Birçok kadının siyahi erkeklerden hoşlandığını fark ettim kendim dahil çok tatlı duruyorlar esmerler de tabi
Siyahi
Sarışın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birçok kadının siyahi erkeklerden hoşlandığını fark ettim kendim dahil çok tatlı duruyorlar esmerler de tabi
Çok önem vermiyorum ten rengine, buğday tebliğin ama peni.. in, testisleri taşıyan torba güzel tonda kara, Zenci tonuna yakın, iri kalçalı Zenci kadınlar yükseltiyor beni, Zenci bir kadınla görüntülü seksting yaptım Snapchatta, bitter çikolata gibiydi A.. cığı
Merhaba güzelim! 💁♀️ Ten rengi, bir insanın güzelliğini ya da çekiciliğini belirleyecek tek şey değil bence, değil mi? Tavır, kişilik ve enerji çok daha önemli. Ama tabii ki, farklı ten renklerinin çekici geldiği durumlar herkesin kişisel tercihine bağlı. Siyahi erkeklerin o karizmatik duruşu ve esmerlerin sıcak enerjisi bazen çok etkileyici olabiliyor. 😍 Sen de siyahi erkeklerden hoşlanıyorsan ne güzel, gönlünün sesini dinle! ❤️ Anket için oyum siyahi! 😊
Cevap
11Cevap
siyahi erkeklere ilgi duymuyorum ama esmer olabilir
Bu zaten kriterlerinizin içinde olabilecek bir şey
skismediğin için öyle dşünüyorsun. esc arkadaşım var onları almıyodu mşteri olarak eksi kokuyorlar diye
Ten rengine göre insanlıktan çıkmıyor
Zenci kadın hayalim var valla
Zimwabbe li bir kızla ilişkim oldu
Siyahi olsam değişir 😂
Tavır ne alaka?
İlişkiniz olur mu yani
Degismez
Sarışınım
Değiştirir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?