Güzellik & Bakım Ruju taşırmam iğrenç mi duruyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor https://files.fm/f/h534v9sqzb çok taşırma diyen var buraya atınca da öyle büyük dudak seviyorum diye yapıyorum Güncellemeler8 ay ….. Ruju taşırmam iğrenç mi duruyor? Cevapla Ruj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. ruj sevmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay https://hizliresim.com/1d0twozFinalde böyle olacağımız için çok önemli değil baby Girl 😃 1 2 Yorumla Soran 8 ay Ayıp dhjd Yorumla Cevap sahibi 8 ay Sus seni yerimm😃 Yorumla
нєʀвσкσʟσɢ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Dudağı büyük göstersin diye üstlerini bile boyuyorlar iste 1 16 Yorumla Soran 8 ay Aksini iddia etmedik ozan Hsjsjd 😀 Yorumla нєʀвσкσʟσɢ 8 ay Sen yine insaflı hile yapıyorsun tanıdık kızlar var burnuna kadar gidecek hileler yapıyor djdj Yorumla Soran 8 ay Ben fazla makyajla maymun oluyorum Yorumla нєʀвσкσʟσɢ 8 ay Sen kimsin hatırlamıyorum ama tatlı kızsın Yorumla Soran 8 ay Eyv Yorumla нєʀвσкσʟσɢ 8 ay Kimsin bir takip atar mısın Yorumla Soran 8 ay Yok sen beni kanser etmişsin ki engellemişim 😃 Yorumla нєʀвσкσʟσɢ 8 ay Ne yaptım yine yok bu sefer tedavi süreci fhfghttps://youtu.be/p6ALfE4p-O4?si=tDh-VRzO2fiIABMw Yorumla Soran 8 ay Suçun vardır vardır Yorumla нєʀвσкσʟσɢ 8 ay Müebbet yemişim gibi konuşma benle harbiden merak ettim kimsin diye Yorumla Soran 8 ay Bende böyle Yorumla нєʀвσкσʟσɢ 8 ay Tabi daha ısrar etmem sen bilirsin Yorumla нєʀвσкσʟσɢ 8 ay Niye böyle yapiyon 😀 Yorumla Soran 8 ay 😒 Yorumla нєʀвσкσʟσɢ 8 ay Harbi ayıp ediyon içimde mi kalsın bu Yorumla нєʀвσкσʟσɢ 8 ay Harbi engelledin mi Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 887 cevap paylaştı. bız erkegız la okadr ınce dusunen yoktr bızde sahsen ben anlamadım bıle guzel olmus ıste takılma okadr 1 3 Yorumla Soran 8 ay Eski sevgilim iğrenç diyordu sildiriyordu bana Yorumla darrrrbelimatttkapp 8 ay okadr guzellıkte ona takılan ıpnee dır bos ver ayrıldıgın ıyı olmus Yorumla Soran 8 ay Ah tabiii Yorumla
eferimo10 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Nasıl mutluysan öyle yap bence insanlar her zaman konuşurlar 1 0 Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Kalın görünüyor dudaklar ben seksi buldum , bu taşırınca mı böyle oluyor yani. 1 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş büyük dudak gibi duruyor çok yakışmış bence 1 0 Yorumla
Heimdall0X Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Cok guzelsin ve dudaklarinin dolgunluguda harikaaaa 1 0 Yorumla
OlgunAdamX Takip Et Xper 6 Yaş: 37 8 ay Tip olarak tam istediğim tip. Minyonsun dimi 1 2 Yorumla Soran 8 ay No 168 im Yorumla OlgunAdamX 8 ay Hic gostermiyon yani güzel bişe. Tanisalim mı Yorumla
PetonPrens Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 7 ay İğrenç demek hadsizlik olur ama kötü gözüktüğünü söyleyebilirim 0 5 Yorumla Soran 7 ay Açılıyor mu link Yorumla PetonPrens 7 ay Hayır link göremedim ben Yorumla Soran 7 ay Yani bende kötü duruyor sandım Yorumla PetonPrens 7 ay Seni görmedim henüz, soruya genel izlenimim olarak cevap verdim Yorumla PetonPrens 7 ay Zaten linklere de tıklamıyorum Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/QZSd1I2QMhUdışına taşırma 0 0 Yorumla
