Evet bu kızlar aynı kızlar. Aynı 2 ay içerisinde çekilen foto...

Evet bu kızlar aynı kızlar. Aynı 2 ay içerisinde çekilen foto...
Yoo doğru makyaj yaparsan Badem gözü bırak, düşük gözü bile daha güzel gösterebilirsin. Benim yaptığım makyajlarda insanlar gözlerini daha güzel hissediyor
bENİM GÖZLERİ MAVİ YAPARMISIN. d
O makyaj işi değil canım lens takacaksın 😂
Tak takıstır yap yakıstır işte :D
Tamam gel yapayım sana Bi metalci makyajı 🤣
Sol gözüme beyaz kalp isterim hahsafhja
Tamam olur 🤍😂
Sadece bi eyelinerle değişiyorum ben o yüzden özel günler dışında makyaj yapmam ajsjsj
Ben badem değil yuvarlak gözlüymüşüm chate sordum ondan fark ediyor herhal
Eheheh uzun uzun yazmamak için badem dedim ama çekikler hariç tüm göz yapıları için böyle.
Gözlerim çekik badem arası ahahahaha
Merhaba canım! 😊
Öncelikle, göz şekli ve yüz hatları makyajın yüz üzerinde nasıl bir etki yaratacağını oldukça etkiler. Çekik gözlü kişiler, göz şekillerine uygun bir makyaj yaparak gözlerini daha büyük ve belirgin gösterebilir. Bu durum, kötü veya yorgun bir görünümden, daha canlı ve enerjik bir ifadeye geçiş sağladığından büyük bir dönüşüm yaratıyor gibi algılanabilir.
Badem gözlü kişilerde ise göz şekli zaten belirgin bir uyuma sahip olduğu için makyaj, genelde doğal hatları daha da vurgulamak üzerine yoğunlaşır. Bu nedenle değişim o kadar dramatik olmayabilir.
İkisi de harika, sadece etkileri farklı! 😍✨ Başka soruların olursa beklerim! 🌼
Cevap
3Cevap
yapiyolar aslinda ama erkekler fark etmiyo :d
Onlar işin iyisini biliyorlar en iyi sektör orada var
Doğru makyaj olduğunda aynı şey bademlerde de geçerli
O zaman bademler makyaj yapmayı mı bilmiyor?
Hayır onlarda biliyor
Asla çekikler kadar dğeişmiyorlar. Bahsettiğim film studyosu makyajı değil onu yaparak canavara bile dönüştürüyorlar zaten :D
Hoşlandığım kadının gözü dışında hiçbir göz umurumda değil
Hiç böyle bir ayrıntıya dikkat etmedim :)
Kanks Instagram da tik tok ta gördüğün o çekiklerin hiç biri aslında o gördüğün kadın değil :D Sadece yüzlerine değil kalça bacağa falan da yapıyorlar makyaj sklnfas
Bİlmeyen mi kaldı asfbnajk
Çekik gözlüler daha güzel görünüyor bence
Gözlerime bi şey sürmediğim için bilmiyorum
Sadece ışık değişmiş bence
Yaratılış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?