Cevaplayın bakalım
Bakımlı/güvel ve hamaratsız
Bakımsız/çirkin ve çok hamaratlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bakımlılık öz saygı ile alakalıdır. Abartılı olan ya da ego kaynaklı olanları da olsa da genel olarak özsaygı ve özgüven den kaynaklanır. Başta yoksa sonradan gelişmesi zordur. Oysa hamaratlık diye tabir ettiğimiz şeyler sonradan kazanılabilir. İnsan hiç yemek yapamazken çok lezzetli yemek yapabilir mesela zamanla. Bakımlılık kişinin kişilik dinamikleri ile bilgi verirken hamaratlık sadece tecrübe ile ilgili bilgi verir. O yüzden bence bakımlılık önde gelir. Zaten doğal eğilimin bakıma olmasının sebebi de içgüdüsel olarak budur.
Kendine karşı saygısı olsun.. O zaman zaten kararında aşırı abartmadan bakımı da olur Yeterince Mutfak bilgisi de - aşırı titiz olmadan normal olan ev temizliği bilgisi de... Hergün de baklava - börek isteğimiz yok zaten.. Normal bir yemek yapsın tadında.. :) :)
Sorum o degil ama
Şıklarım daha doğrusu
Dedim ya kendine saygısı olan kız zaten giyimine - bakımına doğal olarak dikkat eder.. Nerede ne giyeceğine dikkat eder. Bir tarzı vardır.. Yemek yapmayı - temizlik yapmayı da bilmiyorsa şayet yemek kurslarına göndeririz.. Ev 'e ahçı ve temizlikçi tutacak değiliz sonuçta.. Herşeyin abartılı oluşu rahatsız eder beni çok titiz hanımlar vardır yere iplik düşünce sinir krizi geçirenler :)))) onlar hasta ruhludur benim için.. Sevmem öyle tipleri.. rahat olmalıyım evimde.. Extra temizlikçi gelir 100 - 130 liraya pırıl pırıl yapar evi her hafta.. :)))
Herkes anasının karnında hamarat doğmuyor gün geçtikçe öğreniyorsun her şeyi, ama küçüklükten alıştıysan temiz olmayı bilmek gerekiyor pis oldu mu bir insan öyle devam eder bence, o yüzden abartmadan bakımlı olsun, kıyafetleri falan temiz olsun yani ter kokmasın ama buram buram da parfüm kokmasına gerek yok, hamaratlığı beraber hallederiz😌
Hem hamaratım hem bakımlıyım. İkisi aynı anda zor bir şey değil bence ama illa biri seçilecekse, erkek olsam bakımı seçerim.
Egonu yerim
Ego? Kendini bilmek ne zamandır ego oldu? :D Yemek temizlik çamaşır vs gayet güzelce halledebildiğim işlerdir, bu hamaratlık olarak geçmiyor mu? Bakım da en önem verdiğim şeydir. E bu da bakımlı kısmına giriyor. Yapabildiğim şeyleri yapamıyorum diye mi yansıtayım mq? Ki kadınların %90'ı bunu başarıyor zaten bana özel bir durum diyen yok. Başaramıyorsan otur kendini sorgula millete egolu demek yerine.
Ağla had1😂
Cevap
129Cevap
bir yuvayı ayakta tutan kişilerin birbirlerine olan görsel zaafları mıdır.(vücut güzelliği) yoksa her iki tarafta sorumluluklarının bilinçli bir şekilde yerine getirmesi midir.(tabi bunu söylerken hayat müşterektir sözünü unutmamakla birlikte kişi göründüğü gibi de olmalıdır) demek geliyor içimden ;-)
İkisi birden olamıyor mu baco bakımsız/çirkin hamarat, hamaratsız nasıl bir şıktır allasen. Bakımlı kadın efsanevi yemekler çıkarabilir zaten sanatçıdır. Geçin böyle basmakalıp soruları
2 si olmuomus gibi yazmissin bakimli olsun yemekte yapabilio olsun olmuomuymus ole bakimli olan yemek yapanaz veya hamarat olan bakimli olamaz die bir kaidemi var 2sindende olsun bakimki olsun kimse bakimsiz birini istemezki kizlarda bole dusunuordun bakinsiz erkege bakarlarmi sence
Ya ne sacma mantik sorulari. Zeki mi bakımlı mı sorusu mantığıda, bunun kardeşi. Yahu zeki bir kadin zaten kendine bakar. Bu tip kadınlarda zaten herşeye dair bilgi edinme amacında olurlar. Bakımlı kadın bilgiyide ister mutfağın kendini rahatlatacağı bir yer olarak görür , rutinlikten arındırılmış ruhlar.. zevkle , yaptıkça öğrenen. O olursa bu kadında bu olmaz. Soru sormak için soru sormayın len.