kafasınagörebirii Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Çok tatlı olmuş. İsmin ne senin😂 1 3 Yorumla Soran 8 ay Niye 😀 Yorumla kafasınagörebirii 8 ay Seni bulabilmek için hqhqhq Yorumla kafasınagörebirii 8 ay Takip? 😂 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. burada bişey yok ki 1 3 Yorumla Soran 8 ay Hehe dudağım gibi duruyor yani 😄 Yorumla Ay_ışığındasaklıdır 8 ay Gayet tatlı bence Yorumla Ay_ışığındasaklıdır 8 ay Başka var mı Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 8 ay Fazla taşınmazsan olur 1 21 Yorumla Soran 8 ay Bu fazla mı Yorumla Blackflights 8 ay Değil bence iyi ama dudakların da hoş zaten Yorumla Blackflights 8 ay Kaç yaşındasın Yorumla Soran 8 ay 25 Yorumla Blackflights 8 ay Dikkat çekici hoş bir kızsın erkek arkadaşın şanslı Yorumla Soran 8 ay Yok bmdnf ama istemiyroum zaten Yorumla Blackflights 8 ay Neden ki Yorumla Soran 8 ay Evlenmek istiyorum direkt flört vs uğraşamam Yorumla Blackflights 8 ay O nasıl olcak Yorumla Soran 8 ay Görücü usülü gitcem ya hdjdjd Yorumla Blackflights 8 ay Bu yaşta. 😃 Yorumla Soran 8 ay Nolmuş shdjd Yorumla Blackflights 8 ay Çok hoş kızsın ne talipler çıkar Yorumla Soran 8 ay Görcez Yorumla Blackflights 8 ay Görücü usulü bu yaşta gerek yok Yorumla Soran 8 ay Niye olmasın beğendikten sonra okeyim Yorumla Blackflights 8 ay Dışarıda yok mu hiç böyle beğendiğin Yorumla Soran 8 ay Hayır benim yok Shjsjd yani isteyen çok ama ben karakterlerini beğenmiyorum tipe bakmıyorum pek zaten Yorumla Blackflights 8 ay Karakter nasıl olmalı Yorumla Soran 8 ay Ahlaklı edepli Allah inancı olan dürüst güvenilirrr biraz sert öylee Yorumla Blackflights 8 ay Ovv 😃 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 7 ay Güzellik & Bakım konusunda 984 cevap paylaştı. Palyaço 🤡 gibi olunuyor eski sevgilin doğru demiş. Hem az rujun tadı daha zevkli oluyor 😘 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay göremedik ama iğrenç değildir. kafanı bastırınca gözlerinden yaş gelir, rimellerinde akar. değişik ve zevklidir seni o halde görmek 0 0 Yorumla
Paresetamoool Takip Et Xper 5 Yaş: 25 8 ay Bir de boyun uzunsa ve kafa dengiysen tam , couple olmalık tipin var , enerjik ve ruh hastası manyak gibisin 0 2 Yorumla Soran 8 ay İkizler yengeç uymaz Yorumla Paresetamoool 8 ay Saçmalamaaa , fena anlaşıyorum ben yengeçlerle Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 8 ay Yoo çok taşmamış normal 1 4 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Finalde zaten dağılacak o ruj ve dudakların şişecek kasma o kadar 😂 Yorumla Soran 8 ay Yani o finali yapacak erkeğin beni beğenmesi lazımmm Yorumla Cevap sahibi 8 ay İyi de zaten bebek gibisinn seni beğenmemek ne mümkün😋 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Tam unuttum derken neden güncelleme Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. Silinmiş göremedim ki 1 1 Yorumla _Rob_ 8 ay Merakta etmiştim yaa Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Görmeden cevap vermek olmazki amasyada 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 518 cevap paylaştı. Gayet iyi dudakların dolgun yakışmış 1 0 Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 747 cevap paylaştı. Bence güzel olmuş olgun dudak olmuş 1 0 Yorumla
Ghostrider1981 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 8 ay Dudaklar harika bence 😂😋 1 2 Yorumla Ghostrider1981 8 ay Onlar neler neler yapar ya 😂 Yorumla Ghostrider1981 8 ay Nerede yaşıyorsun sen il 😉 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnan hiç anlaşılmıyor 1 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Cok iyi aklima baska seyler geldi 1 0 Yorumla
