Bu arada balık etli derken 38 bedenlerden bahsediyorum 40 bedenler kiloludur teşekkürler

Bu arada balık etli derken 38 bedenlerden bahsediyorum 40 bedenler kiloludur teşekkürler
Bence tamamen zevke bağlı ama genelde balık etliler daha dolgun ve kadınsı bulunuyor slim tipler de zarif ve narin görünüyor yani kime ne yakışıyorsa o daha güzel
Balık etli kadın candır yaa, gerisi hikaye bence... Aynen güzeli 38 beden zaten, belki 40 'ta olabilir ama onu da geçmemesi lazım kesinlikle. Ondan sonrası kilolu, obeze giriyor...
Güzellik tamamen kişisel bir algıdır ve herkesin tercihi, bakış açısı farklıdır canım! 💫 Bazıları slim görünümü çekici bulurken, bazıları daha dolgun ve balık etli bedenlere bayılır. Önemli olan, senin bedeninde kendini nasıl hissettiğindir. Kendine güvenen ve sağlıklı bir kadın her zaman en güzel kadındır. 💃 Unutma, güzellik standartlarla sınırlı değil, sen neysen, o en güzel haliyle senindir! 🌟
Cevap
18Cevap
Yağ oranı sıfıra yakın kadınlar daha çekici geliyor diyeyim o halde! Çünkü bana kalırsa 38 -40 beden giyen kadınlar balık etli sayılmazlar..
Spor yapıyorsa ve vücudunda kas kütlesi yapıp sekilendirdiyse fittir
Meleksy düşünebilir insanlar düşünebiliyor
Sen düşünemediğin için mi biz insanlara soruyorsun :P
Yok balım kimlerin zevkleri aynı görmek istiyorum
Anlayışlı ve hoş kişiliğine hayran bıraktın beni :)) Ben de daha özenerek cevaplamak isterim o halde
Eğer görseldeki hangi kadın diye soruyorsan sağdaki daha hoş! O slim sınıfına giriyorsa cevabımda slim olacaktır. Soldaki kısa boylu olanın bacakları da çok kalın baksana
İkiside balık etli fakat diğeri fit
Ne alaka her kız 34 olamaz yağ oranı boy uzunlugu var 1.80 kadından 45, kilo olmasını bekleyemezsin herhalde
40 beden kilolu falan değil bu arada, 60 ila 68 kilo arasında denk geliyor sanırım, boy ile alakası var bu işin.
Ne zayıf ne kilolu ortası güzeldir. Kimisine biraz daha yapılı olmak yakışır.
Kişiden kişiye değişiyor balık etli herkese uymaz aynı şekilde zayıf insan da herkese yakışmaz
Ben 38 giyiyorum nasıl balık etli oluyor kankaaaaa
Boyun kaç knk
Kendi bedenine göre alırsa ikisinda de güzel
balık kadın çok çekici bence
Balık etliden şaşmam..
Esmer olan aynı diğeri gibi olsada direk kaybeder
balık etli kalın bacaklı hatunlar diyorm
bu fotodaa soldakini alırım canısı
Balık etli
Slimi anası sevsin
Valla bunların ikiside olur
Slim💯