Tamami ile sadakat konusunda soruyorum.
Guvenmiyorsaniz neden?
Dogrusu merak ediyorum..
Guvenmiyorsaniz neden?
Dogrusu merak ediyorum..
Güven konusunda cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Genel olarak güveni ihtiyaç olarak gören birisi değilim kendi hayatımda. Yaptığım şeylerde bizzat riskleri göze alırım ve bu şekilde uygularım. Yani kişinin yapacağı şeylere önceden hazırlıklı olurum. Bunu haricinde bana zarar vermeyeceğine dair güvendiğim insanlar var ama bu güven hiçbi zaman %100 olamaz, çünkü bir insanın ne düşündüğünü hiçbi zaman bire bir bilemeyiz. Şöyle bişey var ki babalık testleri bile sonucu %99 olarak söyler ve biz bu sonucu %100 gibi kabul edip davranırız. Benim de öyle güvendiklerim var maksimum.
Hepimiz insanız. Tam bir güven ortamı oluşması zaten imkansız.
Guvenmiyorum.
Guvenecegim birisi olacak elbet fakat istisnalari saymaz isem , ben guvenmiyorum abi. guvensem bile simdiye kadar iyi niyetli veya kotu niyetli, ceneleriyle isleri birbirine karistirip olayi buyuttuler hep. ne zaman sans verdiysem her seferinde batirdirlar. nerde nasil davranmalari gerektigini bilmiyorlar. o yuzden oyle hersey soylenmez en azindan.
Anneme güvenirim kanka ben diğerlerine emin değilim :)
s48.radikal.ru/i120/1204/71/511376da1ec9.gif
Cevap
67Cevap
Fırsatını bulan ve ölene kadar saklanacagını bilsin aldatır. Cok seviyorsada sevgilisini aldatır karşısındakinin sevgilisinden çok daha iyi olması lazım mesela sana gelelim C. Ronaldo herkesin bildiği beğendiği biri aracıyla gelse seninle yemeğe gitmek istese sevgilini o an unutursun. anlatabildim mi
Daha özü sözü bir olanına rastlamadım desem yeridir. Birine rastladım dedim oda son dakikada yaptı yapacağını ve tüm insanlığa olan guvenimi kaybetmeme neden oldu. Yinede işiniz gücünüz rast gelsin
güvenmiyorum bir erkegin bayan ile ilgilenmesi ve o bayanın hoşuna gidip gülümsemesi kendini kaptırması felan çok kolay oluyor yani benimle beraber olan biri başkasınada kendini kaptırabilir. tetikte olmak lazım.
Ben kendi hemcinslerime güvenmiyorum.
Erkeklerin işi zor :D
Dobra bir yorum olmuş ☺
@ENRIQUE1990
huyum pis benim :D
Huyu temiz olanlarida gördük devam böyle 😊
@ENRIQUE1990
Eyvallah :)
İlişkinin durumuna göre değişir. Ama ben kolay kolay güvenemem. Çünkü kullanılan taraf genelde erkektir diye düşünüyorum.
kalbimi açtıgım kişiye güvenirim en azından güvenmek adına şans veririm
bunu iyi kullanır veya kötü
oda kendi bilecegi iş
Pek değil örneğin bu sitedEki çoğu kızın bir 2 ya da 3 tane yedek hesapları var ve bir okadar daha görüştüğü erkeklere bence çoğu erkekleri aptal sanıyor ama akillilareimizda varr öyle heer yüzüne güldüğüne mesaj atana dönmeyen bilin istedim
Hemcinslerime güvenmiyorum 😃 kadınlarda kıskançlık ve arkadan iş çevirme erkeklere göre daha fazla
ekseriyetine güvenmem. ama bu güvensizlik kadınların doğasından kaynaklanıyor. şahsi değil
Devir öyle bir devir ki kimseye güvenilmiyor ne yazık ki
mantıksızdır.
duygularının bu kadar esiri olmuş hiçbir varlığa güven olmaz.
güveniyorum ben serbest ilişki severim. sonuçta güvensizlik paranoya yaratır
Güvenmezler çünkü korkuyolarmış kadının doyumsuzluğundan.. bilimsel bir yazıda okudum
Güveniyorum. İnsanlara güveniyorum genelde been bireysel garezim olanlar hariç.
Güvenilir kadın vardır
Güvenilmez kadın vardır
Karakterlerine göre değişir
Erkek-Kadın Fark Etmez Her Şeyi Başta Konuşurum Yanlış Yapan Kendine Yapar Koyarım G*t'üne Tekmeyi Gider.
Genel olarak güvenmiyorum.
Ne kadar seversek sevelim daha iyisini bulunca ya soğuyorlar ya da tamamen gidiyorlar.
Herkesi bir tutmak doğru olmaz bence :) kolay kolay güvenmem güvenemem
Güvenmem, çünkü kadın kendini inandırdığı her şeyi yapabilir doğası gereği.
Şeytanlık fitneci kıskançlık dedikodu herşey sizde gelde güven mk
İnsanlara genelde guvenirim ya da şöyle diyelim güvenmek gerektiğine inanıyorum..
Hayır güvenmiyorum, erkeklere de güvenmiyorum, kimseye güvenmiyorum
Güvenmiyorum hepsi parali adam peşinde. Tekmeyı yiyince erkeklerin hepsi ayni demeyi bilirler ancj.
Yeni nesil kızlara güvenmek çok zor. Maşallah çoğu birilerinin altından defalarca kez geçmiş.
güvenmiyorum kime güvendiysem yarı yolda bıraktı arkamdan atıp tuttu çünkü
Eskiden erkeklere guvenilmezdi ama gercekten devir degisti. Kizlar cok degisti
Hayır cubku cok tutarsızlar ne ıstedıklerını bılmıyolar hıslerınden kendılerı bıle emın deıl kanks
Güvenmiyorum ama her defasında inanıyorum.
asla çünkü ben de bir kadınım
hiçde bile asla güvenmem, hiçde işim olmaz.
değişiyor kişiye göre
Insanlara guvenmiyorum bir kaçı hariç
hayır güvenmek için bir sebep var mı
Güvenen salaktır net.
Evet, annemde bir kadın...
cinsiyet ayırmıyorum, insanlara güvenmiyorum
Erkeklere güvenmiyorum.
Asla Güvenmiyorum Bir Çok Nedeni var
Bir çok kez yalanlarını yakaladım
Güvendiğim tek kadın var :D
karşılaşmasak ta vardır elbet :)
Kadınlara değil insanlara güvenemiyorum
İnsanlara güvenmiyorum.
güvenmiyorum bir erkek 2 laf söylesin gevşerler
Bu her erkek icin degil sizinkisi nerdeyse hepsi icin cok gordum cunku
hayır güvenilecek değiller
Guvenmem 2-3 kişi disinda
Kimseye güvenilmez bu devrde
Genelleme yapmıyorum ama gü ven mi yo rum
Guvenmek icin biraz zaman olmali
Tek gözüm açık uyurum yanımayken.
güveniyorum çünkü annem de bir kadın
Guveniyorum ama sevgilim yok..
İnsanlara guvenmiyorum :/
iki cinse de tam anlamıyla güvenmiyorum.
Kadınlara değil kimseye güvenmiyorum ben.
kadın bile kendine güvenmezken ben mi güvenecem.
Tanidiklarima evet guveniyorum
Güvenmiyorum çünkü çoğunun ruhu or0spu
Yedek sevgilisi olan kızlar oldukça güven olmaz
Sevdiğim kişi ise güvenirim
Guvenmiyorum
Canım istemiyo
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar