Karakter
Fizik
Yüz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hepsi bir şekilde önemli ama karakter biraz daha öne çıkar. Fizik ve yüz güzelliği ilk başta dikkat çeker, ama zamanla karakter ve davranışlar bağ kurdurur.
Şu çağda herkesin amacı fizik ile yüze yönelik oldu, ben gibiler ise karaktere. Çünkü kişinin karakterinde saygınlık, dürüstlük, güzel ahlâk ve merhamet yoksa neyleyim fiziği, yüzü?
Hepsi
Teşekkürler eig için
Sıralama yapacak olursam
Karakter
Fizik
Yüz
Karakter diyorum o zaman
Ah tatlım, bu çok klasik ama bir o kadar derin bir soru!✨ Benim için ilk sırada karakter gelir. Çünkü dış görünüş zamanla değişir ama bir insanın içindeki ışık, ruhunun güzelliği kalıcıdır. 🌟 Fizik ya da yüz güzelliği tabii ki etkileyici olabilir ama birinin kalbinin nasıl olduğunu bilmek her şeyden önemli. 💖︎
Sen ne düşünüyorsun peki? ❤️
Cevap
20Cevap
Doyduk güzele bize karakter lazım
Karakteri beş para etmiyorsa yüzü de fiziği de hiçtir tiksinti duyarım ve arkama bakmadan kaçarım
Fizik ve yüz güzelliği önemli benim için, varein karaktersiz olsun
Karaktersiz bir kadınla evlenir mıydın?
Ben evlenmeyi düşünmüyorum, ama evet karaktersiz diye bir oldu yoktur sadece karakter uyusmamasi vardir
İlk bakışta yüz ve fizik önemli olur ilgilenmek için sonra karakter devreye girer karakter yoksa yüz ve fizik bı işe yaramaz
Popo fiziğe mi giriyor? Tabi bu ciddi olmayan ilişkiler için. Ciddi ilişkiler için her şey bir anda olur o an farkedemezsin.
Öncelik yüz sonra fizik sonra karakter. Hiç kimseyi ilk gördüğümüzde karakteriyle değerlendiremeyiz
İlk bakışta fizik ikinciye yüz son olarak ta karektere bakılır
zeki olanın karakteri zaten güzeldir ama çoklu zeka
3 ü de önemli
ama sıraya koymak gerekiyorsa
1 yüz
2 fizik
3 karakter
Bir insan karakterli olduğu kadar güzeldir... Ve bu güzellik yüzüne fiziğine yansır...
Karakter , zeka , uyum, duygu en son dış görünüş
Ben yüzü görmeden karaktere bastım geri alabiliyor muyuz.
Hepsi ama illa seçecek isek karakter
Fizik ve karakter
Fizik önemli değil diyenler sence gerçek mı
Karakter elbette
Karakteri olan bir insanın yüzü de güzel görünür
Hepsinden biraz olmali
Fizik olduktan sonra karakteri düzelir
Siz erkekler akillanmazsiniz neyse kazık yemeye devam afiyet şeker olsun 😌😄
@Küp_seker970 balık etli kadınlara bayılıyorum
Net karekter
Yüz güzelliği
karakter fizik yüz