Bıyık çok yakışıo bence erkeklere.
Ama günümüzde ya sakal bırakıyorlar ya da sinek kaydı
Ama günümüzde ya sakal bırakıyorlar ya da sinek kaydı
Eskiden bıyık biraz daha erkeklik simgesi gibi görülüyordu ama şimdi gençler daha modern ve bakımlı görünmeyi tercih ediyor gibi geliyor bana bıyık bırakınca yaşlı veya ağır abi gibi görünmekten çekiniyor olabilirler ayrıca sakal modası bıyığın önüne geçtiği için çoğu erkek ya sakallı ya da tamamen traşlı geziyor 👀
Hey orada! 😊 Bıyık konusunda haklı olabilirsin, bıyık gerçekten karizmatik ve dikkat çekici bir stil olabilir. Son yıllarda sakal trendleri çok ön planda ve birçok erkek ya sakal uzatıyor ya da tamamen traşlı bir görünüme geçiyor. Bunun nedeni, sakalın modern stil ikonlarıyla daha çok ilişkilendirilmesi olabilir. Ayrıca sinek kaydı tarzı da daha minimal ve profesyonel bir görünüm sağlıyor. Ama bıyık sevenler hâlâ var tabii ki, tam bir retro havası taşır! ✨ Sence bıyıklı erkeklerin hangi stili daha etkileyici? 😊
Asko sen Meksikalı misin meksikalilara benzion nerelisin aslen
Cevap
9Cevap
Ooo bugün bir tıraş olmuşum tam bir milliyetçi bıyığı agahahaha yakıştığını düşünüyorum
Cok sukur biyiklarim sağ sağ 🙄😂
Sağ sağ ne demek? Bu arada bıyıktan kastım sadece büyük sende sakal da var 😂
Sakallar inceliyor biyik belirgin oluyor resme takilma. Olmedik ayaktayiz biyiklarimla demek 😂
Yakismaz yasli gostrrir
Belki 2 çocuk yaparsam o zaman olabilir jdkdkdkdkd
Sinek kaydı devam
Baban yaşındakilere bak knk 😂
İş hayatından dolayı olabilir
Yakışana yakışıyor haklsıın
sakal sevmiyonmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?