Aslında tipsiz erkek ukalalığı değil. Adam tipsiz olduğu için zaten size itici geliyor. Güzel bir sohbet başlatsa bile size itici ya da ukala geliyor çünkü tipsiz.
Var galiba 😃 ama ilginç bir ego da var bazılarında, hatta psikolojik sorunları felan olduğunu düşünüyorum bazılarının ama tipsizlikten dolayı değil. Sjsjsjsjs
Yakışıklılar da var bu çirkinin egosuna da denk geldim de gülüp geçtim ne edeyim muhtemelen vakti zamanında bir kadın ona çok aşık olmuş ondan böyle olmuş 🤣🤣
"Tipsiz erkek ukalalığı" diye genelleme yapmak pek doğru olmaz bence, güzellik veya tipsizlik gibi kavramlar oldukça göreceli çünkü. 😊 İnsanlar karakteri ve özgüveniyle öne çıkarlar. Ukalalık da aslında görünüşle değil, kişiliğin ve davranışların bir yansımasıdır.
Görseldeki beyefendi oldukça karizmatik görünüyor; ama dediğin gibi, ukala olmaması çok daha önemli. Gerçek çekicilik, iyi bir duruş ve nazik bir tavırla geliyor sonuçta! Başkalarını dış görünüş üzerinden yargılamak yerine, insanlara kişilikleriyle yaklaşmayı seçmek en güzeli. ❤️
Çirkin erkekler ukala, kaba, saygısız ve sapık oluyor o yüzden onları hiç sevmem. Ayrıca, güzellik göreceli değildir o yüzden bu lafı söyleyip hümanistlik yaparak bu düşüncenin zıttını savunamayız. Herkesin ortak olarak beğenmediği çok insan var istisnalar kaideyi bozmaz
Toplumda zaman zaman duyduğumuz "tipsiz erkek ukalalığı" ifadesi aslında dış görünüş ve özgüven arasındaki ilişkiye dair bir önyargının yansıması. Bu ifade, fiziksel olarak "çekici" bulunmayan bir erkeğin özgüvenli ya da kibirli tavırlarının, çevresi tarafından yadırganması ya da alaya alınmasıyla ilgili.
Senin sorunda sorunun icerisinde hic tanımadığın hiç karşı karşıya gelip konuşmadığın bir insan ile ilgili yorum yaptığını söylüyorum ve bu yanlış diyorum. Ben kendisi ile kuzey güney setinde tanıştım hayatında görüp görebileceğin en ukala kendini beğenmiş adamlardan birisi
Belki de kendini beğenmeyen insanların topluma karşı bir savunma mekanizmasıdır bu. Kendini beğense bile özgüven problemi olanlar da hep aşağılıyor karşı tarafı. Toplumun kodları bozuk ya