soğanın içinde sülfat vardır, kestiğin zaman sülfür gazı açığa çıkar. sülfür gazı suyla tepkimeye giren bir gazdır ve soğanı kestiğinde en yakın su kaynağı göz bebeklerinde olduğu için gözlerin yaşarır. solumayla alakası yoktur, su ve su bazlı önleme yöntemleri bir parçada olsa işe yarar ama soğanın cinsine göre gaz miktarı artabilir. bazı soğanlarda naparsan yap yaşarmayı engelleyemessin. en etkili çözüm akan musluğun yanında doğramaktır ki gaz gözünüze yükselemeden suya yapışıp giderden aksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Soğanı dogramadan önce kabuğunu soyup buzluga koy :) cozum 1 bu bide enteresan bir çözüm daha var güneş gözlüğü tak oda ise yarıyor ;)
26 Yorumla
Soran+1 yılSagol cok ben suya koyuordum.
Soran+1 yılVay bee iyimisss
Soran+1 yıl:Dd tum onerileri denicem hangisi. olursa o dermisim :D
+1 yılYaşarmak ne kelime , bildiğim gözümden vücudundaki bütün şu ve tuzu atıyorum kan canagi gibi oluyo bir yere de oturamiyorum saçma sapan dolaniyorum odada
22 Yorumla
Soran+1 yılBenden. biiri daha yukardaki onerileri yap istersen :)))
- +1 yıl
Okurum kuzum tamamdır :))^^
+1 yılsakız çiğnerken doğrarsanız gözünüz yaşarmıyor bilimsel gerçek denedim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol bende deniyeceğimm :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
valla benimde öyle yemeğin yanına soğan getirdiklerinde bile gözlerim yaşarmıyor sadece yaşlar sel oluyor gerçekten san ki alerji gibi bir şey valla düşün geçenlerde soğandan gözlerim öyle bir yaşardı ki yengem soruyor ben kaç senedir burdayım senin ağladığını hiç dörmedim diyor ne oldu bende yahu ağlamıyorum pencereleri açın şu soğanı çıkarın burdan ölücem dedim valla çok kötü idi
07 Yorumla
Soran+1 yılEpey kotuymus bencede deseydin ya "beni anca sogan aglatabilir "
Soran+1 yıl:D Sogandan baskasi aglatmasin ne diyelimm.
Soran+1 yılInşallah. dd
Soran+1 yıl:DD
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/kZPY4D.jpg
Ben garanti yolu tercih ediyorum: Soğan gözlüğü :)
Birçok yöntem var sakız vs. ama bence, kesilince havaya karışıp gözü yakan soğan zerreciklerinden kurtulmanın en kestirme yolu deniz gözlüğü:)01 Yorumla
Soran+1 yılvalla gayet iyi. d Soganla deniz gözlüğünüzle başedin!!! :DDD iyimiş deniyeceğim.
Sen ne diyorsun kanka içeri odadaki soğandan bile gözüm yanar :)
146 Yorumla
Soran+1 yılVuuu nasıl sogansa artk.! sogani seviyorum da dogramasi can yakio
Soran+1 yıl:Dd ah be sogan. d
Soran+1 yılHayir sogan guzel bisey
her guzel. seyyin bir zorlugu var. ddd
Soran+1 yılBu sogan ama seviyorm napalim ki. d
Soran+1 yılAnca beni o naske paklarda nasıl yicemmm.
Soran+1 yılAhahaha misafirlikte falan acayip komik olur. sofrada sogan var mı diye sorcan kalkcan maskeyi alip gelcen. d kisa sureli sok sebebi ya :Dddd
Soran+1 yılCok komikli biseyim bende ya. d
Soran+1 yılKismet iste napalim knka :Dd
Soran+1 yılAynen :Ddd ne kafayla gizli oldum.. yanlislikla mi acaba. telden olunca alt alt gözüküyor da.
Soran+1 yılAynen aynen :dd Allah tan emin misin diyo. dd
Soran+1 yılEvet yaa :dd
Soran+1 yılEmin misin diyincede insan bir kuskuya dusuyo emin miyiim -_-
Soran+1 yıl:D EIC cok mu önemli. d ssenle sohbet ettik ama asci bir abi epey oneri verdi sanirim o hakketti brz
Soran+1 yılEderiz kanka dert eic ise bolelim 2. eic ann olsn. d
Soran+1 yılCumleyi soyle tamamliyordum degil tabi ama eicte onemli knka :Dddd
Soran+1 yılAynen yaa neyse kanka guzel knstk ben uyuyayim. gozlerim birbirine girdi nasl sorma bana oyle geliooooo
Soran+1 yılGünaydın:Dd
Soran+1 yıleh iyi işte :D senin?
