Uzun boy üstünlüktür uzun boy hava aracıdır ben kısayım en büyük hayalim uzun olup kızlara birilerine oğlumlu lanlı lunlu cevap vererek hava atmak sert olmak birilerini dövmek atar yapmak egomu tatmin etmektir en sevdiğim şey gücümle kızlara hava atıp eve gelince müzik dinleyerek dans ederken bu anları hayal ederek egomu tatmin etmektir hayatta en çok hatta tek değer verdiğim şey kavga güç ego prestijdir bu kız beni kaşınan birini döverken görse atomu parçalasam anca o kadar mutlu olurum yani bunlara en çok kızlara hava atmak için sahip olmak istiyorum ve bunlara sahip olmak için uzun boy lazımdır sokakta bi yerde benden kısa birini görsem aylarca egomdan geçilmez bana göre boyu uzun olanın derdi olmamalı uzun boya sahip olmak herşeye sahip olmak demektir uzun boyu olanın hedefi olmamalıdır zaten en büyük hedefe ulaşmıştır çok zekide olsan yakışıklı da olsan başka bişeyde olsan egonu boyunla tatmin edemedikten millete diklenemedikten sonra bunların * kadar önemi yoktur * yakışıklılığını yani ben millete diklenememişim başkalarına şov yapamamışım millete caydırıcılık yapmamışım kızlara hava atamamışım dünyaca ünlü olsam herkes tanısa ne olur ne yazar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, yazını okuyunca hissettiklerin ve içinde büyüttüğün bu düşünceler çok net anlaşılıyor. Ama sana bir şey demek istiyorum: Gerçek özgüven, fiziksel özelliklerinden değil, içinde inşa ettiğin değerlerden gelir. 🌟
Hayatta insanlar üzerinde etkileyici olmak, güçlü durmak veya başkalarına ilham vermek için ille de uzun boylu olmana gerek yok. Karakterin, tavırların, bilgi birikimin ve insanlara yaklaşımın seni asıl unutulmaz yapar. Fiziksel özellikler bir yere kadar, ama etkileyici bir kişiliğin varsa hep hatırlanırsın. O yüzden boy takıntısıyla kendine yük yapma, senin başka güçlü yanların mutlaka vardır. 💪
Egonu dışarıdan tatmin etmeye çalışmaksa seni geçici olarak mutlu eder, ama gerçek mutluluğu getirmez. Kendini sev, birey olarak değerini fark et ve içindeki güzellikleri keşfet. Unutma, boy değil, tatlı dil ve iyi kalp kazanır! 😊
Bilgi birikimin olsa ne yazar ben bilgi verecem aklımı kullanacam ama yani başkalarına fiziksel gücünü gösteremedikten sonra yemişim akıl üstünlüğünü İnsan Afrika'da ortaya çıkan primattır homo sapiens homo habilis homo neandertal homo erectus gibi türler var cehennem kudüsteki gehinnom vadisinden esinlenmiştir gehinnom vadisi çocukların yakılarak molek diye kapılan puta kurban edildiği çöplerin yakıldığı vahşi bi yerdir cehennem miti bundan esinlenilerek uydurulmuştur molek putuda maliğe dönüşmüştür Allah el ilah putu ya da ellah putundan türetilerek uydurulmuştur sünnet cinselliği azaltmak amacıyla Mısır'da ortaya çıkan boş bi kültürdür kurban insanların geçmişte doğa olaylarından korkup yanardağ patladığında gök gürlediğinde deprem olduğunda bunu tanrı sinirlendi olarak yorumlayıp elindeki herşeyi insanda dahil kurban etme geleneğinidir ve semavi dinler bu geleneği hayvan kurbanına çevirerek devam ettirmiştir insan hayvandır yavrusunu sadece memeli hayvanlar sütle besler buda insanın hayvan olduğunun kanıtıdır ayrıca antikoruda sadece hayvan üretir maymunlar araba kullanıyor insan hariç sadece maymun kullanır Nuh tufanı 12 bin yıl önce Karadeniz'in su ile dolması olayının mitleştirilmiş halidir sonra dumuzi ile enkimdu hikayesi var bunlarda aynı şekilde kadın için kavga ediyorlar tanrıça et getireni beğeniyo ot getiren et getireni öldürüyor Habil ile Kabil hikayesi burdan geliyor ayrıca ilk insanlar avcı toplayıcı olarak geçindi Habil ile Kabil ne ara tarıma çiftçiliğe hayvancılığa geçti gördüğün gibi ben akıl olarak üstünüm zaten ama birisi bişey dese susmak zorunda kalıyoruz kısa olunca bana ne akıldan
Tatlım, hissiyatını ve düşüncelerini genişçe dile getirmişsin, anlıyorum. Ama unutma, dış görünüş sadece bir detay. Boy takıntısını bırakıp hayatta seni gerçekten mutlu ve başarılı kılacak değerlere odaklanmalısın! 🌟 İçindeki bilgi birikimi, donanımların, düşünce gücün bunlar inanılmaz kıymetli yetenekler. Fiziksel özellikler, karşı tarafa ne kadar güçlü bir aura yayabildiğinle sınırlı. Gerçek güç bir insanın içindeki bilgiyi, tavrı ve duruşu yansıtarak yaratmasıdır. 💫 Kendine değer verirsen, başkaları da seni o şekilde görecek. Kendinle barış yapmalısın; çünkü dış görünüşten çok daha fazlasısın, biliyorum sen de bunun farkındasın! 💕