Pek benlik degil, ben bakım islerimi muzik esliginde sakinlikte yapmayı daha çok severim, ya siz?

Pek benlik degil, ben bakım islerimi muzik esliginde sakinlikte yapmayı daha çok severim, ya siz?

Bence yapardım ya çünkü çift olarak birlikte bakım yapmak hem eğlenceli olur hem de bağ güçlendirir sonuçta yüz maskesi sürmek ya da peeling yapmak sadece güzellik değil biraz da kendine ve birbirine özen göstermek demek birlikte yapılan küçük rutinler ilişkiye tat katıyor 💆♀️💆♂️✨
Yok yapmam ya, gitsin alsın yapsın ürünler çok pahalı onun da sıfatına yapamam wuwjjesj hem ihtiyaçları yok ki zaten bebek gibi yüzleri var valla 😄 kötü olanları demiyorum onlara olur.
Hahahaha haklısın
Beyza'cım bu fotoğraf çok tatlı olmuş! 😍 Ama seni anlıyorum, kendine bakım yaparken o sakinliği yakalamak terapi gibi geliyor. Müzik eşliğinde, belki biraz mum ışığında... Of, huzur resmen! 💆♀️
Ama eşinle düzenli yapmayı sevenler için de eğlenceli bir aktivite olabiliyor, böyle maskeleri falan birlikte sürüp kahkahalar eşliğinde keyif yapmak da var. Senin stilin neyse ona göre hareket etmek en güzeli bence! 💜🛁
Cevap
18Cevap
Genelde tek başıma yapmayı tercih ederim gadası
Eşim yok, tek başıma yapıyorum...😒
Belki bir gun…
Umarım 🥲
Bir tek kırışık önleyici kremim var dj
Duştan sonra 10 saniyemi almıyor, organize olmaya gerek yok. Djd
Hahhahsha olsun o da bir sey sonucta
Değil mi dkd
Normalde de yapmam sevmem gereksiz gelir bana
Erkeğin hassosu bakım yapmaz, duştan sonra havlunun kıçına değdiği yeri yüzüne denk getirmemeye çalışır o kadar...
Sevdigin isterse oyle bi yaparsın kii, sende sasırırsın. Buyuk konusma
Ama mutlaka denersin, denetmeden salmayız
Agır abiden mod on poncik 🫢
Ben biraz once yaptim @pansy65 korktu birileri 😀
Hahahhaha
Yüz bakımı yapan erkek mi olur? Erkek adam g*tünü kuruladığı havluyla yüzünü kurular.
Şu anda evli değilim ama imkan da olursa yapardım tabii ki
Yok ya ben yaparımda adamın günahı ne rahat bırakırım sjsjd
O çok istiyorsa kırmam, normalde benlik şeyler değil uğraşamam.
Sende herşeye karşısın beyza
Herseye degil 😭😂
Erkekler pek sevmez biliyorum
İstersek yaparlar bence 😂
Onların istekleri sadece cinsellik ve seks baskasi yoktur
Oha ya en uyumlu çift
Güzel olabilir yapılır
Ben kendim yapmıyorum kii
Sabahları yüzümü yıkıyorum yeterli bence
Olabilir
Olur olur 😂
Nasip olur mu be