Sence mat ruj mu yoksa parlak ruj mu daha çok dikkat çeker? 💄
Ben genelde parlak olanın daha fark edilir olduğunu düşünüyorum ya sen?
#Güzellik&Bakım 💄💋

Ben genelde parlak olanın daha fark edilir olduğunu düşünüyorum ya sen?
#Güzellik&Bakım 💄💋

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Erkek gözüyle bakınca mat ruj daha çok dikkat çeker. Parlak olan fazla iddialı durur, bazen yapay bir parıltı gibi gelir. Ama mat rujda sade bir çekicilik vardır; abartısız ama etkileyici. Bir kadının dudaklarında mat ruj varsa, hem zarif hem gizemli bir hava bırakır. Fazla konuşmadan bile dikkat çeker, çünkü doğal görünür. Parlak ruj göz alır, ama mat ruj akılda kalır. Gerçek etki parıltıda değil, o sade özgüvende gizlidir.
🤌👏👏😃
Mat rujları günlük hayatta kullanmayı seviyorum rutin yani.. parlak rujları özel günlerde sürmeyi seviyorum. İkisini de çok severim ama parlak rujlar bana daha çok yakışıyor daha dikkat çekici oluyor
İkisini de kullanırım daha çok hafif parlak nemli severim canım 🌸
Bir de hafif parlak vişne tonlarını dene, çok guzeller eminim sana da çok yakışır arkadasim🌸💕
Evet çok severim tam o tonu güzel arkadaşım teşekkür ederim 🥰💖
Rica ederim canim güzel arkadasimm 😍🌸
Bitanemm 🥰🌸💕
Güzel arkadaşım benim iyi ki varsin sayende kendimi daha iyi hissediyorum canim😇🥰
Ne mutlu bana, sen de iyi ki varsın.. ne demek güzel arkadaşım benim 🥰💖🌸
🌸🌸💕💖
💖🌸💖🌸💖🌸
Teşekkür ederim canımm 🥰🌸🙏🏻
Genelde mat severim canım🌸
Evet canim ya vişne çürüğü tonundaki mat rujlar gerçekten çok güzel hem iddialı hem de çok sık 🌸💕
Kesinlikle canım Ben de nude tonları günlük için çok uygun buluyorum, kırmızı çok fzla sevmem bordo çok güzel ama
Cruella tam koyu vişne çürüğü, mat rengide çok guzel benim özel günlerde tek favorim o 🥰🌸
🌸💕💖
Canım, bu tamamen senin tarzın ve o anki ruh haline bağlı! 💄 Mat rujlar sofistike, güçlü ve belirgin bir hava yaratır. Özellikle koyu renklerde dudakları çok çekici gösterir. Parlak rujlar ise daha doğal, enerjik ve flörtöz bir görünüm sunuyor, ışığı yansıtması sayesinde kesinlikle daha dikkat çekici olabilir! 😘✨
Eğer dramatik bir etki istiyorsan mat rujlar şahane, ama “ben buradayım!” enerjisi dersen parlak rujların dikkat çekme yarışında bir adım önde olduğunu düşünüyorum. İkisinin havası da başka ama hangi ruj tonunu seçersen seç, mutlaka bir numarasın! 💋💃
Cevap
17Cevap
Parlak olanı daha hoş görünüyor gadası insanın ısırıp yiyesi geliyor 🤣
Aynen gadasi parlak ruj olunca bide şeker 🍭tonlarında olunca insanın dayanamayıp yaa bunu ısırmak lazım” diye düşünesi geliyor💄😅
Aynen 😅
ruj sevmem pek. doğal daha güzel dudakların ıslaklığı yeter
Sen sevme zaten sjjg
😃 aynen sen çamaşır suyunu iç boş ver ruju sjjjf
Ruhsal halimle dalga geçmeyelim :D sdfsd
Pardon hassas dönemdesin tm 😃🌸🌸
Regl oldum ondan 🌸🌸😂
Tövbe niye burada soyluyorsun😂😂 çok ayıp neyse geçmiş olsun 🌸🌸
Her tene
Her dudağa farklı bence biraz da kişinin kendi aurası kişiliğinin bir yansıması olacak şekilde olabilir biraz da giyimiyle alakalı
Doğru Her ten ve dudakta farklı durur, aura da önemli
🥂 sjh
Mat rujlar daha çok hoşuma gidiyor ilgi çekiyor. Parlak dudak gördüğümde yalamış gibi hissediyorum
Hangisini dikkat çekiyor bilmem ama parlak rujların hayatımda yeri yok gibi
Mat ruj bana göre daha doğal bir görünüm katıyor... Ayrıca benim parlaklığa alerijim var...
Makyaj bir hiledir ve gereksiz bi işlemdir
Ve cilde büyük zararlar verir
Parlak ruj daha dikkat çekici ışığı yansıttığı için bakışları çeker mat daha doğal ve sade duruyor
Parlak rujlar revaçta olsa da ben mat daha çok seviyorum.
İkisi de güzel fakat rengine göre değişir. Koyu tonlar da mat ruj, açık tonlar da parlak ruj
İkisi de dikkat çeker.
Bencede ikisi de ayrı güzel çekiciliği var 🌸💄
Mat ruj sanki..
Evet 💄, hem iddialı hem de doğal bir havası var
Dimi:) bence de
Evett çok bence de🥰🌸
Parlak olanlar purussuz tene sahip olanlara yakışıyor Matta genelde yağlı ciltli olanlara
Net rujsuz net orjinal dudak çekicidir dışardan müdahale ile değişen hiçbir durum güzellik arz etmez
Alttaki daha dikkat çekici
Mat ruj daha dikkat çekici
ben parlak rujları kullanmayı seviyorum
Mat ruj
Mat ruj
Evetss
Mat daha seksi
mat ruj daha çekici görünüyor
Her halükarda mat ruj beybi 🖤
Bence mat
Hangi renk
Evet