Yüz
Fizik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vallahi insan yüz güzelliğine zamanla 1 şekilde alışır sever çünkü o doğal bir şeydir.
fizik güzelliğine de insan zamanla alışır 1 şekilde belki ama ilk görüşte beğenmediyse o fiziği sonradan da onu begenemez o kadar cok.. Yani onu en fazla arkadaş olarak görür kendi gözünde..
Sevgili ve daha fazlası için ikiside insanın gözüne hitap etmeli..
Şimdi arkadaş kimse kendini kandırmasın herkesin yüz Güzelliğine ve Fizik güzelliğine bakıyor ama insanların unuttuğu en güzellik insanın içinde olan kalbinde olan güzellikçidir Merhameti sevgisi saygısı ve dini inancı benim için çok önemli
Yüzünü beğenmediğim kişinin fiziğine de bakamam. İsterse fizik olarak dünyanın en mükemmeli olsun.
Önce göz, sonra diş, sonra yüz, sonra eller, sonra saç, sonra fizik.
Canım, bence ikisi de önemli ama asıl mesele bir insanın kendini nasıl taşıdığı ve özgüvenidir. Yüz güzelliği ilk izlenimler için dikkat çekerken, fiziksel görünüm de enerji ve sağlıkla alakalı bir detay. Ama iç güzellik ve karizma her zaman kazandırır. 🌟 Yani kendinle barışık olman her şeyden daha değerli! 💖
Peki ya senin fikrin? 😊
Cevap
16Cevap
Huyu güzel olsun güzellik kırk gündür
karakter güzelliği
Hepsi çöp, karakter güzelliği. İçi güzelin yüzüne yansır o zaten. Beden de şekil alır.
🤌🌸
Karakter yoksa bunlar işe yaramıyor. Ömür boyu çekilecek şey karşıdakinin huyudur.
Aynen
Teşekkürler...
Yatakta kafasına siyah poşet geçirmek istemeyiz demi😊
Azcik yuz ve kalp guzelligi
Kalp güzelliği daha güzel
Aynen her sey gelip gecici insanlik kalicidir
yüz güzelliği daha önemli
Yüz ama fizik de önemli
Gönlü güzel olsun yeter
tabiki yüz. fizik değişebilir
şu dünyada senden daha çok merak ettiğim kimse yok
yüz bir şekilde halledebilir ama fizik halledilmez.
Ama bunun ikisi de güzel. :)
Fizik
Oliyir ben çok gördüm
Kalbi güzel olsun gerisi kolay
Fizik ve sempatik oluşu
Hepsi önemli bebiş
Kendim önemliyim
İkisi de önemli
Fizik güzelliği
Her ikisi de
Kesinlikle fizik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?