Soran+1 yılo da iyi miş nasıl hatırladın
Soran+1 yılhııı sagool düşüncen için kanka :D benim de bu maske dikkatimi. çekiyor :D bazı insanlar arabadaki koltukların baş kısmına geçiriyor :D denk gelince euzu besmele cekiyorm :DD
Soran+1 yılama cidden öyle insan bir tırsıyor ya.
Soran+1 yıldalgınlıgına denk gelince öyle olmuyor ama.. yok öyle bir şey daha dün doğradım beyaz kabuklu ama göz yaşartıcı sprey resmen :D o derece yani. tadı acı değil ama işte yaşartıyor :D
lens takmıyosam yaşarıyor malesef, lens takınca sorun olmuyo sadece burnum sızlıyo azıcık
16 Yorumla
Soran+1 yıllenste öneri gibi ama ben lensi gözüme takamam sanırım ya. diğer önerileri denemek daha iyi benim icin galiba
Soran+1 yılevet değil.. en azından lens sayesindede olsa bu hastalık devredısı kalıyor gibi bir şey lensle.. gözlükten daha kullanıslı sanırım lens. sence de böyle mi
- +1 yıl
ya ikisininde iyi kötü yönü var. Mesela gözlük direk çikar tak olayi lenste takiyosun bir kere gece çikarman gerekiyo unutuyosun ya da bazen taktiginda gözlerin aciyo tekrar çikar tekrar tak, gözüne bir toz kaçsa agridan durulmuyo mecburen tekrar çikar temizle tak. Lens gözlüge göre daha zahmetli estetik açidan güzel sadece
Soran+1 yılhım sagol cevap verdiğin için :)))
Evet hemde ne biçim yaşarıyor, sonra yüzümü yıkıyorum gözümü mendille siliyorum falan işkence gibi :/
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen tamamiyle oyle :d
Soran+1 yılAynen öluyor mus gibii. dogramak iyi de iste onerileri uygulaycgm bnd iste
+1 yılBirak dogramayi (zaten hic dogramam) evin en kose odasinda olsam mutfakta sogan dograndigini anlayan gozlerim hemen sinyal verir kaçarim😆😆😆
07 Yorumla
Soran+1 yılBoyle arkadaslar var epey zor bir durum. yemion mu peki
- +1 yıl
Yiyorum canim salatada yemeklerde falan. Ya da közde mangalda. Ama benimki dogranirken sinyal veriyor. Dgranirken havaya birseyler saciyor bu sogan demekki.
Soran+1 yılAynen oyleymis bir abi de oyle. dedi.. gunes gozlugu tak
- +1 yıl
Ama saglik icin çok faydali sogan sarmisak... Alman bir turist cebinde sarmisakla geziyodu cerez gibi yiyodu. Agzin kokar dedim cok da seyimde dedi 😆😆😆
Soran+1 yılAynen sağlıklıbende seviyorum pek takmıyorum. temizlgine onem verdikten sonra problem yok ya.
- +1 yıl
Yok ben ole otobuse vsye binenlerden nefret ederim agiz kokusunu gidersin ole binsin mesela maydanoz yesin ustune agiz kokusunu goturur. Nerden nereye geldik yahu 😆 Messi'nin golune bakarken Flash tvye yalcin abiye geldik.
Soran+1 yılyani. d
+1 yılBuzluğa kafamı sokuyorum gözüme doğru üflüyo sonra geciyo :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:Ddd
Hayır yaşarmaz çünkü taktiği var.
Ağzından nefes alıp ağzından verirsen gözlerin yaşarmaz.02 Yorumla
Soran+1 yılTamam oyle yapcam sagol
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. yaşardığını hissedince bırakıyorum az soğanlı olsun. d
02 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd bende bırakıyorum sonra geri dönüyorum :D
Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Ben erkekliği çizdirmeden rahat rahat ağlıyorum, iyi geliyor :)
09 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
Soran+1 yılSagol... icin rahatlicaksa agla... kotu ayip degil...
