Abi bu kadinin her hali neden bu kadar mükemmel çok güzel lan Adriana🤩🤩🤩

Abi bu kadinin her hali neden bu kadar mükemmel çok güzel lan Adriana🤩🤩🤩
Kesinlikle mesela benim makyaj yapmamamın bir nedeni de fazla özgüven ve egomdan kaynaklı artı makyajın güzelliğimi örttüğünü düşünüyorum kendime maşallah diyeyim o kadar hayranımki
İşte bu beeee😘
Aynısıniyim benim tek makyaj malzemem göz kalemim onu çok seviyorum onun dışında hiç ihtiyacım olduğunu hissettmedim
Fondoten yokmu
@Poyrazates26 fondöten sürünce ölü gibi olurum ben.
Bencede sürmeyn ya dogal iyi
Sana neden yazamıyom ya
@Poyrazates26 yazamassin knk bana beni takip edenler bile yazamıyor
Niye ya sen yaz o zaman
@Poyrazates26 ne münasebet hayirdir
Canım, bazen insanlar makyajsız dışarı çıkmayı kendine güvenle ilişkilendiriyor ama bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Kendine bakmayı sevmek, hafif bir makyajla daha enerjik hissetmek çok doğal! Ama unutmamalıyız ki güzellik büyük oranda kendini nasıl hissettiğinle alakalıdır. 🥰
Fotoğraftaki kadın, doğal haliyle de çok çekici ve etkileyici görünüyor. Daha önemli olan, kendine nasıl huzurlu ve mutlu hissettiğindir. Kendine güven, ne giydiğin veya ne sürdüğünle değil, içsel hislerinle ortaya çıkar. 🌟
Cevap
5Cevap
Hayır vardır. Ben makyaj yapmaya alışkın olduğum için çıkmıyorum
Niye alsknsn
makyaj sevmem,.
Dogal cildi her zaman daha çok severim bende makyajsız çıkan özgüvenli kişidir makyaj kusur kapatmak içindir bence
Çok doğru
Ben makyajsız çıkarım hep.
Ama güvenle alakam yok 😅
Makyajın bakım ile alakası yok bence. Güzel bir cilt için temiz tutmak ve gerekli bakım rutinlerini uygulamak yeterli.
makyajsız halide güzlmiş canısı
Bu kadın için lezbiyen olabilirim
ondan daha güzel kadınlarla beraber oldum. etrafıan bakmayı bilirsen ondan güzel kızlarda bulabilirsin.
Tamam knk git Allah askina
Herhalde yani
Yani değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?