde kedileri ihmal etmeyin hep ölü kedi görmek çok üzücü keşke insanlarımız daha duyarlı olsalar
Arabalar maalesef. Benimde bi kedime öarpmış tesadüfen gördüm çöpün yanında. Evde bıtane var kapı önünde 7-8 tane besliyorum
Bizde aynı şekil 9 tane var doğurdular soğuk olunca dışarısı evde besliyoruz banyolarını yaptırıyoruz inşallah bu kedilerinden ölen olmaz benimde kedime araba çarptı bi tanesi de durduk yere öldü kurtlanmış bi şekilde çalılıkta gördüm acısı hala taze
Yıkama ama hele minikleri tehlikeli
bence seni sen yapan onlar olmuş
Sağolasın ama hoş durmuyo..
hoş durduğu için öyle söyledim
🙏🙏
Az daha beklese kaş olarak doğacakmış
İAKDŞQKSŞQKSŞA
Ben bi sorun goremedim
Nokta nokta gözenekler var
Hani ya
Düzenli uyku
Eyv🙏
Yüzün ne tatlıymıs ama
Şiriniz biraz🙏
Hahahah maşallah 💋
Emoji nazar boncuğu olacaktı yanlıs olduu 😀
Eyvah Eyvah 🧿 ben attım şimdi problem yok
İyisinn
Bendede var geçmiyo o da sen esmermisin
Hayır beyaza yakın tenim geçer bence bişeyler yaparsak
Burcun ne
Oğlak?
Kaç sevgilin oldu
Kardeş ne alaka ya benim derdim ne senin derdin ne🥱🥱
Söyle lütfen analiz yapıyom
2
Burçları neydi
Oğlak dalga geçiyon herhalde benle🥱🥱
Çok güzelsinde ayakların kokuyodur senin
Güzel olsaydım da ayaklarım koksaydı keşke be usta🫠
Derslerin kötü olunca ailen zorbalıyo mu
Derslerim uzun zamandır kötü olmuyo🫡
Çok azim var sende hedef ne
Tıp hocam siz
Ben lise mezunuyum hayatım boyunca kız eli tutmadım işsizim sadece oğlklar azimli diye sordum tıp kazancan ama doktor olabilcen mi sen kaygılı birisin
Haklısın hocam kaygılıyım o civar bi puan gelirse üstüne düşüncem bu konunun şuanlık mesleğin saygınlığından dolayı hedefi o belirledim sende bu işlere kafa yormalısın daha gençsin tam mesleğini eline alma zamanı yoksa insanın ömrü zehir oluyo
Mesleğini eline almazsan ömür boyu yetersiz hissedeceksin parasızlıktan çok bu acı verici asıl
Çirkinim tipimi görsen ağlarsın meslek öğrenemem kafa yok okulada gidemem öyle kasiyer falan olurum tıp en iyis bencede oğlağa yakışır 😂
Özgüvensizsin hocam beceriksiz veya çirkin değil çirkin olan insanların sayısı az çoğu insan ortalama tipli veya güzel, güzel insanlar çirkinlerden daha fazla bu yüzden çirkin olma ihtimalin düşük sadece kendinle barış..
Fotomu atim sana
İnan hak vericeksşn
Atmana gerek yok değilsin
Evlilik