Soran+1 yılBunalcak biseey degil... insan olarakdusundum ben. kiz erkek olarak degil.. hem bilimsel bisey aglamanin insani rahattlattigi
Soran+1 yılBnd herjesn yaninda aglayan biru degilim sert duruslu dediklerndenm ama dolunca ağlıyorum.. istemesemde akıyor yani..
- +1 yıl
Herkes için geçerli , bir noktada tutamazsın. Önemli olan gülmeyi bilmek
https://www.youtube.com/watch?v=N1O2Oef1wPQ
Soran+1 yılo nasıl birşey :DDD benim bile gülesim geldi ya :D
+1 yılmuslugu acıyorum bıraz su akarken yanında dogruyorum cok yanmıyo
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim oyleykende yanio...
- +1 yıl
napalım ıdare edıcez elınde sonunda o soganı bırı kesıcek:D
Soran+1 yılGozum kapalı dogruorum o andada elimi kescem korkusu. dd
+1 yılDoğrarken yaşarmasını bırak soğan acı ise uzakta duran soğan bile gözümü mahvediyor. Nasıl bir hassas gözüm varsa saatlerce acı çektirebiliyor.
013 Yorumla
Soran+1 yılAha o benim iste.
- +1 yıl
Hayır ben.
Soran+1 yılBenim dedim.
- +1 yıl
Sensin, kes.
Soran+1 yılAsmfncnxkdmk bu ne ya. Mkdncndj.
- +1 yıl
Haha :D
Soran+1 yılHem kes diyo hem guluyo. gulme ya
- +1 yıl
-,-
Soran+1 yılTipe bak yoaaa. neyse kes dedigine pisman oldun.. kes demesen guzelce deme desen olmuyor muydu a guzel kardeşim...
- +1 yıl
Hep böyle başkalarının adına konuşur musun?
Soran+1 yılHayir.
- +1 yıl
Güzel.
Soran+1 yıl:D d soganla mutluluklar Kardes iyi geceler.
+1 yılEvet ama mutfakla aram pek yok :) Doğradığımı hatıralmıyorum
00 YorumlaSakız çiğne doğrarken bunu her yaptığında beni hatırla :))
03 Yorumla
Soran+1 yılSenden once diyen oldu ama hatitla dedigin icin oyle yaparim sagoll:Ddd
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoğan doğrarken burundan nefes aldığımız gözlerimiz yaşarıyor, ağızdan nefes aldığında hiç bişey olmuyor lokantada çalışırken ustam demişti ve uygulayınca gerçek olduğunu anladım
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol bir arkadas. daha demiss uyygulucam.
bir bıçak setimiz var soğanın kabuğunu soy at içine. sana ister küçük ister halka istediğin gibi doğruyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılGule gule kullanin :))
Benim fazla yaşarmaz açıkcası. Ama yaşarmasını önlemek istiyorsan soğan doğrarken sakız çiğne
00 Yorumla
+1 yılsogani dogramadan once 10 dk suyun icinde birak sonra kes hic bisy olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Uzgun olduğum zaman soğan doğruyorsam ve gözlerim yaşarmıssa oturur ağlamaya devam edderim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEn guzeli...
+1 yılsoğanları bir su kabının içine koy doğrarken, birde burnundan nefes almamaya çalış. soğanın havaya salgıladığı zavazingodan gözlerin yaşarır.
00 Yorumlagözyaslarımı damlatıyorum yemege daha lezzetli oluyor D:
01 Yorumla
Soran+1 yılafiyet olsun :DDD
doğramadan önce ağzına su al yutmadan bekle öyle yaparsan birşey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılbu da güzel peki denerim sagol
Malesef ki cok aglarım.. Ama lens engeller bunu o yüzden soganları hep anneme dogratırım
01 Yorumla
Soran+1 yılhm dogratcak annenin olması güzel bişey :))
Valla önce doğrayıp sonra salya sümük peçete arıyorum :D
076 Yorumla
Soran+1 yılPecetede kesmior beni :Dd
Soran+1 yıl:D suya dalıyorum direkt
d evet oylesi gerek
Soran+1 yılSuyu acip suratini one uzatip bir elinlede suyu yzune atiosun oyle
Soran+1 yılDene peceteyle ugrasma. en azindan suyun yerini biliyon ;dddd
Soran+1 yılKafayi carpma da :Ddd
Soran+1 yılEve alisiksan her turlu bulursun. d
Soran+1 yılBende olmasi gereken buuuu
Soran+1 yılYok ya sogani mutfakta dogradigimdan musluk yakin oluoo
Soran+1 yıl:D OLABILIR neyse iste neresi yakinsa ben kendm icin dedim kafami da carpmam insllh :d iyi uykular
Soran+1 yılGünaydın
Soran+1 yılevet bir sürü öneri var :))
Soran+1 yıloyle yapcam ben. sende dene istersen sakız, ağızdan nefes alma, suda bekletme ve deniz gözlüğünden umutluyum :D:D
Soran+1 yılSana daa :))
Soran+1 yılNasıl yani.