yasinyildiz1061 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 8 ay Ruju boş ver senin güzellik şaka mı 😅 1 2 Yorumla Soran 8 ay Yaa teşekkür ederim Yorumla yasinyildiz1061 8 ay Güzelliğin genetik mi? 🥰🥰 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
ruj sevmem
https://hizliresim.com/1d0twoz
Finalde böyle olacağımız için çok önemli değil baby Girl 😃
Ayıp dhjd
Sus seni yerimm😃
Dudağı büyük göstersin diye üstlerini bile boyuyorlar iste
Aksini iddia etmedik ozan Hsjsjd 😀
Sen yine insaflı hile yapıyorsun tanıdık kızlar var burnuna kadar gidecek hileler yapıyor djdj
Ben fazla makyajla maymun oluyorum
Sen kimsin hatırlamıyorum ama tatlı kızsın
Eyv
Kimsin bir takip atar mısın
Yok sen beni kanser etmişsin ki engellemişim 😃
Ne yaptım yine yok bu sefer tedavi süreci fhfg
https://youtu.be/p6ALfE4p-O4?si=tDh-VRzO2fiIABMw
Suçun vardır vardır
Müebbet yemişim gibi konuşma benle harbiden merak ettim kimsin diye
Bende böyle
Tabi daha ısrar etmem sen bilirsin
Niye böyle yapiyon 😀
😒
Harbi ayıp ediyon içimde mi kalsın bu
Harbi engelledin mi
bız erkegız la okadr ınce dusunen yoktr bızde sahsen ben anlamadım bıle guzel olmus ıste takılma okadr
Eski sevgilim iğrenç diyordu sildiriyordu bana
okadr guzellıkte ona takılan ıpnee dır bos ver ayrıldıgın ıyı olmus
Ah tabiii
Nasıl mutluysan öyle yap bence insanlar her zaman konuşurlar
Kalın görünüyor dudaklar ben seksi buldum , bu taşırınca mı böyle oluyor yani.
Çok güzel olmuş büyük dudak gibi duruyor çok yakışmış bence
Cok guzelsin ve dudaklarinin dolgunluguda harikaaaa
Tip olarak tam istediğim tip. Minyonsun dimi
No 168 im
Hic gostermiyon yani güzel bişe. Tanisalim mı
İğrenç demek hadsizlik olur ama kötü gözüktüğünü söyleyebilirim
Açılıyor mu link
Hayır link göremedim ben
Yani bende kötü duruyor sandım
Seni görmedim henüz, soruya genel izlenimim olarak cevap verdim
Zaten linklere de tıklamıyorum
dışına taşırma
Çok tatlı olmuş. İsmin ne senin😂
Niye 😀
Seni bulabilmek için hqhqhq
Takip? 😂
burada bişey yok ki
Hehe dudağım gibi duruyor yani 😄
Gayet tatlı bence
Başka var mı
Fazla taşınmazsan olur
Bu fazla mı
Değil bence iyi ama dudakların da hoş zaten
Kaç yaşındasın
25
Dikkat çekici hoş bir kızsın erkek arkadaşın şanslı
Yok bmdnf ama istemiyroum zaten
Neden ki
Evlenmek istiyorum direkt flört vs uğraşamam
O nasıl olcak
Görücü usülü gitcem ya hdjdjd
Bu yaşta. 😃
Nolmuş shdjd
Çok hoş kızsın ne talipler çıkar
Görcez
Görücü usulü bu yaşta gerek yok
Niye olmasın beğendikten sonra okeyim
Dışarıda yok mu hiç böyle beğendiğin
Hayır benim yok Shjsjd yani isteyen çok ama ben karakterlerini beğenmiyorum tipe bakmıyorum pek zaten
Karakter nasıl olmalı
Ahlaklı edepli Allah inancı olan dürüst güvenilirrr biraz sert öylee
Ovv 😃
Palyaço 🤡 gibi olunuyor eski sevgilin doğru demiş. Hem az rujun tadı daha zevkli oluyor 😘
göremedik ama iğrenç değildir. kafanı bastırınca gözlerinden yaş gelir, rimellerinde akar. değişik ve zevklidir seni o halde görmek
Bir de boyun uzunsa ve kafa dengiysen tam , couple olmalık tipin var , enerjik ve ruh hastası manyak gibisin
İkizler yengeç uymaz
Saçmalamaaa , fena anlaşıyorum ben yengeçlerle
Yoo çok taşmamış normal
Finalde zaten dağılacak o ruj ve dudakların şişecek kasma o kadar 😂
Yani o finali yapacak erkeğin beni beğenmesi lazımmm
İyi de zaten bebek gibisinn seni beğenmemek ne mümkün😋
Tam unuttum derken neden güncelleme
Silinmiş göremedim ki
Merakta etmiştim yaa
Görmeden cevap vermek olmazki amasyada
yuze göre guzel
Dudaklar güzel gerisi boş