Utangaç hafif çirkin erkek çekiciliği?

Akşam akşam çok merak ettim kızlar bir bana mı çok çekici geliyor böyle erkekler yani çirkin çekiciliği diye bir şey var benim doğru düzgün bir tane sevgilim olmadı valla konuştuğum çoğu erkek sapikk çıkıyor bir tane düzgün çıkmıyor engeli yapistiriyom hemen yakışıklı erkekleride bir türlü sevemiyorum olmuyor bakın hani hoslanırsın tipi hoşuna gider ama ondan daha yakışıklısı gelir falan böyle bir döngüye girersin sevemiyorum işte zengin yakışıklı ve şık giyinen erkekler gözüme serefsiz geliyor ama keko veya hanzo gibi erkekleride sevmiyorum yani bana göre bir erkeği çok çekici gösteren şeyler gözlük, matematik yapması, oyun oynaması ve utangaç olması, hafif çirkinlik o zaman tadından yenmiyor böyle erkekleri kaçırmayın ya bugün ortaokulda aşık olduğum sınıf arkadaşım olan inek öğrenci çocukla karşılaştım gerçekten böyle bir şey yok ya çocuk resmen matematik olmuş ama hiç o çekiciliğini kaybetmemiş çocuğa gidip durmadan matematik sorusu sorardım matematikle alakalı herşeyden nefret etmeme rağmen kurban olurum böyle erkeklere bunları korumalıyız ciddiyim assiri iyiler (zengin bunun tadını bilmez ki😋) neyse sapik erkeklerinde Allah belasını versin nesilleri tükensin insallah
Utangaç hafif çirkin erkek çekiciliği?