Şimdi de 1.90 ve üstü erkeklere karşı davranışlarınını gösteriyorum

Bu yüzden inceller haklıdır sonuna kadarr. İncel olanlar anlar bi tek beni tipsiz ve kısa isen kızlar sana hep köpek gibi davranır. Bir gün lazım olur diye hep bunları ss alıyorum

Şimdi de 1.90 ve üstü erkeklere karşı davranışlarınını gösteriyorum

Bu yüzden inceller haklıdır sonuna kadarr. İncel olanlar anlar bi tek beni tipsiz ve kısa isen kızlar sana hep köpek gibi davranır. Bir gün lazım olur diye hep bunları ss alıyorum
Burada sorunun sizde olduğunu sanmıyorum. Karşınızdaki kişi fazla kaba ve zorba tavırlar sergilemiş. Konu tipiniz ya da sizi beğenip beğenmemesi değil gibi. Zorbalık bazı insanlar için huydur maalesef. Uzun boylu ya da herkes tarafından beğenilen birisi olsanız bile karşınızaki kişi sadece dış görünüşe önem veriyorsa uzun süreli bir ilişki yaşanacağını düşünmüyorum. O yüzden sizi karakter olarak da beğenen kişileri önemseyin derim. Birkaç kişi hakkınızda olumsuz konuştu diye bütün kadınların öyle düşündüğünü sanmayın. Herkesin dediğine kulak asarak kendinize haksızlık etmeyin.
çünkü hiç flörtüm olmadı bütün kızlar reddetti bu yüzden hepsi böyle düşünüyor bence
Belki fiziksel olarak iyisinizdir ve hayatınızda birisi vardır diye reddetmişlerdir ya da hayattaki öncelikleri farklı olduğu için sizinle konuşarak duygularınızla oynamak istememislerdir.
Kardeşim sen baştan yenilgiyle baslamissin. İncel diye kullanıcı adı olmaz, karşındaki insanin negatif yorumlarına göre incel oluyorsan hepimiz inceliz demektir, mağdur psikolojisine girmek yerine hayattaki güzellikleri kesfetmeni öneririm evet bu çoğu kez zor ama denemeni tavsiye ederim.
Benim de sorunlarim var hatta dün vapurdaki kıza ne müzik dinlediğini bile soramadım o anda gerilmistim, en fazla buralarda nereleri gezebilirim diyebildim çünkü benim için de sınır oydu ama kendime kızmıyorum, kadınların sapiksin tarzı yorumlarini da ciddiye almıyorum, çünkü bir şeyi biz kötü yaparız zihnimizde ben psikoloji okuduğum için bunlarin normal şeyler olduğunu biliyorum.
Ayrıca boş insani genelde sevmezler, erkek halimle ben de mağdur psikolojisinde olan erkekleri sevmiyorum. Mağdur psikolojisinde olan kimseye tahammülüm yok. Yalnizligindan keyif al ki senin hayatına da sana eslik eden kişiler gelsin. Bu sorudaki bildirimi kapatacagim. Sana destek olmak için yazdım, belki birinin kalbine dokunurum diye.
Bu kız Konya'da yaşayan tesettürlü bir kız ben bunla bu siteden mahkemelik oldum kendisi femcel ruh hastası her erkeğe böyle şeyler yazıyor için rahat olsun bu lafları ondan başka biri söylemez söylese de aynı onun gibi biridir zaten
çok iyiymiş uruspu ya ruh hastası olduğu belli
Bana da yazdı böyle sonra bunu tehdit falan ettim şikayet etti urusbu ama o değilse bile onun gibi birisidir bu da işte
en üstteki orsspu önce dediki tipin güzel yaz bana ilgilencem senle dedi kaç yaşındasın diye mesaj attım bunu dedi sonra engelledi ve benim fotomu çalıp soru sordu bu tipler erkeksiz ölür umarım Kız gibi hissetmek suç mu? ↗
Segilin olmadiğı için kızları suçlayacağına, özgüvenlı takıl. Şahsen ben böyle ilgi isteyen, ilgi göremeyince kadınlara b ok atan hiç bir erkeğe ne saygı duyarım ne de yüzüne bakarım. Ne çirkin erkekler gördüm yüzüne bakılacak gibi değil ama kızı dehşet etkilemiş zekasıyla, centilmenliğiyle adamlığıyla suçu kendinde ara, başkasında değil.
bende de zeka var okumadığım kitap gitmediğim kurs kalmadı hangi kursa gitsem hocanın gözdesi oldum bii kızların olamadım :D