Eşime sordum, yani bende hepsi var ama, mecbur kalsan hangisini seçerdin diye, param varsa güzelini, yoksa hamaratını seçerdim. Dedi. Adam haklı. Zira parasızken hamarat kadın iki taştan bir aş yapar, evi çekip çevirir, paran varsa tutarsın bir yardımcı, her işi yapar, kadının maharetine mecbur kalmazsın 🤣
hamarat ve bakımlı ve güzel kadın ve gurur 😊 online olan kişileri nasıl anlıyoruz sen bilirsin?
Anlamadım ne dediğini. Neyi ben bilirim? Hamaratım valla badana yaparım, turşu kurarım, çok çalışır para kazanırım, iki çocuk doğurdum, montessori materyallerinin kendim yaptım, üni. mezunuyum, kendi işimi yapıyorum, elim yüzüm düzgün çok şükür, on parmağımda on marifet. Benim gibisi zor bulunur. 😎 hani eşim mecbur kalsa hangisini seçer dedim, parası varsa güzeli yoksa hamaratını seçerdim dedi. Mantıklı adam.
mantıklı ki seni seçmiş 😊
Evet benimle evlenmek için çok çabaladı. İyi ki beni seçmiş. Eşim harika bir insan. Ben çok şanslı bir kadınım.
ikimizin adına sevindim sağlıklı mutlu bir hayat dönelim 😘😘 umarım her zaman sohbet edebiliriz
Bakımlı olan hamarat olur zaten
Bakımlı olmak demek yüzü ne5 kilo boya sürmek demek degildir
Bakımlı olmak temiz olmak kendini ve etrafini temiz tutan demektir. İş böyle olunca temiz olan kişi hsr işinde temiz oldugu icin ayni zamanda hamaratlik yeteneği de vardir , yok sa bile öğrenmesi zaman almaz 😊
Çok saçma soru sormuşsun , normal şartlarda bir bayanın bakimli olmasi zorunlu zaten , hadi is hamaratliga gelince oda kabiliyet meselesi. Daha yumurta kırmasını bilmeyen kızlar var ! Sen bence bakimli ol yeter seni alıcak kocada hazır yemege alıştırsın kendini.
Saçmaysa burda işin ne?
Hamaratsız olsun o zaman bakımsız kokar erkeği napayım ben öyk🤢
Ikisi birden olabilen hanimlar var ) aslina bakarsan yani
Bakarsan sorumuz o degil
Yani ikisini bunyesinde barindiran hanim diyorum ben sorunun cevabina
Öyle bir şık yok bu soruda
Cevaplarda şıkka bagli olmak zorunds degil bir sık daha ekleyebilirdiniz diger diye bu sekilde insanlar farkli gorusunu dile getirirdi :)
Benim sorum, bu şıklar arasında seçim yapamıyorsan kendini sorunu açarsın veya cevaplamadan geçersin, güle güle
Kadındır hamarat olsun varsın bakımsız olsun bizi doyurmak için uğraşıyor neticesinde ben ona bakarım tararim orerim saçlarını ayna karşısında saatlerini harcamasına gerek yok
bakımlı olmaktan kastın makyajlı olmak mı? ya da her bakımsız çirkin midir? seçenekler yetersiz olmuş bence...
Bakımlı olsun yeter , aşçılığım çok iyidir, yemek yapmayı zor da olsa öğretirim ama bir kadına bakımı ben öğretemem.
Bakımlı ve hamaratlı olmasını ister tabi herkes ama iki seçenek var ise bakımlı ve hamaratsız derdim. Yemek yapmayı biliyorum ben. Öğretirim ben kendisine
Bu 2 seçenek birbirinden tamamen farklı. Kıyaslanması saçma olmuş.
Tabii ki de hamarat olmasını isterim.
Boğa erkeği olarak dikkat çekmesin isterim.
Harbi sacma 2 si ayni anda olmazmis gibi guzel bakimli biri ayni zmnda hamarat olamiomu yani sacmalamis
Bakımlı olmalı. Bakımsız biri hamarat olsa ne olur. Her eve gelip suratina baktigimda 4 damarim birden tıkanır..
Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına
Kadin dediğin yaprak sarmasini güzelde saracak manikür yapmayida bilecek
Kızartma kokacak ama duşunuda güzelce alacak
Deterjan kokacak yeri geldi greyfurt kremi kokacak yeri geldi :-)
Sağdaki fotoğraf "Makyajmıdedin Ayşegül" değil mi ya? O bile vamp imaj yaptı. Bence sorunun cevabı Ayşegül'de gizli :D
Podyuma çıkacak kadar bakıma gerek yok restoran işletecek kadarda hamaratliga gerek yok kendine ve evine guzel baksın yenecek kadar yemek bilsin kafi
hani bir söz vardır
sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta.. neyse asdf gerisine gerek yok anlaşıldığını düşünüyorum
İkisini de feda etmek zor:) olsa da bakımlı ama hamarat olmayanı çekmek daha kolay benim için. Temiz, bakımlı olması şart.
