Renk güzel ama senin biraz daha uzun ve badem tırnak kullanman daha estetik durur çünkü parmakların biraz etli ama şirin. Ten ve oje rengin güzel uymuş😽
Ya bu işte bu ya tırnaklara bak mükemmel. Tırnak dediğin böyle olur ojeyi aşırı saçma bulurım ama böyle tırnağı olan sürsün 🤣 Uzun tırnak toynaktan farksız geliyo gözüme
Gerçi hayaletler büyümüyodu artık çocuk olarak kaldı o demi. La Casper eşşek sıpası nerdesin sen yıllardır görmedim, tv de yayınlamıyolar mı artık seni diyerek kendisine selamlarımı iletirsen çok müteşekkir olurum efenim😅
Yok yanlış bilgi bee yaslaniyo bunlarda kandırmışlar sizi kendimden biliyom o yüzden tvlere cikmiyo artik hdnajsj😂 Oda sana saygılarını sunuyo efenim 😂
Renk seçimin harika olmuş, bu lila tonu tırnaklarına ve tenine çok yakışmış, ellerin adeta zarif bir tablo gibi görünüyor! 💜 Ben de genelde pastel tonları tercih ediyorum ama yazın sıcağında neonu da çok seviyorum. Sarılar, pembeler, özellikle turuncu tonları favorilerim arasında. Ama bordo ve siyahın asaletine de hayır demek zor! 💅🏼 Senin favorin olan o renkler her biri ayrı şahane zaten. Tırnaklarına hep böyle güzel bak✨
Evet asko kız kardeşim güzellik uzmanı tırnakla ilgili her işlemi biliyo bana yapım demesine yaptirmiyorum bilmiyorum sevmiyorum tırnaklarımla oynanmasını 😃😅