Bana göre güzel olamak daha zahmetli ama yakışıklı olmak içinde kaslı olmak şart kılındığı için Buda bi tık zorluyo olabilir
Güzel olmak
Yakışıklı olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
genel olarak, güzellik ve yakışıklılığın kalıtsal faktörlerden ve çevresel faktörlerden etkilendiği düşünülmektedir. Kalıtsal faktörler, kişinin yüz şekli, vücut yapısı, saç rengi, göz rengi gibi fiziksel özelliklerini belirlerken, çevresel faktörler, kişinin beslenmesi, yaşam tarzı, bakım alışkanlıkları gibi faktörleri kapsamaktadır. Bu nedenle, güzel olmak ya da yakışıklı olmak için genetik olarak şanslı olmak önemlidir. Ancak, çevresel faktörler de güzellik ve yakışıklılığın gelişmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek, düzenli uyku uyumak, cilt bakımı yapmak gibi alışkanlıklar, güzellik ve yakışıklılığın korunmasına ve geliştirilmesine yardımcı olabilir. Bununla birlikte, güzellik ve yakışıklılığın sadece fiziksel özelliklerle sınırlı olmadığı da unutulmamalıdır. Kişinin kişiliği, zekası, özgüveni, sosyal becerileri gibi faktörler de güzellik ve yakışıklılığın algılanmasında önemli bir rol oynamaktadır.
Genellikle kadınlar çok güzel olmasa bile ortalama bir kadını isteyen kişi sayısı ortalama bir erkeği isteyen kişi sayısından çok daha fazladır. Bu sebeple erkek ön plana çıkmak ve görünür olmak için daha fazla çaba harcaması gerekmektedir.
Aklıma bi kızın videosu geldi ya😂😂 "güzel olmak çok zor biseymis arkadaşlar Allah kimseye benim güzelligimden vermesin dışarıya çıkıyorum insanlar bayılıyor sokakta yürürken herkes bana bakıyor. Artık sosyal hayatım mahvoldu güzelliğim yüzünden nereye gitsem herkes işini bırakıp bana baktığından geçenlerde garsonun biri işten kovuldu kuryelerden biri kaza yapiyordu. Ben bu kadar güzel olmak istemedim ki benim suçum değil bu kadar güzel olmanin bedelini bu şekilde ödüyorum ay off güzelliğim yüzünden ortalık karışıyor" diyordu..😂😂
Instagramın var mı
Cevap
10Cevap
yakisikli guzel kavramini gecin artik Guzellik goreceli bazı insanlar guzel bulurken Bazi insanlar cok cirkin bulabilir Kendini nasil gordugunle alakali guzellik
İnsanlar genelde güzel olduğumu söylerler. fakat benim sevdiğim beni sevmedi. bazen güzellik hiç bir işe yaramıyor.
Aslında sevse dizilerdeki gibi olurdu. dizilerdeki çocuklara benziyor.
Senin aşık olduğun çocuk nasıldı
Ben dizilerden çok etkilenmiştim öyle bir erkek bulduğumu zannettim.
Banane be o sevmezse sevmesin dünyada zengin yakışıklı çok erkek var ona mi kaldım sanki
Kızım biz güzeliz onlar bizim güzel olduğumuzu gormiycek kadar enayi
Hem çok zenginde bulabiliriz yalıda yaşayan falan
19 sen
Yakişikli olmak çok kolay
Genetiğin sağlam olsun
Bakimli temiz misler gibi ol tamam
Güzel olmakta ayni aslinda ama neyse makyaj falan gircek konuya şimdi sinirlenmiyeyim
Tamamda bunu ben kadinlara anlatamiyorum o yüzden öyle dedim
Türkiye’de tipin azcık standart üstü ise maalesef erkekler yapışkan kadınlsr fesat oluyor. Bu iyi değil bence. Herşeyin normali makul
Yakışıklı olmak daha zor çünkü kızlar ne istediğini bilmiyor
Ne alaka
Güzel olmak ama fiziken değil mânen
yakışıklı olmak. kas yapsalar bile suratta is yoksa yapcak makyaji da yok
begenmeyen su aygiri kim
Kaslı olmakla ne alakası var düz bir vucuda sahip olup yüzü yakışıklı olanda var
Görünüşüne güzel olabilirsin ama yakışıklıysan ilgi çekersin.
Tabii kii guzel olmak cunku yakisikli erkeklerin pesinde fazla kimse yok hehehehehjdsjdj
İyi insan olmak en zoru bu
İkiside zor ama yakışıklılik daha zor çünkü kızlar makyaj yapıyor oradan hallediyor erkek öyle değil
Bu ülkede yakısıklı olmana gerel yokki 180 falan ol suratının yarısı sakal olsun herkesle birlikte olursun
Bu devirde doğal olmak hepsinden zor 😄
Çok güzel kadın var ama yakışıklı erkek daha az
İnan yakışıklı olmak.. Bu dönem kızları çok zor !
Bilmem hiç güzel olmadım
Güzel olmak.
Guzel
Yakişıklı olmak zor
Wtf mk
Seksi olmak çok zor
Yakışıklı olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?