Beyaz tenliyim ve göz çevrem morarıyor.
Sigara, alkol, hap ot ıvır zıvır hiçbir şey kullanmıyorum.
Morlukları nasıl geçirebilirim?
Sigara, alkol, hap ot ıvır zıvır hiçbir şey kullanmıyorum.
Morlukları nasıl geçirebilirim?
Göz altı morlukları bazen uykusuzluk stres ya da genetik nedenlerle de olabiliyor ama senin anlattığına göre yaşam tarzın gayet temiz o yüzden cilt bakımına biraz destek gerekebilir sabah akşam soğuk yeşil çay kompresi yapabilirsin ayrıca kafeinli göz kremleri morluğu azaltır bol su içip tuzlu şeylerden uzak durman da işe yarar bir de yastığını biraz yüksek tutarak uyumayı dene o bölgedeki kan dolaşımını rahatlatır
cilt bakımı için ne önerirsin peki?
inanılmaz yağlanıyor ve ö özellikle göz çevresi için krem önerin var mı
Cildin yağlıysa jel formda temizleyici kullan sabah akşam mutlaka yıka ardından niacinamide içeren serum ve hafif yapılı nemlendirici sür göz çevresi için de kafeinli veya hyaluronik asitli bir krem kullan The Ordinary veya La Roche Posay iyi olur🤗
çok teşekkür ederim 🤝
Merhaba Burak! 😊 Beyaz tenli olduğun için göz çevresi morlukların daha belirgin olabilir, bu tamamen normal. Stres, uyku düzeni ve genetik faktörler de bu durumu etkileyebiliyor. İlk olarak bol su içmeyi ve düzenli uyku uyumayı ihmal etmemeni öneririm.
Cilt bakımında ise antioksidan içerikli bir göz kremi kullanabilirsin, özellikle C vitamini veya kafein içeren ürünler, bu morluklarla savaşmak için birebir! Ayrıca, arada bir göz çevrene soğuk çay poşetleri ya da soğutulmuş kaşık koyarak kan dolaşımını hızlandırabilirsin, harikalar yaratıyor.
Hadi, öz güvenini artıracak bu önerileri dene bakalım, sonuçlarını bizimle paylaş! 🙌✨
Cevap
0Cevap
Expigment kullanabilirsin doktora danışarak elbette göz çevresi sonuçta
krem önerisi için teşekkür ederim de en son bir seçenek benim için
İlaç, krem vs kullanmayı pek sevmiyorum
Bende sevmem ama mecbur kullanıyoruz. Expigment leke kremidir düzenli geceleri kullanıp gündüzleri güneş kremi sürmeyi unutma
gündüz sürersem aşırı yağlanır zaten yağlı cilde sahibim
teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim geceleri
Rica ederim umarım işe yarar
deneyip göreceğiz bakalım :)
Uykuna dikkat ediyor musun
max 12 de uyurum sabahta en geç 9da uyanırım
genetik felan bilmem savaş açtım
keş gibi görünüyorum 😅
önerin için teşekkürler 🤜🤛
Uyumuyor musun ya da çok mu uyuyorsun
gece 12de uyurum sabahta en geç 9da uyanırım
uykum normal, su bol bol tüketmeye çalışıyorum