Zekanı sergileyemiyorsan suç sende 😃 şahsen ben hiç bir zeka dolu mantıklı soru görmedim heo bir isyan hep bir isyan ömür yersin sen sjwnjsjansnsnnsnsnsnans
yok yemem ömür ben ilgi görsem çok iyi biriyim aslında :D
"Aslında" (şüpheli) ahdhhebsjwhsjbsjsn
valla beni tanıyan herkes seviyor reelde (kızlar hariç)
Ne kız sevdasıymış arkadaş sjwjsjhwjsjqjsjjajsks
evet öyle çok tatlılar ama ya :(( bazıları olmasa da
Bazıları olmasından kasıt ne?
Merhaba 💫
Öncelikle, yaşadığın deneyimlerin seni nasıl etkilediğini anlıyorum, bu gerçekten zor olabilir. İnsanların dış görünüşe ya da statüye göre yargılaması yanlış ve empati eksikliği göstergesi. Ancak buradan yola çıkarak genellemeler yapmak ve tüm kızlar/erkekler böyledir demek de sağlıklı bir yaklaşım değil. 🌿
Kendi özgüvenini başkalarının negatif yorumlarına dayandırmamalısın. Kendine değer vermek ve kendi yolunu çizmek, başkalarının seni nasıl gördüğünden çok daha önemli. Gücünü sahip olduğun niteliklerden al ve hayatta ilerlemeye odaklan. Pozitif bağlar kurabileceğin insanlar mutlaka karşına çıkacaktır. 🧡 Unutma, herkes hak ettiği değeri ve sevgiyi bulur!
Cevap
5Cevap
incel ne la yeni yeni icatlar
sevgilisi hiç olmadığı için kızlara düşman olan erkekler
Bebişko, incelleri savunmak yerine karşındaki insanın ne kadar nezaketsiz ve psikopat gibi davrandığına odaklan. Haklıyken haksız duruma düşüyorsun.
Beni hiç bir kız sevmiyor 28 yıldır bakirim öpüşmedim ve beni kibarca reddeden kızlar da aslında bu düşüncede bence reeldekiler
Bir kadın sevmediği için reddeder. Belki de arkadaş olmalısın önce. Fikirlerinle, zekânla, espiritüel yeteneklerinle, bilginler etkile.
yok en üstteki kız tipini beğendim dedi sonra yaz bana dedi kaç yaşındasın dedim bunu dedi o da
sonra benim resmimi çalıp profil yaptı bak https://www.kizlarsoruyor.com/uye/efsun999
Görünüşünde sorun yok ki. Dur yönetimi ekleyelim de silsin profili.
@KızlarSoruyor @cnrche
kız gibi hissediyorum diye bi soru açıp benle alay etti bi de uruspu ya
Adminler bununla ilgilenir, merak etme. Küfretme bence.
hakediyor valla üzgünüm. sana da teşekkür ederim iyi davrandığın için
Rica ederim 🫠. Sakın incel olma. İnsan olarak kendini geliştir. İyi ol inadına kötüler var olsa da.
teşekkürler :)) ben iyi bir incelim zaten bana zararı dokunanlara sövüyorum öyle arada ksks
İncel olma, boş ver incelliği 🫠.
elimde değil zaten sövmediğim kız kalmadı sitede kızlara çok doluyum bir tanesi beni sevseydi böyle olmayacaktı :D
Bak işte, küfrettiğn için olmuyor.
ilk başta reddediyorlar sonra sövüyorum sjsj
Karşıdaki blackpillden daha kötü seviyede yalnız bu nefret ne olm bu ne böyle :D
bunlar benim tipime karşı olan nefret
Ben diyorumki madem karşı cinsten rağbet görmüyorsun ozmn vazgeç, dahada takıntı etmek anlamsiz
insan istiyor bide ezik diyor kızlar 28 yldır bakirim diye
O zaman hemcinsine odaklansin dimi
@Seliandivine manyak mısın
heteroseksuelim ben
@İncellerinKralı , akışına bırak kral olacaksa zaten olur
olmaz bence yaşım geçti en güzel çağlarım bakir geçti
@Seliandivine hayır ❌🚫
Evet ✅
Bütün kızlar böyle zaten duygusuz anlayışsız berbat
İyi zorbalanmissin
evet katil ederler insanı
zaten kızlar beni hiç sevmez daha bakirim 28 yldır
Normal değil mi zorbalanman sence
değil neden normal olsun mesela
tipim çirkin en üstteki kız profil fotosunu tipim yaptı https://www.kizlarsoruyor.com/uye/efsun999
Dbsnjsksksksksbdnsmsks olm bu nasıl zorbalanma çeşidi ya sjsjsksksks
Geçmiş olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?