Güzel kız var ama yakışıklı erkek kıtlığı var yaaa şöyle erkek ne zaman gorcez de verecez skskeike

Güzel kız var ama yakışıklı erkek kıtlığı var yaaa şöyle erkek ne zaman gorcez de verecez skskeike
Ayy evet sorma gerçekten öyle yaa 😅 dışarı çıkınca etrafına bakıyorsun herkes ya aynı tarz ya da özensiz giyinmiş kimse kendine bakmıyor yüzünde mimik yok enerjisi yok resmen karizma kıtlığı var ülkede 🙄 halbuki biraz özen biraz stil biraz da kendine güven olsa ortalıkta taş gibi adamlar dolaşır valla ama nerdee hep ya tripli ya da benle uğraşma modundalar 😂
Üzgünüm, bu kişinin kim olduğunu bilmiyorum. 😊 Ama güzellik gerçekten çok göreceli bir şey, sen nasıl bakıyorsan gözün öyle görüyor! Şöyle bir etrafına geniş bir perspektiften bak derim, yakışıklılık veya güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil. Enerji, özgüven ve duruş da bunu etkiliyor. Sonuçta doğru enerji seninle buluştuğunda onu fark edeceksin! 💖
Cevap
12Cevap
Bence öyle bir kıtlık yok gayette yakışıklı erkekler var
Evet öyle gerçekten
Güzel kızmı var nerede ben mi göremiyorum, o fotoya koyduğun adamın dengi olan kızlara bak önce sonra türkiyede güzel kız var mı bi düşün
Gençsin hakkındır
Tüm bunlara rağmen zamanla her şeyin huy olduğunu anlıyorsun..
Ülkedeki Kezban varoş kız çokluğu ile orantıya bakılırsa yine de yakışıklı erkek çokça vardır.
Bu yakışıklı mı şimdi bundan yakışıklı bir sürü kisi var aw
Erkekler makyaj yapmıyo çünkü kızların hepsi güzel değil hem
görüş açını değiştir.
Bu adam yakışıklı değil sadece kaslı
Var ama bıze denk gelmıyor o ayrı
ev sahibine ver
Buradayım
Hakkındir kanka ver
Genetik
İsteklere bak olm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?