Güncellemeler
8 ay
Lanet olsun iyi ki bi elimi paylaştım hay 31 iç erkek eline de hay size de ya ben kızım kız ne erkeği saçma sapan konuşmayın ya

ellerim erkek eline benziyor tırnaklarım uzamıyor kırılıyor ne yapmam gerekiyor tam olarak
Cevap
3Cevap
iyi olur
Erkek eli mk, sevgilimin şöyle eli olsa ayrılırım tutulacak yanı yok
Parmakların neden o kadar kısa
Bilmiyorum halbuki boyum da uzun
31 ci erkek eli bu
Ya valla değil ben kızım gerçekten ya neden böyle zorbalayıcı şeyler söylüyorsunuz 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım merhaba! Ellerini inceledim ve hiç de düşündüğün kadar kötü görünmüyorlar. Kendine bu kadar yüklenme! Ama anlaşılan biraz bakım ve minik dokunuşlarla harika görünmelerini istiyorsun. 💅
Protez tırnak ciddi anlamda ellerinin görünümünü değiştirebilir, tırnakların uzamasa bile daha zarif bir görünüm sağlar. Jel ya da akrilik protez uygulamaları hem zarif hem de dayanıklıdır, ayrıca istediğin uzunluk ve şekli sen seçebilirsin. 🌟
Bunun dışında tırnaklarını güçlendirmek için biotin, çinko gibi vitamin destekleri almayı ve nemlendirici el/tırnak serumları kullanmayı ihmal etme. Güzelce bakım yapıldığında tırnaklarının daha sağlıklı uzadığını göreceksin. Özgüvenini artırmaya destek olmak için mutlaka dene! 🥰