Ortası yok mu lan bunun. Hayır azar azar ortaya olsa yeter yani. Çokta istemiyoruz
Yok 😂
Aman be :D
Hamaratsız diye bir kelime mi varmış. Hamarat olsun.
Kadınlar yaradılışı itibariyle güzeldir. bazi gözler bu güzelliği göremeyecek kadar çirkin bakar o kadar.
Bakımlı bence cunku hamarat olmaz ise zamanla ögrenip olabilir :)
Hamarat. Çünkü kadınların hepsi bakımlı olmayı zaten biliyor ve beceriyor.
Hamarat olsun temiz olsun fazla bakım modifiye oluyor.
tip olucak bakınca göze hitap edicek.. bakınca sevesin gelecek, kusuru varsa görmeyecen böyle..
Şıkların şahaneliği karşısında hamaratsız kaldım. Ben 2'si de olabiliyorum.
ikiside olsun bakımlı derken kendini başkalarına gösterme cabasına girmesin anlamında :D :D
İkisi de olunabilir. Hamarat olunca buz dolabında yaşamaz ya, kadın sonuçta kendine bakar.
Hamarat olmak önemli şey :) yemek yoksa güzellik 5 para etmez :)
Bence bir kadın hamaratta olur bakımlıda yeterki istesin.
Hem bakımlı hem güzel hemde hamarat isterler yetmez daha ama
İkisini birlikte yaparken benimle ilgilenip, aynı anda çocuğu bakabilmesi
Ben şahsen bakımlı temiz olmasını ben tek başıma yetiştiğim için her şeyi yapabiliyorum açıkcası 😂
Her ikiside varken niye birini seçmeye çalışıyım ki.
Erkeğimin hem hamarat hem bakımlı olmasını isterim.
Neden ikiside olamıyorki. Birbirlerine yardımcı olurlarsa iki tarafta bakımlı ve hamarat olabilir
Bakımlı olsun hamarat olmasına gerek yok onu bisekilde hallederiz😃
Hamaratlık kendisine kalmış ben kendime bakıcak birisiyle evlenmiyorum dadım değil sonuçta..
ister bakımlı olsun ister bakımsız o benim herşeyimdir onun yanındayım hep.
Ikisi birden niye olmuyor?
A dedim yemegi de yapariz ne olacak
İkisini de ister erkek
Şahsen ben de hem bakımlı hem çalışkan hem zeki erkek isterim
Mümkünse ikisi birden.
Yok illa birisi dersen bakımlı olsun. Mutfakta yapa yapa öğreniriz.
Bakımlı olması ve hamarat olması lazım tek biri olsa olmaz ikiside olan nadir bulunur hayırlısı :)
Soruyu ve sıkları öyle bir ayarlamıski herkez bakımlıyı ama beceriksiz i seçsin diye.
Şair diyor ki ev işleri yapamam diyip hamarat kızları kıskanıp kötülediğini ifade ediyor.
ikisini aynı anda yapamiyacak kadar aciz bayanlar varmnı?
Bakımlı/güvel ve hamaratsız olsun. Öğrenir yavaş yavaş.
İkiside olabiliyo neden olmasn kadınlar her konuda yetenekli bence :)
Sahipli kardeşim kusura bakma
Bakım ve güzellik farklı şeyler bakımsız insanla hayat geçmez ama çirkin insanla geçer
evin içinde iki dirhem bir çekirdek kadın olmasada olur sonuçta hizmetçi tutacak değil çoğu aile yani normal bir insan olması yeterli çirkin buluyosada ozman evlenmeseydi dimi arkdslar
İkisi de bir arada olabilir. Bakım illa makyaj süs değil
Bakımlılar hamarat olamaz tarzı bir kanı olmuş sorunun ana fikrinde. Sevmedim.
Ne demiş şair; Güzelliğin beş para etmez bendeki bu aşk olmasa..
Güzel olsa daha iyi, yemek konusunda çok seçici değilim :D
Bakımli olmasını
@BayramCELİK55 Güzel ve bakımlı olmayı aynı seçenekte kullanmış bende o yüzden direk güzel dedim :D :)
Bakımlı olan hamarat olmuyor mu?
Oluyor örnek ben. :D
Hem bakimli hem hamarat yok miii :/ cok zor bir soru ama ilk seçeneği sectim
ikisini birden yapamayacak kadar ezik bir kadın istemem
Midem kadar gözlerimin de doyması lazım yoksa yemeği evde tatlıyı dışarda yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar