Konu - Stalk
İmbd
Ulan yalnızca bir kere profilini açtığım üyeye yanlışlıkla takip atmıştık asdhk, stalklıyorum sandı sanırım 😑
Denizi hergun stalklarım mesela ben
Yakalanmadım hiç
bilerek stalkladığımı söylemem dışında yakalanmadım düşmanlarımın başlarına dileklerimi sunuyorum sjsjsjsjs
Evet bir iki kez yakalandım. Sonra akıllandım fake hesapla stalk yapıyorum
Yanlıkla beğendim işte. Gurur yaptım çekmedim geri. Sonra diğer paylaşımları da beğendim. Cool hareketler böyle. Tanıştık flan :D:D
Artık konuşmuyoruz :D
Cevap
2Cevap
sizin gine iyi wn azindan haberiniz var. ben hesap calindi. girip te bakamiyom da... gece yarisi aklima bj geliyo. korku gerilim aksiyon uclemesi
hayir. kaldi oyle ben de baska actim
tesekkurler
facede engel atmaya çalışırken durtme yapmıştım bir kez ilk ve tek
Yani sayfasını ziyaret ettikten sonra olduğu için stalk sayilabilecegini düşündüm
aynen🙆
Senin gibi Oba stalk denmedigini düşünmüşlerdir haklı olarak. çok açıklayıcı yazmadigim için
Yanlislikla arkadaslik istegi yollamistim 😂 hemen engelledim
Evet Ozamanlar 13yasindaydim 🤣
Stalk değil de normal profile bakınırken telefon dondu, takip atmıştım:dd
Ahah şu aralar stalklarım güzel gidiyor😹😹
Görüşte dediğimde cidden sadece bakınıyordum gerçi stalklarım böyle bakınmalarla başlamıştı:dd
Sfsfdfsfsfsffdff hahahahshsha yav yok olmadı daha olursa varya sfdsfdddsd biterim ben biterim sffsfdffdss etrafa rezil olurum sfdsdsfsd
@Atakanshnn stalklamaya çalışıyorum, biliyorum sende beni stalklıyorsun 😂 😂
bir beyi stalkladim instadan cocugun 500 kusur gonderisi vardi veben ilk resmini yanlisikla begenmistim
küfür ederek ayrildigim erkegi wp da stalklarken yanlislikla göruntulu aramistim 😝
sonra belliki barismak istiyosun barisalimmi dedi
dinliyonmuu
ya işte görüntülü aradim birden hemen geri kapattim ama o beni aradi güzelim ne oldu dedi yanlislikla aradim engellerken elim carpti dedim kapattim 😂
tabikide barismadim 😂😂
küfür etti bana ben daha beterini yaptım ama neler neler dedim agzi acik kaldi bebenin
durduk yere degil bir etek giydim diye burnumdan getirdi daha neler dedide burda diyemiyom
ama ne kardeşim 😂
boşveremem
önce diyip sonra merakta birakma ya
buyrun benden bahsetmişsiniz djdbskdbdjd
en kötüsü askfm kullanırken anonimden çıkmak djjdbd
Evt anında hesabı dondurdum ve başka hesaptan 1 hafta soru yağmuruna tuttum
hala soru yağmurunda ama hesap aktif veeee ben olduğumu anlamamış
linçlim derken?
aynen 😂
insanları analiz edebilir misin? hal ve hareketlerinden ne amaçları olduğunu anlar mısın
yok ya özelden mesaj atacam ama xp yetmiyor
stalklarımı eglencesine yaparim onlardan banane dimi
stalk yapmam pek nadir ondada yakalnmadim😊
yanlışlıkla fotoğrafını begendim 😅
yanlışlıkla hocamın resmini beğenmiştim :D :D
Ben yanlışlıkla resmini beğendim :D :D
bir kere yakalanmıştım
Been😣😣
Arkadaş birine yazıyodu bir de çocuğu hep kesiyodu benle bunla takılıyorum hep zaten. Sürekli instagramda bunun profiline girer fotolara yorum yapardık. bir gün oğlanın profilindeyken telefonum takıldı basarken basarken sen bunu takip et. O günden sonra çocuğun kafası karıştı muhtemelen çünkü benim baktığımı sanıp o salak da beni kesmeye başladı. Artık iyice yanlış anlaşılmasın diye yalandan profilime baş harf gibiymişçesine A E yazdım😂😂
Kendi aramızda yorum yapıyoduk; kanka bak burda böyle bakmış hejeje. Şarz yazmış sgagahs gibi😂😂
Onu sonradan akıl ettik de iş işten geçti işte. 😂😂
Hiç öyle bir şey başıma gelmedi çok şükür
yanlışlıkla beğendiğim olmştu😒
Stalk yapmıyorum :)
Allah korusun ya sgshg yakalanmadim hi
hayur
Yakalanmadım hiç. :D
vardir
Hayır knk
Yok knk ben genel olarak gizliyim xjdnkdjdjgososjfirjdjdj
Yakalanmadım işte amaç onu söylemek jxksosifiidisjdjsjajjs
Yorumunu görünce kahkahalarımı durduramadım teşekkürler 😂😂😂😂😂
ya demesene öyle kanka dkdncjfjfjdid 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Allah razı olsun kankim hayatımda eksik olan tek şey buydu çok teşekkür ederim fjfjdjdkdk makbule geçer 😂😂😂
ben herkese kanka derim ne alaka isimden tanıyacak kadar kimse prof değil bu sitede merak etme
Yok hiç olmadı 😄
Hic olmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar