İnternet & Teknoloji Face ıd kullanılamıyor? Sedefsmsskk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Face ıd kullanılamıyor diye bildirim geliyor bunu düzelmem lazım kalıcı bı sorun mu yoksa düzeltilebilir mı Güncellemeler+1 yıl Telefon iphone c Güncellemeler+1 yıl Telefon iphone x Face ıd kullanılamıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
michelle67 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Face Id ve parola ya gir ayarlardan. Farklı bir görünüş ayarla de yeniden yap 0 6 Yorumla Sedefsmsskk +1 yıl Tok olmuyor işte Yorumla michelle67 +1 yıl Sıfırlama seçeneği de varmış onu da dene. Olmuyorsa apple help deske mail at Yorumla Sedefsmsskk +1 yıl Telefonu mu sıfırlamam gerekiyor Yorumla michelle67 +1 yıl Hayır face ıd yi sıfırla seçeneği var aynı yerde Yorumla Sedefsmsskk +1 yıl Daha önceden face ıd kullanmadım Yorumla michelle67 +1 yıl Tamam sen sıfırla yime de Yorumla
ReuxKabadayı Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Yalan sözlerini gelip yüzüme söyleyemiyor ki face id kabul etsin kdjjsjd 0 2 Yorumla Sedefsmsskk +1 yıl Ya allah askına çözüm bulun Yorumla ReuxKabadayı +1 yıl Benim yavru aşkına bulurum Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kullanma yaa dertmi aw 0 1 Yorumla Sedefsmsskk +1 yıl Wp sohbet gizleme özelliği için gerekiyor Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kameran mı bozuldu 0 1 Yorumla Sedefsmsskk +1 yıl Kameram bozuk değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Face Id ve parola ya gir ayarlardan. Farklı bir görünüş ayarla de yeniden yap
Tok olmuyor işte
Sıfırlama seçeneği de varmış onu da dene. Olmuyorsa apple help deske mail at
Telefonu mu sıfırlamam gerekiyor
Hayır face ıd yi sıfırla seçeneği var aynı yerde
Daha önceden face ıd kullanmadım
Tamam sen sıfırla yime de
Yalan sözlerini gelip yüzüme söyleyemiyor ki face id kabul etsin kdjjsjd
Ya allah askına çözüm bulun