Diğer Arkadaşlar kardeşim 15 dakikada bir ellerini yıkıyor neden? emyrn Takip Et Xper 2 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor sürekli ellerini yıkıyor yıkıyor bes dakika sonra kirli hissediyor. aranızda böyle birşeyi olan var mı ne yapmalıyız? Güncellemeler9 ay kardeşim kız 13 yaşında Arkadaşlar kardeşim 15 dakikada bir ellerini yıkıyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Akrep8245 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Bu davranış cogu kişide var psikolojik sebepten dolayı bu yapılıyor 0 0 Yorumla
erkannsd Takip Et Xper 5 Yaş: 27 9 ay bende öyleyim ama öyle nedensiz yıkamam. o nedensiz yıkıyorsa hasta doktora gözükse iyi olur. 1 0 Yorumla
Benvebenim Takip Et Xper 2 Yaş: 31 9 ay Ben de öyleyim ama şikayetçi değilim benim sadece el değil ayak yüz de dahil ama yarım saatte bir falan 0 3 Yorumla Benvebenim 9 ay Büyüyünce de benim gibi temizlik takıntısı olma olasılığı yüksek olur. Yorumla emyrn 9 ay şimdiden öyle zaten kıyafetini düzgün katlio olduğu yeri hep siliyor yani osjdlwjd Yorumla Benvebenim 9 ay Saçlarım biraz yağlanmıştır da güzel yeni yıkanmış yastığa bulaşıp kirletmeyeyim diye yatağın üstünde 3 ayıcık ve 1 yedek yastık ile beraber uyuyoruz abartısız. Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Bence başka işler karıştırıyor 0 8 Yorumla emyrn 9 ay ne gibi kardeşimin haberi var yazidgimdan beraber okuyoz Yorumla Dudu_Bubu 9 ay Eger temizlik takıntısı yok ise. Bence cinsellik istegi ile sürekli kendini oynaması. Ve bunun sonunda el yıkama gereği gibi bence Yorumla emyrn 9 ay lan yok küçük daha yanımda şu an onun isteği ile yazıyorum Yorumla Dudu_Bubu 9 ay Gördüm 13 yazmışsın peki soruna kendisi ne cevap veriyor Yorumla Dudu_Bubu 9 ay Ozaman okb si var yani temizlik takıntısı Yorumla emyrn 9 ay oda bilmiyor işte devamlı yıkama isteği duyuyomus Yorumla Dudu_Bubu 9 ay Tedavisi yok zamanla kendi geçebilir ama Yorumla Dudu_Bubu 9 ay Okb si var bir doktora gitsin ama tedavisi pek yok takıntısının herhangi alerji sorunu yoksa. Zamana bıraksın geçer Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 9 ay Diğer konusunda 625 cevap paylaştı. alıskanlık belki de 0 0 Yorumla
clskn271 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. Temizlik imandan gelir 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Psikolojik destek alsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Psikoloğa götür, 31 de azaltsın 0 4 Yorumla emyrn 9 ay kız kız Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bak bakiim gizlice napıyor Yorumla emyrn 9 ay o istedi yazmami beraber okuyoruz ciddi sorun yani Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sor bakalım niye yıkama isteği duyuyor Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 9 ay Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Asılıp duruyor mu ne yapıyor 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Eldiven al çocuğa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Çok garip 0 2 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bişe sorabilir miyim size Yorumla emyrn 9 ay sor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu davranış cogu kişide var psikolojik sebepten dolayı bu yapılıyor
bende öyleyim ama öyle nedensiz yıkamam. o nedensiz yıkıyorsa hasta doktora gözükse iyi olur.
Ben de öyleyim ama şikayetçi değilim benim sadece el değil ayak yüz de dahil ama yarım saatte bir falan
Büyüyünce de benim gibi temizlik takıntısı olma olasılığı yüksek olur.
şimdiden öyle zaten kıyafetini düzgün katlio olduğu yeri hep siliyor yani osjdlwjd
Saçlarım biraz yağlanmıştır da güzel yeni yıkanmış yastığa bulaşıp kirletmeyeyim diye yatağın üstünde 3 ayıcık ve 1 yedek yastık ile beraber uyuyoruz abartısız.
Bence başka işler karıştırıyor
ne gibi kardeşimin haberi var yazidgimdan beraber okuyoz
Eger temizlik takıntısı yok ise. Bence cinsellik istegi ile sürekli kendini oynaması. Ve bunun sonunda el yıkama gereği gibi bence
lan yok küçük daha yanımda şu an onun isteği ile yazıyorum
Gördüm 13 yazmışsın peki soruna kendisi ne cevap veriyor
Ozaman okb si var yani temizlik takıntısı
oda bilmiyor işte devamlı yıkama isteği duyuyomus
Tedavisi yok zamanla kendi geçebilir ama
Okb si var bir doktora gitsin ama tedavisi pek yok takıntısının herhangi alerji sorunu yoksa. Zamana bıraksın geçer
alıskanlık belki de
Takıntısı var anksiyete
Temizlik imandan gelir
Psikolojik destek alsın
Psikoloğa götür, 31 de azaltsın
kız kız
Bak bakiim gizlice napıyor
o istedi yazmami beraber okuyoruz ciddi sorun yani
Sor bakalım niye yıkama isteği duyuyor
Okbsi olabilir psikolojik destek alsın
Asılıp duruyor mu ne yapıyor
Eldiven al çocuğa