Soran+1 yılBenimle ilgili bisey degil... gerek yok anladım anlayacagimi
Soran+1 yılBakmamam icin demek instedigin manayi aciklar misin. kimse hakkinda kotu dusunmek istemiyorm cunku
Soran+1 yılNe dedin...
Soran+1 yıl:Sss. ackldn sağol iyi gunler tekrardan
Soran+1 yılSana da gulucuk
Soran+1 yılCok sacma.
Soran+1 yılCevrenden bir kisi azalsin demek sacma.. ben oyle bisey ima etmedigim halde oyle demek... neyse ya
Soran+1 yıltamam o vakit.
Soran+1 yılSana da yay @kadirss
Soran+1 yılDediğin laftan sonra kapamayi uygun gorup kapadim... benden kaynakli oldugunu düşünüyordun ya o yuzden
Soran+1 yılYaniiiii
Soran+1 yılIyi dedin bendeyani dedim. Allahim tavirara bak ya... tamam kardesim baska bişey deme lutfen.
Soran+1 yılAynen bana niye tavir yapasin bende onu anlamiyorum :F. her sey sen gul diye zaten. sss
Soran+1 yılTamam bak güldüm:Dd
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNasıl takip ediyordun. oyle gizlemeyi diyorsan onu epey once yapmistim..
Soran+1 yılSoruyu takip ediyor olmayasin
Soran+1 yılTakipcim olunca bana uyari geliyor mu.. gelseydi gorurdum ama profili gizli olanlar edilemiyor diye biliyorm. takipci ne ise yariyor ki. mesela atiyorum seni takip ettim nolcak.
Soran+1 yılBu mu yani. d ee gizli olunca takip edemiyor musun ya da gizlitye donen birinden çıkıyor musun otomatk olarak
Soran+1 yılBnd kullanıyorm ama bilmiyorum tam neyse tmmm :f
Soran+1 yılOk demeyip tamam desen..
Soran+1 yılTaman tamam bsvr sen
Soran+1 yılBen guluyor muyum :ddd
açık havada kes soğanı ya da keseceğin bıçağı ıslat ya da su altında kes soğanı:)) bunlar çeşitli çözümler
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürlerr önerin için
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayattan çektiğin acılar ve yaptığım hatalar aklıma gelince Ağlıyorum soganin acısı hayatın yanında beni güldürdüyor
014 Yorumla
Soran+1 yılCok duygusal bir yaklasim. ama bu sogan ya. sss
Soran+1 yılHerseye duygusal yaklasirsan cok kirilirsin bence dikkat et. tamam mi.
Soran+1 yılOnlari yap tabi. onlar iyi bisey ama herşeyin fazlasi zarar
Soran+1 yılAnladım..
Soran+1 yılSanada peki
Soran+1 yılNasıli yok peki dedn bende dedm kisaca :D
Soran+1 yılHmm guzel anlamak ve anlasilmak guzel
Ben kendimi bırakıyorum valla. Birgün gözyaşı kanallarımı aldırıp birdaha ağlamamayı düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılgenelde annem yapar o işi ama suyun içinde doğrarsan yaşarmazmış :)
01 Yorumla
Soran+1 yılolur denerim
Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. aynen bendede olur dayanamiyoruz birbirimize ortaligi sumuk goturuyor :))))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD
Resmen ağlıyorum çok yanar gözlerim kan çanağı gibi oluyor 😐
01 Yorumla
Soran+1 yılOnerileri sende uygulayablirsinnn
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılhemde nasıl. ama kırmızı soğanlarda öyle olur. beyaz soğanlar göz yakmıyor.:) seçerken dikkat etmek lazım.
031 Yorumla
Soran+1 yılbeyazda da yakıyor yandı gözüm..
