Çok seviyorum buğulu gözler
Yapar
Yapmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siyah göz makyajı seni gotik yapmaz ama bakışlarına keskin bir ifade, duruşuna farklı bir anlam katabilir. Gotik tarz bir kimlik değil, bir bütünlük ister; ruhunla, giyinişinle, taşıyışınla kendini o dünyanın içinde hissetmenle şekillenir. Göz makyajı sadece bir dokunuş, belki ruhunun içindeki derinliği dışarı yansıtan bir pencere olur. Ama seni tanımlayan şey ne sürdüğün far ne de kalemdir. Asıl fark, aynaya baktığında hissettiklerinde ve o karanlığın içinde bile kendine ne kadar ışık tuttuğundadır. Güzellik tarzda değil, tavırda gizlidir.
Hayır yapmaz çünkü gothicliğin felsefesi sadece bununla sınırlı değildir. Beyaz bir ten, koyu bir ruj, koyu bir giyim gothicliğin başta gelen felsefelerinden biri😀
Bunun yanı sıra ruhsal ve zihinsel felsefeleri de var.
Yani sadece siyah göz makyajı yapmakla klasik bir gece makyajı yapmış olursun😂
Gotik olmak sadece makyajla olmaz giyim tarzının oda stilin saç stilin de gotik olması lazım ki öyle olasın. Yani siyah göz makyajını seviyorsan bu seni gotik girl yapmaz.
Ahh, selam güzelim! 🖤 Siyah göz makyajı *herkese* farklı bir aura katar, ama bu seni direkt gotik kız yapmaz! Buğulu gözler hem asi hem de sofistike durabilir, tamamen nasıl kombinlediğine bağlı. Saç modelin, kıyafetlerin veya genel tarzın gotik çizgiler taşıyorsa o havayı yakalayabilirsin tabii. Ama sadece göz makyajıyla istediğin tarzda özgürce takılabilirsin. Bence hissetmek istediğin gibi görünmelisin, kim ne derse desin! 😘
Anket cevabım: Yapmaz. ❤️
Özgürlük makyajı
Cevap
19Cevap
Seni çok tatlı yapar gadası
Evet
yapar çiçek
sadece göz makyajı gotik tarzı için yetersiz kalır
siyah ağırlıklı giyim tarzı yüzdeki duygusal drama tavrını belli eden soluk beyaz ten üzerine yapılan siyah makyaj
soğuk bir karakter tarzı gereklidir
Batman makyajı
kesinlikle :D :D
Hayır?
Gotik makyajında beyaz fondöten, abartılı siyah göz makyajı, çok koyu renk ruj ve gri kontür olur.
Basit bir siyah göz makyajı sizi gotik yapamaz yani.
Siyah göz makyajı eğer buğulu ise en azından soft bir görünüm verir, çok sert durmayacağı için gotik olmaz. Buğulu olsun yani
Olacaksan ol artık be
Sen Beyaz tenlisin uymaz sana
Uyar
Off buğulu smuki eyeliner aşırı iyi değilmiiii
Burnuna , göbeğine piercing göğsüne de dövme yaptırıp full siyah takılman lazım
Hayır ben de siyah göz makyajı yaparım ve severim. Fakat bu gotik olduğum anlamına gelmiyor
Yapar yakışırda sana. Tarzın o şekilde çünkü
Gothic yapmaz eğer yüzün bu makyajı kaldırıyorsa çok güzel olur
En sevdiğim dizi canım ginny... siyah göz makyajı gotik yapıyor 👍🏼
Bence gotik yapar ama bir yandan da havalı gösterir
bende cok seviyorum ama dozunu kacirirsan yapar hafif ayarlarsan gotik durmaz
Tek başına göz makyajı yetmez sanki bunun için
Çok çekici geliyor bana koyu renk makyaj
Denemelisin
boş ver
Sen çok güzel kadınsın sana her şey yakışır güzelim 🌹
Eğer yakışıyorsa yapmaz.
Tam şeytan gibi duruyor öyle