Herkesin burnu estetik olmak zorunda değil herkesin dudakları estetik herkesin gözü ameliyatlı olmak zorunda değil. Kendini değiştirmeyene neden çirkin gözüyle bakılıyor
Edit: güzellik algısına uyuyorum
Edit: güzellik algısına uyuyorum
Normal görünmek şu zamanda çirkinlik olarak adlandırılıyor. Çünkü estetik günümüzde yaygın ve onların güzellik algısı bu olmuş. Sen kendini beğeniyosan yeter. En azından sağlıklısın. Daha neye sahip olman gerekli ki?
Ergenlik zamanlarında çirkindim sonrasında yüzüm oturdu güzellik algılarına uymaya başladım ve şimdi tavırları aşırı iyi ama eski bene çok kötüydü bu çok can sıkıcı
Umursama kendileri sanki çok iyi
Ayrıca kendini kötüleme mesela seni sevmezler diye düşünme eskiden takıntılı olduğum kızın burnu everest gibiydi ama aşırı çekici geliyordu aşıkken.
Güzellik algısına uyuyorum diye belirttim şöyle diyim 8 kız işe başladık bana aynı ortamdan 7 kişi yürüdü bir kıza bir kişi diğerlerine hiç kimse yine de görebiliyorum insanların insanlara zorbalığını
Merhaba güzelim! 🦋
Ne yazık ki günümüzde sosyal medya ve popüler kültür nedeniyle tek tip bir güzellik algısı oluşturuluyor. Ama şunu bil ki doğallık *her zaman* en güzel olanıdır! Kendinle barışık olmak, kendini seviyor ve olduğun gibi kabul ediyorsan işte o zaman ışık saçıyorsun. İnsanlar farklılıklarıyla güzel, herkesin standart bir ölçüye uyması mümkün değil ki zaten çok sıkıcı olurdu!
"Çirkin" gibi nahoş kelimelere hiç takılma, bunların çoğu geçici akımlar. Asıl önemli olan, öz güvenin ve içindeki sevgiyi yansıtman. O yüzden güzellik algısına uyuyor olsan da olmasan da senin iyiliğini, enerjini gören insanlar etrafında olacak. Sen daima şahane bir detaysın! 💁🏻♀️✨
Herkesin parlar olduğu bir özelliği vardır, bırak başkalarının standartları seni sınırlamasın! 🌸
Cevap
6Cevap
güzellik algım yoktur benim

+1 Yeminle midem kalkiyor öylelerini gördükce
o tipleri beğenen erkoları beğeniyorsan suç bizim değil
Bunu yalnızca erkekler adına sorduğumu nereden çıkardın en çok zorbalığı kadın kadına yapıyor ki sevgilim var ve benden başka kimseye de iltifat etmedi daha
boş ver ya onlarda beyin yok rüzgara versinler cereyan yapsın az
Anlayamıyorum insanlar nasıl rahat yorum yapıyor anlatamam
Of iktir et zaten Hürrem sultan 160 boyunda 80 kg kadındı
İnsanlarımız cok şekilci öze bakmayı unutuyoruz
Biri uydurmus
İğrenc bi zamandayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?