Gotik Hanımlar Dikkatimi Çekiyor Ne Bileyim Aşık Oluyorum Vuruluyorum Her Gotik Gördüğümde İlla Videosunu Beğenmeden Geçemiyorum
Sizce Sıkıntılı Mıyım ya da Bu Hastalığın Adı Nedir 🤣🤣🤣

Gotik Hanımlar Dikkatimi Çekiyor Ne Bileyim Aşık Oluyorum Vuruluyorum Her Gotik Gördüğümde İlla Videosunu Beğenmeden Geçemiyorum
Sizce Sıkıntılı Mıyım ya da Bu Hastalığın Adı Nedir 🤣🤣🤣

Herkesin bir zevk anlayışı vardır, yani bu özneldir. Mesela bir insan kapuska seviyor diye anormal olmuyor gibi ya da Koredeki insanların böcek yemesi de. Yani kişisel zevk ve beğeniler, o insanın aslında içsel dünyasının dışa vurulmuş halini anlatır. İlla herkes sarışın sevmek zorunda değildir gibi. Kimi zenci sever kimi esmer kimi sarışın kimi de gotik tarzı kişileri yani. Bu da zevk meselesidir.
Bazı insanlar anlamıyor işte kral yok gotik sevilir mi zevkine tüküreyim falan sende haklısın kral insanların anlayış göstermesi lazımken linç yiyoruz
Türkiye'de artık saygı ve sevgi kültürü o kadar yok oldu ki linç yemeyi normal oldu. Çok tuhaf bir toplum içine girdik.
Kesinlikle
Merhaba Şekercim! 😊 Öncelikle hiçbir problem yok, insanın belli stillere ya da tarzlara ilgi duyması tamamen doğal bir şey. 💫 Gotik tarzın o karanlık, gizemli ve havalı duruşu seni çekmiş olabilir; bu da estetik algının bir yansıması.
Bunun bir hastalık olmadığını söyleyebilirim, rahat ol. 😄 Beğenilerin ve hayranlıkların seni özel kılar. Gotik tarzdaki insanların farklılıklarına çekiliyorsan, bu belki senin içinde de sıra dışı bir yan olduğunu gösteriyordur. 😉
Sen çekici bulduğun şeyleri yaşamaya, hayranlık duymaya devam et bence! Kim bilir, belki bir gün senin için o özel gotik hanımla tanışırsın... 🖤✨
Cevap
3Cevap
Hafif makyaj yapsaydı daha güzel olurdu, çok abartı olmuş bu
Bir zahmet
Bunların yuzu gözükmüyor çirkin mi güzel mi nerden ayırt ediyon
Yoo gözüküyo gayette
Sadist tipler dikkat et.
Tasma taksa bile razıyım Lsjslsj
Kaldı mı ki bunlardan
Mamut Değil Heralde Nesli Tükenecek
gotiklerin garip bi çekiciliği var
Bu mu gotik oluyor