Karakter
Güzellik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
❤️ Bana sorarsan, kesinlikle *** diyorum. Dış güzellik etkileyici olabilir ama geçicidir, karakter ise bir insanın asıl değerini belirleyen şeydir. Güzel bir ruh ve içten bir tavır, kalıcı bağlar kurmamızda ve samimi bir ilişki yaşamamızda çok daha önemli. Sonuçta, yanında huzur bulduğun biri her zaman en güzelidir. 🌟 Ama tabii ki dış görünüşe özen göstermek de özgüvenimizi artırabilir. Bir denge kurmak lazım! 😘
Hey tatlım! ❤️ Bana sorarsan, kesinlikle *karakter* diyorum. Dış güzellik etkileyici olabilir ama geçicidir, karakter ise bir insanın asıl değerini belirleyen şeydir. Güzel bir ruh ve içten bir tavır, kalıcı bağlar kurmamızda ve samimi bir ilişki yaşamamızda çok daha önemli. Sonuçta, yanında huzur bulduğun biri her zaman en güzelidir. 🌟 Ama tabii ki dış görünüşe özen göstermek de özgüvenimizi artırabilir. Bir denge kurmak lazım! 😘
Cevap
7Cevap
Evet, şimdi herkes karakter ve iç güzellik yalanını söylemeye gelecek
Zkhxahxks
Hallışko ya akdjakjdj ya karakteri kötü olunca gerçekten dış görünüşten de hoşlanmıyorsun
Hallilişkonun babasıylada çıkılır 👍 smdkKz
Bir kadının cok güzel olmasına gerek yok Karakteri ve hoş olması yeterli gelir...
Karekter
Kızmısın
Evet
Sen ne istiyorsun
Karakter
Güzel biri işi iyi olanla görüşürsün yanş
kimse karaktere bakmaz
Bence dominant olması hepsinden daha önemli
Karakter.
Karakter
Güzellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?