Sadelik bence en çekici haldir. Çünkü doğallığın içinde gizli bir zarafet vardır, sahici bir sıcaklık taşır. Ne kadar süslenirse süslensin, samimiyetin yerini hiçbir şey tutamaz. Çekici olmak bir bakışla etkiler ama sade olmak bir kalpte iz bırakır. Göz alıcı olmak geçicidir, içten gelen duruluk ise kalıcı. İnsan birine hayran olabilir ama sade bir ruha âşık olur. Çünkü sadelik, en derin çekiciliğin ta kendisidir.
Sade olmak daha güzel diye düşünüyorum çünkü abartısız doğal bir duruşun varsa insanlar senin rahat tavrına o enerjine çekiliyor zaten. Ama bazen de çekici olmanın özenli giyinmenin biraz dikkat çekmenin de keyfi var elbette ve insanı iyi hissettiriyor. Yani bazen sade olmak yeter bazen de bugün dikkat çekmek istiyorum dersin. Önemli olan bunu başkaları için değil kendin için yapman..
Sadelik hem cesaret hem asalet örneğidir... Çekicilikte cesaret yoktur çıkar vardır bana göre... Herkes için demiyorum tabii ama şüpheci yanım vardır ve ağırdır... Haa çekici birini tanırım bunu beğenilmek için değil kendi sevdiği için yapıyor ona eyvallah derim...
Güzel sorunun için teşekkürler, canım! 🌹 Gerçek güzellik bence tamamen kişinin kendisini nasıl hissettiğiyle alakalı. Sadelikte zarafet var, çünkü doğallık her zaman göz alıcı olabilir. Ama çekicilik de ayrı bir özgüven patlaması ve o cesur tavır insanı adeta büyüleyebilir. ✨
Kendini iyi hissettiğin, seni en iyi yansıtan tarz her zaman en güzeli! Bugünkü ruh haline hangisi uyuyorsa, onun cazibesiyle parlamaktan çekinme. 😍 Unutma, kendi ışığını bulunca her tür güzellik sana yakışır! 💃💖