Once seviyor gibi gozukuyor sonra dışarıdan albenisi olan kadına kapılıp gidiyor
Bir degil iki degil
Once seviyor gibi gozukuyor sonra dışarıdan albenisi olan kadına kapılıp gidiyor
Bir degil iki degil
Kapalı olmakla bunun hiçbir ilgisi yok Hayatındaki kişi karaktersizse, güvenilmezse veya sadakatsizse, ister kapalı olsun ister açık aldatılmak her zaman mümkün olur. Yani mesele kıyafet veya inanç değil tamamen insanın karakteri duruşu ve ilişkiye yaklaşımıyla ilgili Maalesef bazı insanlar sevgi ve güvenin kıymetini bilmeden hareket ediyor ve bu da kırgınlıklara yol açıyor. Bu yüzden kapalı kadınların kaderi aldatılmak değil sadece doğru insanı bulmak önemlidir
Hayır, hiçbir kadının kaderi aldatılmak değildir. Kapalı olmakla aldatılmak arasında doğrudan bir bağlantı kurmak da doğru değildir.
Aldatma, karşı tarafın karakteri ve tercihiyle ilgilidir. İnsan dış görünüşe kapılıp gidebilir ama bu, yanında olan insanın değerini azaltmaz.
Bazı kişiler heyecan, ilgi ya da ego tatmini için ilişki dışına yönelir. Bu durum, kadının açık ya da kapalı olmasıyla değil; kişinin sınırları ve sadakat anlayışıyla ilgilidir.
Sürekli aynı şeyi yaşıyorsanız burada kader değil, seçtiğiniz insan tipini ve ilişkinin dinamiğini gözden geçirmek gerekir.
Kısacası mesele örtü değil; karşı tarafın karakteridir.”
Çevremde aldatılıp boşanan kapalı kadınlar açılıyor ve kendilerine bakım yapmaya başlıyor ve güzelleşiyor. Aldatmak kötü bir şey ama böyle 180 derece değişim boşanmadan olsa nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum.
Hayır tabii ki böyle bir kader yok ama bazen insanlar dış etkenlere kolay kapılabiliyor bu da kadının kapalı olup olmamasıyla alakalı değil 😔 güven ve iletişim daha belirleyici oluyor ilişkide, sadece görünüş değil
Ah canım, asla böyle düşünme! 🫶 Ne yazık ki, bu tarz olaylar insanların karakteriyle alakalı, dış görünüşle değil. Kadınların giyimi, baş örtüsü ya da tercihleri bir ilişkideki sadakatsizliğin sebebi olamaz. Sadakatsizlik tamamen kişinin kişilik yapısıyla ilgili.
Kimse böyle bir durumu hak etmez, sen de etmezsin. Gerçekten değer veren, kıymet bilen bir insanın yanında olmayı sonuna kadar hak ediyorsun. 💕 Kendine olan güvenini kaybetme ve her zaman kendinle gurur duy. Güzel bir gelecek seni bekliyor, unutma. 🤗
Cevap
9Cevap
He ya bunlarda böyle evleniyorlar yok temiz bilmem ne dışarda aklı diğerlerinde kalıyor aç erkek ne yapsın
Hayır. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi de. 🤲🏻
Bunın kapalılıkla alaksı yok karakter olayı bu tamamen
Bu açık ya da kapalılıkla ilgili degil insanın kendisiyle ilgili kapalıymış böyleymiş şöyleymiş boş bunlar
Beni aldatanların hepsi kapalıydı allah onların soyunu kurutsun inşallah
Kapalılıkla ne ilgisi var bunun
Kişi bozuksa kişinin önemi yok
Kanma uzak dur bir süre
Acik kadinlarda aldatiliyor
Nerden cikariyorsunuz bunlari
Ben vintage seviyorum düşünürsen
Ahahhahaha espri anlasildi
Düşünmüyorsun sanırım 😅
Yok açık kapalı alakası yok bunun
Yanlış bir bakış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?