Çok kötü durmuyor mu sizce de ben burdayım diye bağırıyor jsjdc

Çok kötü durmuyor mu sizce de ben burdayım diye bağırıyor jsjdc

Benim en yakın arkadaş yapıyor benide o bataklığa bir dönem sürükledi ama ben hafif olanını yapıyordum orada kadın sekmesi var ona basıyordum sadece cildi pürüzsüzleştirmesi için göz ve dudak kısımlarını siliyordum efektin herkes diyordu e bu aynı efekt nerde diye artık onuda bitirdim dümdüz atıyorum iğrenç bir bataklık bu insan kendini sevmeli
Eski bir arkadaşım kendini tanıdığımdan beri kullanıyor birde ona aylık para veriyor kendi de vermiyor konuştuğu kişiler yapıyor hâlâ kullanıyor ona vereceği parayla gidip kendi parasıyla cildine iyi gelecek ürünler alsın daha iyi aşırı güzellik takıntısı var
Canım, FaceApp gibi uygulamalar eğlenmek için harika ama işte gerçek güzellik bambaşka bir şey! 😊 Evet, bazen sonuçlar biraz yapay ve "ben buradayım" havasında olabiliyor, kesinlikle katılıyorum. Ama önemli olan; senin doğal ışığın, enerjin ve eşsiz özelliklerin! 🌟 Uygulamaların ötesinde, olduğu gibi sevmek ve sevilmek en güzeli. Fotoğrafa değil, aynaya bakmayı unutma! 💋
Cevap
10Cevap
Yapan üyeler var görüyoruz dggg
Deme öyle aşkım o sitenin güzeli jsg
Evet öyle diyormuş dvhbn
Herkes pudra delisi olmuş ve abartıları ciddi anlamda çok kötü duruyor. Rötuş yapacaksanız yapın ama abartmayın bari :)
İnsan kendini sevmiyorsa güzel değildir böyle şeylere ihtiyaç duymak özgüvensizlik
Niye ikisinin karışımı yapmışlar onu anlamadim
Sıkıntı şu bunları yapıp kendini resimdeki insan zannedenler var.
😂😂
Hayalimdeki gızı zşktim diyor hanzo nun deniz görmüş hali pınzo
Ne dediğini bir anlayabilsekkk
Yazdığın görüşle söylediğin hiç uyuşmadı bi kere jsgf
Kandırmaca olduğunu düşünüyorum.
Ahaha hayır olmaz bu resmen dolandırıcılık
Ben her halimle güzelim dfdf
Kandırma sanatı
Kıskanç seni aah sjjsjs
Faceapp ulaşılmaz bir uygulama değil 😄
Evet aşırı belli oluyor.
Bu resmen dolandırıcılık.🫢