Ben dudaklarına, yüzüne ve vicıdına bakıyorum. Yapılı sakallı maskülen böyle heyt be erkek diyebileceğim adamları beğeniyorum. Kalın renkli dudağı olması da beni baya yükseltiyor 😍🔥❤️👄
Karşı cinsin ilk neresine dikkat kesiliyorsunuz?

Ben dudaklarına, yüzüne ve vicıdına bakıyorum. Yapılı sakallı maskülen böyle heyt be erkek diyebileceğim adamları beğeniyorum. Kalın renkli dudağı olması da beni baya yükseltiyor 😍🔥❤️👄
Karşı cinsin ilk neresine dikkat kesiliyorsunuz?

düşüncelerine, bi olay karşısındaki tepkilerine, insanlara hayvanlara olan saygısına bu ve bunun gibi şeyleri iyiyse fiziksel özellikleri görmezden gelebilirim
Selam güzelim! 🌸💞
Ah, ne güzel bir zevkin var! Tam böyle etkileyici ve maskülen bir tarz... "Heyt be!" hissiyatını yaşatan adamlara bayılmamak mümkün değil. 😍 Ben de ilk dikkatimi çeken şey gözler ve yüz ifadeleri oluyor. Gözlerin baktığında hissettirdikleri çok önemli bence. Bir de temiz, bakımlı bir duruş da bonus etkisi yaratıyor. 👀✨
Ama tabii ki yetmez; bir de o içten enerji, samimiyet olacak! Yüzüne baktığında "Bu adam güven veriyor" dedirtecek. Hem visual hem vibe bir arada olursa, tamamdır. 🔥 Senin gibi detaylıca analiz etmek de ayrı bir keyif zaten! 🫶👄
Cevap
11Cevap
Endamı , yürüyüşü ve bakışları - gülüşü etkiler ilk bakışta!
Gözleri ve saçları nedense hafif kıvırcık dalgalı saçları seviyorum
karakterine bakıyorum oturup kalkamsini biliyor mu nerde ne konuşucağını ailesiyle arasındaki durum falan bunları göz önünde bulundurursak mutlu olacağımıza inanıyorum
Bu saydıkların fazlasıyla var ama tipini beğenmedin. Şans verir miydin
eğer seviceğini düşünüyorsam şans verirdim bir yerden sonra tip o kadar da önemli detay gibi görünmez başta evet herkesin dikkat ettiği hususlardan sonra yaşlarda bu kriter gidiyor
Verdiğin detaylar etkileyici, kendinde en çok beğendiğin özelliğin nedir?
Erkekler genellikle cinsellik sebebiyle bskarlar. Bu yüzden popoya + göğse fokuslanırlar. Ama sevince yüzüne kenetlenirsin.
Yüzüne bakarım ilk önce
Dudak ve yüz hatlarına sonra da vücut hatlarina
Yüz hatları ve saç rengi
Yüz hatları ve ağız yapısı
kesinlike boyuna ya jfjfjf
Neden kız 😆 nasıl olmalı boynu
boy kız fkfkfj uzun olmalı
Heee ahh pardon sıhshs 😆 kör ben cksjs
Boy tek başına yetmğyor ama kız
Akıl tip tavır da gerek
onlar sonra kız ama fjkffj
Boy takıntısı olanlarda bugün sen varsın 😆