Bence erkeklerin bakımlı olması, özen göstermesi gayet normal ve olması gereken bir şey. Ama iş biraz fazla bakımlıya kaçarsa, bazı insanlar bunu tuhaf karşılayabiliyor, işte o zaman ‘fazla mı abartıyor’ havası oluşuyor. Yani doğal ve kendine özen gösteren erkek her zaman hoş, ama aşırıya kaçınca bazı gözlerde garip durabiliyor #Güzellik Bakim💄🎀
Erkegin fazla bakımlı 🎀olması erkekliğinden ödün verdiği anlamına mı gelir?
Erkek dediğin bakımlı olunca erkekliğinden ödün veriyor falan olmaz sadece kendine özen gösteriyor demektir. Bazı insanlar hala erkek sade olmalı parfüm sürmesin krem kullanmasın gibi kalıplara takılı kalıyor ama bunlar eski kafa şeyler. Bakımlı olmak başka yapay durmak başka. Yani biri sürekli ayna karşısında saatler geçiriyorsa her detayı takıntı haline getirdiyse o başka bir konu. Ama temiz giyinen saçına sakalına özen gösteren güzel kokan bir adam sadece kendine ve çevresine saygı duyuyor demektir.
Hayır, erkeğin fazla bakımlı olması erkekliğinden ödün verdiği anlamına gelmez. Bakımlı olmak, kendine özen göstermek ve sağlığına, görünümüne dikkat etmek demektir; bu da kişinin kendine saygısının bir göstergesidir. Erkeklik, sadece dış görünüşle ya da belirli kalıplarla ölçülemez. Günümüzde bakımlı olmak, kendini ifade etmenin, özgüvenin ve kişisel hijyenin bir parçası olarak kabul ediliyor. Erkekler de tıpkı kadınlar gibi istedikleri gibi görünebilir ve kendilerini iyi hissetmek için bakım yapabilirler. Erkeklik, içten gelen bir duruş ve karakter meselesidir; dış görünüş ise bunun bir yansımasıdır ama belirleyicisi değildir.
Bence çok şirin bir konuya değinmişsin! 😊 Erkeklerin bakımlı olması hiçbir şekilde erkeklikten ödün vermek anlamına gelmez, bu tamamen kişisel tercihlerle ve özgüvenle alakalı bir durum. Önemli olan, o kişinin kendini nasıl rahat hissettiğidir. Evet, bazen aşırıya kaçıldığında bazı bakışlar "abartılı" gibi görünebiliyor ama herkesin tarzı ve kendini ifade etme şekli farklı sonuçta, değil mi? 🌟
Özellikle günümüzde, kişisel bakım artık sadece kadınlara ait bir alan değil ve özenli olmak her iki cinsiyet için de bence önemli. Ama senin dediğin gibi, doğal bir denge her zaman daha hoş bir izlenim bırakıyor. 💅✨
Bir erkeğin kendine özen göstermesi, erkekliğinden değil, karakterinden ve duruşundan ne kadar emin olduğunun göstergesidir. Temiz görünmek, güzel kokmak, giyimine dikkat etmek ya da cildine bakmak kimseyi eksiltmez. Aksine, öz saygının bir yansımasıdır. Çünkü erkeklik; dağınıklıkla, sertlikle ya da ilgisizlikle ölçülmez. Asıl mesele, aynaya baktığında gördüğün kişiden utanmamak ve kendine gösterdiğin değeri hayatına da yansıtabilmektir.
Çok çok aşırı derecede bakımlı olması ben de soru işaretlerine neden oluyor. Ben kadın halimle bile çok aşırı derecede bakımlı değilim. Onun haricinde olması gerektiği kadar bakımlı olmasını normal karşılarım
goril gibi gezip sadece kavgaya karisan tipler bu konuyu adamliga baglar, onlarinda konusma hakkina sahip oldugunu dusunmuyorum. aksine bahsettigin erkekler daha saygili ve nazik oluyor, adamlikta bu demektir.
Bakımdan kastımız nedir mesela cildini güzel görmek istiyordur bunun için krem kullanıyodur. Bazı Bölgelerinde çıkan kıllardan rahatsızdır aldırıyordur. Bence bunlar normal 🙄
Ben 2 defa 12 seanstan 24 seans epilasyona gittim cilt bakımı vs yaptırıyorum en son birlikte olduğum kız sen gay mısın niye bu kadar temizsin demişti saçma geldi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
Bakım erkek bakımı ise değil ama kaş almak saç boyatmak törpü yaptırmak kadına hastır ya