- +1 yıl
senin şansına :)) suyla yıkarsan biraz rahatlarsın.
Soran+1 yılyıkıyorum bekletiyorum bile :D ama şans sanırım
- +1 yıl
galiba doğradığın soğanların üstünü kapatırsan en azından çok fazla hissetmesin.:) fena ağlamışsın şu an sanırım göz yaşların sel olmuş :)))
Soran+1 yılevet hani dilimlerken tutuyorum elimle kapanmıs oluyor ama :Ss evet evet fena aglamıs gibi oldum
- +1 yıl
fena oluyor doğrarken gezleri açamaz oluyorsun bazen. suyun içine attıktan sonra biraz etkisi geçiyor.:)
Soran+1 yılöyle olunca gözüm kpalı dogramaya çalısıyorum da bu seferde parmaklarımı kesme korkusu :SS
- +1 yıl
aman dikkat et parmaklarına bişi olmasında. olan soğana olsun.:)))
Soran+1 yılediyoruz işte oldugu kadar :D
- +1 yıl
iyi güzel :) kaş yapayım derken göz çıkmasında gerisi sıkıntı olmaz akan gözyaşlar geçiçi olur :))
Soran+1 yıl:DD haklısın ve dogru laf
- +1 yıl
akşama ne yemek var bu kadar soğana kıydın :))
Soran+1 yılonları dün kıymıstım DDD salata için. kabugu soyarken basladı zaten yanmaya :Ddddd
- +1 yıl
salatada güzel olur severim. birde ayrıca soğan salatası fena olur.:))
- +1 yıl
eline sağlık.
Soran+1 yılaynen sagol :))
- +1 yıl
özelin kapalı yazamıyorum. yemeklerle aran iyi sanırım.:)
Soran+1 yılkımın ıyı değil ki.. su ayarlardan anlamıyorum :Ss ki
- +1 yıl
bilmem özelin kapalı yazamıyorum. nasıl kapatmışsan :):)
Soran+1 yılgüzel kapattıgım belli de :DD o tik koydugum seylerin ne ise yaradıgını tam biilmiyorm sanrıım.
- +1 yıl
bir göz atıversen gözünü severim. iki soğan daha doğrarsın :)))
Soran+1 yıl. d espri yaptın galiba Dd:D
- +1 yıl
:)))) hoş ve tatlı olmalısın. gözü yaşlı soğan güzeli seni :))
Soran+1 yılöyle biri değilim.
- +1 yıl
tamam çirkinsin ısrarla bunu duymak istiyorsun. hemen geri çekilme moduna girdin :))
Soran+1 yılçirkinlik güzellik konusu geçse söylesen daha iyi olurdu.. ısrarla duymak isteediğim bir şey yok. yani tanımadıgın birinin güzelliği cirkinliği hakkında konusunca bende mecburen geri cekildim
- +1 yıl
ben zaten seni görerek yorum yapmadım muahbet anlamında ifade ettim. yanlış anlama lütfen. çirkinlikte güzellikte göreceli kişiye göre değişkenlik gösteren bir şey.:)
- +1 yıl
geri çekilmene gerek yok düşersen kıyamam.:)
Soran+1 yıltamam kardeşim iyi günler.
- +1 yıl
iyi günler.
Soran+1 yılsagol
Soğan doğradığın eller ile, kısa bir süreliğine de olsa soğan doğradığını unutup yüzüne yıkarsan asıl turu o zaman atarsın evde :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru :Dd ama biraz elimi suya tutup oyle yıkıyorm :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılannem mutfakta soğan doğruyor ben odamda ağlıyorum odam ve mutfak arasında ciddi mesafe var ve kapılar kapalı düşün artık ve maalesef gideremiyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DDDDD CCOK FECII BIR DURUM.
