Lazer için param yok ve her cihaz işe yaramıyor ağda ile mor*rtiyorum

Lazer için param yok ve her cihaz işe yaramıyor ağda ile mor*rtiyorum

Cevap
23Cevap
Normal değil hormon bozukluğu olabilir sende

Benimkinden gür valla
Güldürme ya ailem var😂
😂🤣
hormon testi yaptir normal gorunmuyor cunku. ev tipi lazer alabilirsin kiwi marka var bende, salonda lazer yapmistim ama evde kendim yapmaya devam ediyorum cok memnunum
Hormon bozukluğun olabilir bence bi doktora gitmelisin ilerde lazere gidecek olursan eğer muayene olmadan lazere başlama
esheduenlaaaa ilahe illallah bu ne kizzzz tövbe Allah'ım affetsin
Bence hormonel bi sıkıntın var doktora git bak ne diyor
Endikronoloji sanirim
Eski erkek arkadaşımda bu kadar kıl vardı maşallah
benimde kollarım böyleydi aşkım bu kıl tüy insanı cidden çok rahatsız ediyor. sana tavsiyem bir iki kere ağda vur sorna karınca yağı sür ciddi şek, ilde azalıyor öyle sorna seyrek syrek çıkar
Pek sanmıyorum maalesef 😞 denemekte fayda var tabi 1-2 kere sürdüm sadece sanırım karınca yumurta yağıni
hayr gülüm zamanla cidden azalıyor bende bide hormon bozukluğu vardı sen düşün
Kac yasindasin ki bu kadar çıktı sende adet düzensizliği mi var
22 adet duzenli
Abla normal ya ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum ama. Erkekleri dinleme, onlar kadınları sadece kollarında iki üç tane sarı şeftali tüyü var zannediyor herhalde
Kist mi var yumurtaliklarinda
Kist olabilir mi😬 hormon bozukluğu olduğunu düşünüyordum
Bende bu kadar yok agg ne yedin kedi mi yedin
😂 , napiyim çıkıyor böyle elimde olan bir şey değil
Polikistik over olabilir sende
Normal değil, bende yok bu kadar dkkd
Bende yok o kadar kıl
Buneeee hemen ağda olll
Bence çok tatlı bir erkek olarak doğal kıllı da hoşuma gidiyor
Benim kolumda bu kadar kıl yok Nurcan abi
Testo yüksekliğinden kaynaklanır.
Alınma ama benden fazla var sende sjsjsj
Benim kolumda bu kadar kıl yok mk
Normal değil bir hormon tedavisi almalısım bence.
Normal değil, endokrinoloji doktoruna git
Ama direk oraya randevu yoktur
Önce dahiliye bölümüne randevu alıp gideceksen doktor seni sevk eder büyük ihtimalle ondan sonra sistemden randevu bulup alıcaksın
Anlıyorum dahiliyeden mi acaba bazısı cildiye bazısı kadın doğum ve hastalıkları bazısı dahiliye diyor
Sen dahiliye git evet, onlar yönlendirecek zaten, nerelisin genetik olabilir mi bu durum yanlış anlama genel olarak böyle fazla kıllanma var mı vücudunda
Genel olarak böyle bacak vs da gayet çıkıyor yüzüm çenem de, genetik de olabilir akrabama da bu sorun nedeniyle doktora gitmiş ilaç verilmiş işe yaramadığını düşünüp bırakmış ama işe yaramış herhalde sonra dan öyle bir şeyler diyordu
Büyük ihtimal hormonların ile sıkıntı var, kaç yaşındasın ve âdetinde düzensizlik var mı, kilon nasıl bu arada
Kilo 58-60 arası hep , adet düzenli nadiren erken olurum yaş 23 , doktor vücutta bir yerlere bakmak ister mi acaba
Endokrinoloji hormonlar ile alakalı bir bölüm, kan testi ister büyük ihtimal, bir yere bakar mı bilgim yok yani, bende girmiştim başka sorundan öyle bir şey olmadı, memelerinde anormallik var mı gelişim olarak
Yok hayır, kadın doğum hastalıklarına gönderilerde bakabilirler ozaman neyse ilk dahiliye den alıyım bakarım
Evet gerek görürse kadın doğumda sevk eder, tercih sana kalmış yani, kaşların nasıl gür ve kalın mı merak ettim 😊
Bende bu kadar kıl yok
Biliyorum bazı erkekler den daha fazla
Hormonlarda problem olabilir bence bir doktora başvurun
Ama hangi poliklinik
Endokrinoloji polikliniğe başvurmanız gerek
Hormon bozukluğu
Normal tüy değil. Hormonal olabilir.
Erkek de bile bu kadar çıkmıyor
Biliyorum bazı erkekler den daha killiyim kabul ediyorum zaten
Dr git
Çok var ya
Kanka cidden bu ne
Baya fazla bence
Benim gibisin nerdeyse sporcu musun
Yoo sporcu değilim bazı erkekler den daha killiyim 🥹
Merak ettim senii?
Ohaa tüy dökücü Krem sür
Kalan vücudu merak etmeli miyim diye düşünüyorum
Normal değil
Valalhi normal degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu tamamen normal bir durum. Hepimizin vücut yapısı farklı ve kıl yoğunluğu herkeste değişiyor. Ağdayla morarma konusuna gelirsek, cildin hassas olabilir. Sir ağda veya şekerli ağda gibi farklı seçenekleri deneyebilirsin, ama uygulama öncesinde cildi mutlaka temizle ve sonrasında yatıştırıcı bir krem sür.
Ayrıca tıraş veya epilatör gibi alternatif yollar da var. Tıraş bıçağıyla çok kolay ve hızlı bir şekilde alabilirsin; doğru ürünlerle kullanırsan tahrişi de önleyebilirsin. Kendi özel bakım rutinini bulmak zamanla olacak bir şey, üzülme! ❤️