Merhaba KScanlar nasılsınız? Belki yüzlerce soru gördüm ksde koltuk altı özel bölgeler kararmasından kızlar genelde rahatsız erkekler zaten nefes alsıncıları saymazsak, rahatsız değiller partnerlerinden.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Erkeklerin çoğu sorun etmezken neden kızlar kararmasından rahatsız özel bölgelerin?
Ama sizi hak etmeyen çok fazla erkek var istisnaları da bulmak kolay olmayınca her daim bakımlı olma ihtiyacını görüyorsunuz bir salın kendinizi arada bir kadın kadar değişken bir varlık yok erkek kolay şekil alamaz ama sizler her zaman isteyince bugün kendinizi çirkin görseniz yarın afrodit olmuşsunuz bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben sorun etmem olabilir benim bedenim her koşulda harikadır
kızlar takıntılı çünkü öz güvensizler
Ben koltuk altıma beyazlatıcı kremler ve jeller kullanıyorum ayrıca karbonat sürüyorum haftada 1
Faydalı paylaşım için teşekkürler
Erkekler karşı cinsin dış görünüşüne daha çok önem veriyor çünkü. Bacaklarında kıl var diye yalnız kalmış bir erkek göremezsiniz 😄
Toplumsal güzellik kuralları da kadınlar için daha fazla
Ama sizi hak etmeyen çok fazla erkek var istisnaları da bulmak kolay olmayınca her daim bakımlı olma ihtiyacını görüyorsunuz bir salın kendinizi arada bir kadın kadar değişken bir varlık yok erkek kolay şekil alamaz ama sizler her zaman isteyince bugün kendinizi çirkin görseniz yarın afrodit olmuşsunuz bile
Bende sorun ederim amasyada
Kızlar hijyene daha çok önem veriyor çünkü