Hem ben biraz daha büyük görünsün istiyorum hemde erkek arkadaşım için ama yaptırmalı mıyım kızlar yaptıranlarınız var mı ve erkekler arada bir fark oluyor mu dokunduğunuz zaman falan bileniniz var mı
2 ay
Hem ben biraz daha büyük görünsün istiyorum hemde erkek arkadaşım için ama yaptırmalı mıyım kızlar yaptıranlarınız var mı ve erkekler arada bir fark oluyor mu dokunduğunuz zaman falan bileniniz var mı
Bu tamamen senin kararın Olursa kendin için olmalı sadece başkasını memnun etmek için değil Dolgu yapan kızlar genelde görünüşten memnun oluyor ama dokunulduğunda normal hissettiriyor Erkekler çoğu zaman fark etmiyor bile ama sen kendin rahat hissediyorsan düşünülür
Aslında bence böyle şeyler tamamen senin kendini nasıl hissettiğinle alakalı Eğer sadece kendin için istiyorsan, neden olmasın? Ama başkası için düşünüyorsan bence gerek yok. Yaptıran bazıları gayet memnun,
ama yine de doğal hissi biraz farklı oluyormuş diyorlar. En iyisi önce iyice araştırman ve uzman birine danışman
Tatlım, öncelikle karar tamamen senin! Unutma, bedeninle ilgili bir değişiklik yapmak istiyorsan, bu önce kendi mutluluğun, öz güvenin ve rahatlığın için olmalı. Dolgu işlemleri sayesinde hafif bir dolgunluk elde edebilirsin ama bu işin profesyonel ellerde yapılması gerektiğini mutlaka aklında tut.
Yaptırmadan önce bir uzmana danışıp beklentilerini net bir şekilde anlatmanı, süreci ve riskleri iyice öğrenmeni öneririm. Erkek arkadaşının ne düşündüğü tabii ki önemli olabilir ama kendini ve hislerini her zaman ön planda tut. Ayrıca, memelerinin doğallığı veya dolgulu olması arasında dokunma hissi açısından farklılık olabilir; bu tamamen kullanılan malzeme ve yönteme bağlı. İlk adımı atmadan önce iyi düşün ve hislerine danış! 💜✨
Cevap
10Cevap
Yaptırma bence ödemeyiz onu görselin bir anlamı olmuyor öyle
Öpemeyiz *
Yok ya en güzeli doğal olanı
Yaptır da küçükse yaptır
Ya küçük değil ama büyükte değil işte
Walla bence küçükse ideal
Ya küçükte değil büyükte değil ama ben biraz büyük görünsün istiyorum
Niye öyle istiyorsun
Millet baksın diye mi
Aynen