+1 yılBen çok hassasim direk yasarir ama bir yerde okumuştum sakiz cignersen yasarmiyormus :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEveet öyleymiss ya
+1 yılEvetde soganın elden cıkmayan o kokusu yok mu of of ne yapsam gıtmıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim gidiyor. guzelce yikaa
- +1 yıl
Kullanmadıgım sabun yok bazı soganlarda kalmıyorda bazılarında agır bı koku oluyor :D
Soran+1 yıl:Dd o da zor
.. soganin. o kadar kotu kokusu yok ama bazilari sizlatiyor o derece aci..- +1 yıl
:D:D bulaşık detarjanlarına geçtim ben artık bazıları evet çok ağır belki ben uzun sure dogradıgım ıcındır ıyıce dograrımda mınıcık yaparım :D
Soran+1 yılBende minnacik dogruom
- +1 yıl
O. o bana gıcıklıkmı yapıyor bu sogan
Soran+1 yılBen az dogruom ondan mi ki. salata ve yemek icin genelde. ol
- +1 yıl
Bende menemen için filan :)) 1 bütün soğan doğrarım iyice kıyarım üşenmeden :))
Soran+1 yılEn iyisi :))
Diğer konusunda 463 cevap paylaştı. ben soğan yerken bile gözüm yaşarıyor dograrken düşünemiyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDusun ve dene..
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan olduğumuzdan yaşartıyor. :D çözüm mü sen doğrama makine ile parçala kısa net
00 Yorumla
+1 yılağlaya ağlaya hallediyoz işte
10 YorumlaDiğer konusunda 364 cevap paylaştı. bu yuzden soğan doğramam :)
09 Yorumla
Soran+1 yıl:D yaşarmasın diye öneriler var. sakız ciğnemek ağızdan nefes almak güneş gözlüğü takmak suya bakarak yapmak gibi bende yeni ögrendm.
Soran+1 yılevde güneş gözlüüğü kısmı da komik :d yerken takarsın.
Soran+1 yılyok ya ben onu yapmıcm diğer bir sürü öneride var ama o da bir secenek işte
Soran+1 yılbabaannem aynen atar:Dd deli kız modunda bir şeyler der kesin :Dd
Soran+1 yılbendee :d
+1 yılsakız çiğnerim yaşarmaz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılVay be. x
+1 yılAz ya da bazen
148 Yorumla
Soran+1 yılSansli insan baska tabi. d
- +1 yıl
Bn aşçıyim :))
- +1 yıl
Sogan soyacaginda gozun yasarir ve soyacaginda suyyn altinda soymaya calis ve sogana odaklanma baska seyler düşün
Soran+1 yılHava atti bana :((( peki oyle yapim usta
- +1 yıl
Hava atmadim aliskanliknoldu ayrica keskin bicakla kes sogan disariya bir made saciyor ve göz zarar gornesin diye goz yasi doker istersen dene bak keskin bicakla ne kadar farki olur ayrica senin soydugun uc bes tane :D
Soran+1 yıl:D sagol evette direkt yasariyor bazen takmıyorum hem akio hem acio. gozumu sıkıyorum mecbur.. keskin bckla kesiom zaten ki
- +1 yıl
Ewde dograrken Vantilatör varda onu ac arkana al Vantilatör u onun havasini iter buda bir taktik :D
- +1 yıl
Ayrıca cok ezmeden yani urasma altini ala üstünü sinra bicakla bir kat kes kabugu al
Soran+1 yılBunları nasıl ogrendinn
- +1 yıl
Yapa yapa farkindaysa meslegim asci :D puf noktalar yaparsin baska sekilde yaparsin yani farklu sekilde soyarak anlarsin
- +1 yıl
Ama askerde 12 cuval soydugumuz gece varya ne aqlamıştık bhahahahh
Soran+1 yıl:Dd zor seyler..
- +1 yıl
Bunlar mi zor :D
Soran+1 yılBan Zor geldi.
- +1 yıl
Hahajaj niye :D
- +1 yıl
Yasin kac ki
Soran+1 yıl18 Senin asci abi
- +1 yıl
22 hahah anladim simdi haksizda değilsin :))
Soran+1 yılNiye oyle dedn ki simdi :Dd
- +1 yıl
Yasindan dolayi usengenc olman normal :D
Soran+1 yıl:D HAKLISIN USENGECIM BAK BUYUK D ICIN ACTIGIM TUSU KAPAMADIM KI BILE IYI UYKULLAR ASCI ABIII
- +1 yıl
Ne :D
Soran+1 yıl:Dd
- +1 yıl
Hey allahim ya :D
Soran+1 yılNoldu yaa
Soran+1 yılGunaydin hem :d
- +1 yıl
Günaydın sana güldüm :D 18 olduna emin misin :D
Soran+1 yılEvet fazla gosteriyorum dimi
- +1 yıl
Bilmem gormem gerek :D senle hic konustuk mub:D
Soran+1 yılBen herkesle konuşmuyorm konusmadkk bence
- +1 yıl
Bu laf sokmak mi oldu :D cik bakim gizliden :D
Soran+1 yılOyle bişey olmadi ki :Dd
- +1 yıl
Haha haklisin :D
Soran+1 yıl":D"bunu kullanmayinca oe geliyor bence
- +1 yıl
Neyi kulanmayinca :D
Soran+1 yılTirnak icinde yzdm ya ::ss
- +1 yıl
Yani :D muhtemelen
Soran+1 yıl:D Sencede konusmadk degil mi
- +1 yıl
Yug her halde :D
Soran+1 yılYug derken :D
- +1 yıl
Yok yani :D
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Tam :D
Soran+1 yıl:Ddfd
- +1 yıl
Uys
Soran+1 yılsoğandan da epey çeken insanlar varmıs ascı abi :D
- +1 yıl
Cekenler dusunsun :D
Soran+1 yıl:dd sd
+1 yılgözümü açamam o derece :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBende gozm kapali dogruyorum. gozumden boynuma kadar akmis oluyor kotu yani.
