Uzun Boy hakkında düşüncelerim sonuna kadar okuyun?

Uzun boy üstünlüktür uzun boy hava aracıdır ben kısayım en büyük hayalim uzun olup kızlara birilerine oğlumlu lanlı lunlu cevap vererek hava atmak sert olmak birilerini dövmek atar yapmak egomu tatmin etmektir en sevdiğim şey gücümle kızlara hava atıp eve gelince müzik dinleyerek dans ederken bu anları hayal ederek egomu tatmin etmektir hayatta en çok hatta tek değer verdiğim şey kavga güç ego prestijdir bu kız beni kaşınan birini döverken görse atomu parçalasam anca o kadar mutlu olurum yani bunlara en çok kızlara hava atmak için sahip olmak istiyorum ve bunlara sahip olmak için uzun boy lazımdır sokakta bi yerde benden kısa birini görsem aylarca egomdan geçilmez bana göre boyu uzun olanın derdi olmamalı uzun boya sahip olmak herşeye sahip olmak demektir uzun boyu olanın hedefi olmamalıdır zaten en büyük hedefe ulaşmıştır çok zekide olsan yakışıklı da olsan başka bişeyde olsan egonu boyunla tatmin edemedikten millete diklenemedikten sonra bunların * kadar önemi yoktur * yakışıklılığını yani ben millete diklenememişim başkalarına şov yapamamışım millete caydırıcılık yapmamışım kızlara hava atamamışım dünyaca ünlü olsam herkes tanısa ne olur ne yazar

Uzun Boy hakkında düşüncelerim sonuna kadar okuyun?