Önceden de yıkamıyordu ama son günlerde hiç yıkamamaya başladı 3 gündür takip ediyorum tuvaletten çıktığı gibi sofraya oturuyor. Bugün sabah kahvaltı da elinin değmediği ekmeği kendime ayırdım köşeye koydum kendisinin sabahtan kalan yarım ekmeği vardı öğlene ve akşama herkes kendi yarım ekmeğini yesin dedim ama az önce baktım ki benim ayırdığım ekmeği yemiş çok kötü kavga ettik ellerini yıkadığını söylüyor inkar ediyor istediği kadar inkar etsin gördüm tiksinmeye başladım artık bundan annemle ben titiz insanlarız bu nasıl böyle oldu anlamıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kardeşini odaya çağır ve utandırmadan güzel bir dil ile uyar emin ol işe yarayacaktır.
İnan yaramıyor defalarca kez konuştuk onunla yaptığını inkar ediyor temizliğine pek dikkat eden biri değil tembel biri yani
İğrendiği bir şey var mı şu an örneklendiremiyorum ancak iğrendiği şeyden bahset ve ben elimi ona dokunsam aynı sofrada yemek yer misin vs. örnekler ile anlat.
Şöyle anlatayım bizim oturduğumuz yere oturmaz tiksinir ama kendisi pisliğin teki acayip kokuyor kendi pisliğine bakmadan bizden tiksiniyor
Afedersiniz kaç yaşında kardeşiniz?
30
Kardeşiniz 30 yaşında ve bu alışkanlığı halen edinemediyse çok büyük geçmiş olsun.
Annemle ben çok titiz insanlarız bizden nasıl böyle pis biri çıktı aklım almıyor
Birisini vakti zamanında kınadınız mı da başınıza geldi acaba? Bekar sanırım değil mi kardeşiniz?
Bekar inan kimseyi kınayan insanlar değiliz ama aşırı tembel bir insan duşa girer 5 dakika da geri çıkar
Allah yardımcınız olsun, hani haddim değil ama dayak cennetten çıkmadır derler tam hakedenlerden. Sevgilisi filan oluyor mu veya var mı?
Tam dayaklık bu ne kirli çocuk kovun evden kirli insan aynı çatı altında kalmasın
Sanırım bir çok erkek böyle yorumda bunu onaylayan olmuş
Bir çok erke öyle diye doğru bu mu sanıyorsunuz bu nasıl kafa erkelerin yarısı kitli zaten ellerine dokunulmaz kaldı ki bu senin evde ki kardeşin aynı evde bunu yapamaz derhal kovun
Kovuyoruz da evde büyük kavgaya sebep oluyor.. tabi ki doğru olan bu değil onun için yazdım zaten buraya kendisine saygısı olan kişisel bakımına özen gösterir
Ya bırak ya bunu kimse evinde istemez
önemli konular döv direk :)
Kocaman adam nasıl döveyim
süper bir fikir gelmiyor aklıma
tuvalet eğitimi verin aq
Islak odunla döveceksin
hasta olursunuz ailece
Zaten sürekli hasta oluyoruz ama dinletemiyoruz söylediklerimizi yapmıyor tembel biri çocuk değil ki 30 yaşına gelmiş biri
Neee 30 mu
siz yıkayın
alışına kadr
@Fetih2024 evet
Ben niye yıkıyorum kocaman adamın elini çocuk mu insanın biraz kendisine saygısı olmalı
büykmü
30 yaşında
ohaaa
iğrenç, döverek eğit bence.
30 yaşında nasıl döveyim ki söylesek bile bizimle kavga ediyor yaptığını inkar ediyor
30 yaşına kadar kendini eğitmemişse daha da düzelmez.. allah sabır versin.
Amin amin inşallah ne kadar dikkat etmesi gerektiğini söylesekte pek kulak asmıyor
Konuş onunla
Konuştuk defalarca kez konuştuk inkar ediyor ama yine yapmıyor
İyy
O eliyle de oturup yemek yiyor elinin vurduğu hiçbir şeyi yiyemiyorum tiksiniyorum
Ya normal aslında erkek adam aşırı el yıkamaz
Aşırı mı? Afedersin ama k*çına elini vurup yıkamayacak mı ne kadar pis o zaman bu erkek milleti
Ya bakma sen yorumdakilere asıl. %90 ı lavabodan sonra yıkamıyor elini burada sırf seni şey etmek için şov yaparlar görürsün