bildiğin sel su akıyor yanağımdan :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D:D
Soğan acı ise evet :)
01 Yorumla
Soran+1 yılacı tatlı ayırtta edemiyoruz? . d
sakız çiğne ağzından nefes al
03 Yorumla
Soran+1 yılsagol yinede
Soran+1 yıldenicem zaten tesekkür ederim.
+1 yılYıka öyle doğra bak o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılIse yaramiyor
Sakiz cigneyerek dograrsan bir sey olmaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah canm ya.
+1 yılyasarmaz lens koruyor gozleri :)
00 Yorumla
+1 yılÇeşmeyi aç ya da sakız çiğne
00 YorumlaSoğanı gördüğüm an ağlamaya başlıyorum
01 Yorumla
benimki hiç yaşarmıyor
046 Yorumla
Soran+1 yılTamam ne guzzel iste
Soran+1 yılSordum soruda sen cevaplamamissin :d bende ddogramadiginndan yasarmiyor diye dusundum
Soran+1 yıl:D tamam abi yapamıyorsun galiba.
Soran+1 yılBeni uğraştırmDan soyleyiversen olmaz mi. d
Soran+1 yılEe ne guzel iste yapiomussun yiinede
Soran+1 yılArada yumurta kir :dd
Soran+1 yılNe guzel iste.. makarnaya da degisik seyler katabilirsin. biberli maydonozlu domatesli guzel, tom balikli falanda olyr. istedigin gibi kat
Soran+1 yılYemek yememekten mi.
Soran+1 yılVay be... o da zor abi. yemek yiyememek nedir yaff.
Soran+1 yılDuzene koy
Soran+1 yılIs saatin duzenliyse ona gore duzenlersinbelki
Soran+1 yılBagir tabi. d bende usengecim ama yemek konusunda biraz geciyor :Ddddsdd
Soran+1 yılTürkiye'de yasiyorum. belkide sana gorre yurtdisi oluyordur :Dd
Soran+1 yılX w falanmi kullaniyorum
Soran+1 yıl:Ddd İzmir sen
Soran+1 yılHii tamam
Soran+1 yılOyle demedm diyecek bsy bulamadim sadece
Soran+1 yılOlur senn var mi
Soran+1 yılSeninde oyleydi tesekkurler
Soran+1 yılDenk gelirsek konusuruz. iyi uykular
Soran+1 yıluyumucan mı
Soran+1 yılIyi sen
Soran+1 yılTamam daim olsun..
hayır
10 Yorumladoğramadığım için bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılSakız çiğnersen gozun yaşarmaz soğan dograrken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşarmayı bırak bağıra bağıra ağlarım
01 Yorumla
Soran+1 yılKkotu..
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgözlükle doğra
05 Yorumla
Soran+1 yılsagol. d önerilerde o da var. d
- +1 yıl
güzel çözüm :)
Soran+1 yılevette evde garip olabilir biraz ayrıca komik :d
- +1 yıl
kim görcek canım kaldi ki görsün nolcak yani gözleri fena yakıyor sonuçta
Soran+1 yılaynen :D evde komedi sovluk bir durum olmus olur :. haklısın acayip yakıyor
+1 yılhemde nasillllll
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyasar ne yasar ne yasamaz :)
00 YorumlaBenimki yasarmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılşanslı insna.
+1 yılYasarmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği