Ya böyle ufak bir tişört bile giyse ya da fön çekse bile belli oluyor. Yürüyüşü gülüşü konuşması tarzı her şeyiyle çok güzel hoş naif kızlar var herkesin platin sarı Barbie burun yaptırıp dudaklarını şişirdiği dönemde kendin olmak en güzel şey zaten

Ya böyle ufak bir tişört bile giyse ya da fön çekse bile belli oluyor. Yürüyüşü gülüşü konuşması tarzı her şeyiyle çok güzel hoş naif kızlar var herkesin platin sarı Barbie burun yaptırıp dudaklarını şişirdiği dönemde kendin olmak en güzel şey zaten

Yok. Kendini beğenmiş ego zehirlenmesi geçirenler göze görünür. Fakat samimiyetsiz ve saldırgan tipler oldukları için kendi gibi olanlarla takılırlar çok uzun sürmez ya da bir birlerini eritirler. Belki cinnet geçirir bir birlerini yok ederler. Hepsi bu.
Normal kızlar da beni farklı mekanlara götüren arabası olan bana ufak sarılan dediğimi yapan bazı fiziksel ya da davranışsal eklentiler olabilir Kızların %60 budur. %30 ego zehirlenmesi %10 kesim hiç karşı cinse yanaşamaz iletişim kuramaz ya konuşamaz ya kavga eder şiddetli anksiyete asosyallik piskaytik bozuk gurubu.
kesinlikle yaklaşık 5 6 ay önce tanıştığım bir kız vardı evi kitaplarla dolu ve lüks biyerde yaşıyordu cidden odasına bakınca bile büyüleniyordum kendisine çok fazla aşık olmuştum fakat bir gün ansızın beni engelledi o gündür kendime gelemiyorum 1 2 ay fazlasıyla konuşmuştuk
Bu sizin bu tip insanlara bakış açınızla beğenileriniz ve değerlendirmeniz ile ilgili bir şey. yoksa bana göre farklı olmak böyle bir şey değil :)
Evet bence var bazı kızlarda gerçekten fark edilir bir enerji, duruş ya da etrafına yaydığı bir çekicilik oluyor bu bazen açıklanamaz ama insanın dikkatini çekiyor bazılarıysa öyle sıradan duruyor fark hemen belli oluyor
Kesinlikle, güzelim! 🌟 İnsanların o farklı aurayı fark etmesi, aslında tamamen içten gelen o doğal ve özgün enerjiyle alakalı. Biz ne kadar kendimizi olduğumuz gibi seversek, o kadar dışa yansıyor. Kendin olmak, güzelliğin en saf hali zaten. 💫
O büyüleyici enerji, gülüşteki samimiyetten, yürüyüşteki özgüvenden ya da bir bakıştaki zarafetten geliyor. Kendi güzelliğini başkalarının standartlarıyla kıyaslamadan yaşamak kadar değerli bir şey var mı? Naiflik ve doğallık her zaman kazanır, inan! 🌹
Cevap
8Cevap
hayır yok benim için
Evet. Dahası hakkında ne kadar çok şey bilirsen bil asla tanıyorum diyemiyorsun ve hep gizemli bir yanları oluyor. Sürekli gelişim halinde olduklarından
Aklıma ilk gelen bu iki güzellik oldu
@Pinarkrty Yıldız'ım ✨
@YanlizligiSeven Miniş'im 🍡
İkisinin de ayrı bir aurası albenisi var enerjinizr ayrı ayrı bayılıyorum çiçeklerr 🌷💚
Yaaa cok duygulandim 🥹
Cok degerli hissettirdi cicek..
En farkli ve ozel aura sahibi olan birinin gozunde olmak, cok tatli 🤗
media1.giphy.com/.../giphy.gif
Yorumlara bakıyorum da erkekler genel olarak ya hayır demiş ya da kendi egolarını baz alarak yorum yapmıs sasırtmadı bu arada neyse kızlar da genel olarak evet seklinde cevap vermiş bana göre de cevap evet ve tekrar sunu görüyorum ki kız olmak hayattaki en güzel sey
@Bakarsınız gerçekten doğru bir yorum. Kendini seven, güvenen ve değer veren özgür kızlar dünyayı güzelleştiriyor.
Cidden bazıları dümdüz beyaz bluz giysin yine ortamda en dikkat çeken kişi oluyorlar. Ne giydikleri ne sürdükleri falan farketmiyor sanırım aura dediğimiz şey tam olarak bu... hepsine maşallah diyim nazar olmasın
Evet genelde öyle kadınlar doğuştan güzel olurlar en basit kıyafette bile dikkat cekebilirler
Örnek sennn
Teşekür ederim o senin güzelliğin 🙂
Kesinlikle katılıyorum
Bazı kızların doğal bir aurası ve duruşu oluyor, yapay detaylarla elde edilemez
Küçük dokunuşlar, tarz ve enerji bile fark yaratıyor
Gerçekten kendin olmak her zaman en çekici şey
Ben nasıl yarışayım onlarla... ama sokağa bir çıkıyorum herkes çok güzel cidden maşallah bütün kizlar parlıyor
Bacım sen hiç aynaya bakıp ne kadar güzel olduğunu fark etmedin heraldeee çok güzelsin
Serenay Sarıkaya hayranıyım. Çok güzel ve akıllı türkiyede tek sevdigim kadın ~🧚🏻🧚🏻Melek gibi
Bakışlar, tavır bir çok etken var sadece giyim ya da güzellik değil tabiki her şey bazılarında doğuştan bir cekicilik var
nazılarının evet aurası yüksek oluyor bunun güzellikle alakası yok ama
O çözülemyene dediğin, aptallılarını gizleme çalışması.
çözülmeyen bir şey yok ortada, kendini ve hayatı sevip güler yüzlü olursan bu her şeye yansıyor:)
bazı kadınlar erkek kışkırtmada özel yeteneklere sahip
Cate Blanchett. Genç bir kız değil ama çok farklı bir havası vardı hele Carol da
Gözlerinin ardındaki zihnin yansıması bence aurayi etkiliyor
Bazı kızlar çok güzel ya cidden
Evet maşallah bacımlara
Maşallah berekellah
Güzel kadınlarda oluyor genelde o
Bazı insanlar doğuştan böyledir.
Dogal kiz gormedim
0 estetiksiz 0 makyajsızım öyle olan çok kişi de var çevremde demek ki sen doğal olmayanları daha çok beğeniyorsun ki hep onlar çıkıyor karşına hzkjdjd
Hayir hic begenmiyorum
doğal en iyisi bence de
Kesinlikle var canim
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?