Kapalı kadınlar neden daha çok aldatılıyor?

Benim ailemde genel olarak kapalı ağırlıklı ama eniştelerim falan hep eşlerinin yanında kadınlar bakan tiplerdi kuzenlerim aldatıldı neyse annem ablam vs aldatıldı tabii ki kabul ettiler onlara göre böyle şeyler normal. Bizim ailede kadınlar evliliğe pek bir düşkün oluyorlar ama nedense kocayı memnun etmeye çalışmalarda hep boynuzu yiyorlar. Ben kendi gözlerimle gördüm hep başka kadınlara bakıyorlar. Sadece onlar değil kapalı olan arkadaşlarımın eşlerinin çoğu da öyle kaç kez ağızlarında duydum başka kadınları görünce dipleri düşüyor diye. Ben ailem gibi itatkar olmadım asla onlar erkeği üstün görüyorlar ve erkektir yapar modunda yaşıyorlar babada musallatlı vs diyorlar sürekli boynuzlandılar ama neyse. Ne kadar şahit okuduysam hep kapalı olanlar çok aldatılıyor asla yanlış anlaşılmasın kimsenin kapalı olmasına bir şey demiyorum babada kaç kez eşi kapalı olan erkekler yazdı ama ellerine söylemedim açıklardan aldatılanlar var ama hep yuvamda yuvam kocamda kocam diyen kadınlar neden böyle oluyor?

Kapalı kadınlar neden daha çok aldatılıyor?