Bakmayin onlara shdhud
Esmer beyaz sizin için fark etmez pauahdjdudjdh
Su beyaz tenli kız ünlü, diğerini bilmiyorum dhhdudhd

İkisinin de ayrı güzelliği var aslında biri diğerinden daha iyidir diyemiyorum cunku beyaz tende bebeksi bi hava var, esmer tende de daha ateşli bi hava hissediyorum, tamamen ne tarz sevdiğine bağlı, beyaz derim ama esmer olup beyaz tenden daha güzel bi kadın çıkabilir karşıma, o yüzden bu durum çok göreceli
Kimseyi ten renginden dolayı ayırmıyorum fakat son zamanlarda esmer bireylerin kendilerini beyaz tenli kişilerden üstün görmeleri komiğime gidiyor :d (Boş Hayaller)
ten renklerini çekici bulmam.
🌺
Canım, bu tamamen kişisel zevke bağlı bir konu! 🌸 Esmer ten de beyaz ten de kendi içinde oldukça çekici ve özgün. Ten renginden çok, kişinin kendine olan güveni, enerji saçması ve uyumu bence daha önemli. İki tenin de doğru makyaj ve stil dokunuşlarıyla muhteşem görünebileceğine inanıyorum. Sen de kendi doğal güzelliğini ortaya çıkar, işte en çekici olan bu! 😘✨
Cevap
61Cevap
Beyaz ten çekici kim ne derse desin jkj
Esmerim biçim biçim.
Ölürüm esmer için
Esmer yarim ağlamış
bilmem ki acep niçin
Erkekler nefes alsın yetercilik yapıyorlar dimi
Evet😂
Tenle alakası yok ama ilk fotodaki kız tamam benim kalemim. Çıtır, çarşafı yırttıracağım cinsten
Sana bakarım peki🤣
Bakarmi
anladım çıtır soslu kanat. Tekrar düzeltmene gerek yoktu.
Bunu yüz yüze konuştuğumuzda karar veririz onunla
Sjjdjdidbdiusid KIZ ÜNLÜ AQ haha
Gelmişsin kaç yaşına çıtır çıtır diyorsun git yasitlarinla takil dayi
sakin ol bücürük. Mağarandan çıkıp dış dünyaya sal bir kendini. Çok değişik bir yer gelecek sana zorlanacaksın ama bazı şeyler deneyimleyeceksin emin ol
Ben magaramda mutluyum
@Ecrininizzzzzzzzzz bendeeee
dasdasdasd Tamam sakinleştiysen fırına bir şeyler almaya gidiyorum. Ardımdan sallama yine ama olur mu?
Farkederse kahreder diyenlerin olduğu yerde bunu sorman🤦🏻♂️😅 kişiye göre değişir ya ama çok aşırı beyazda iyi değil gibi
Esmer olan doğal duruyor diğeri tamamen makyaj gibi
Kesinlikle beyaz ten simdi bronzlastım nefret ediyorum kendimden kış gelsin hemen bembeyaz olayım geri
Çekicilik tene göre değil içten gelen auraya göre artış gösteriyor. Ve herkesinde kendine has bir çekiciliği var.
Esmer erkekler çingene gibi geliyor özür dilerim öyleler demiyorum kesinlikle bana öyle geliyor diyorum. Kumral ve beyaz iyidir
İkisi de hoş kimine beyaz aşırı yakışıyor kimine esmer
Beyaz ten bence... Bembeyaz bir ten 😂 ama tabi insanlar zıttını çekiyor genelde...
Eskiden esmer modası vardı şimdi beyaz modası var. Hangisi çekici anlamıyorum hepsi güzel işte
Daha önceki aklım olsaydı beyaz ten derdim ama son zamanlarda esmer tenlileri daha çekici buluyorum
Esmerler keşke toplatılıp nesilleri tukeninceye kadar toplumdan izole edilseler
Buradaki esmerin daha degiisik bir aurasi var aşık oldum kız halimle kısaca aurasi iyi olan diyorum
Ben beyazciyim. Gerçi çekici bildugum birsuru esmerde oluyo ama 😀
Her tenin ayri bi guzelligi var ya. Fizigine bagli tabi.
Beyazlar bu dünyanın yaşam standartlarını yükseltiyo yau.
İkisinin de ayrı bir güzelliği var ya. Megan Fox ile charlize theron ayrımı yapılabilir mi?
Her şey okey, hiçbir sıkıntı yok. Bir tek ten rengi mi sorun yaratacak 😂
Güncele çok katılıyorum sjzjs
Djhdudbdubd
Nefes alsin yeter onlara
KS abazalarınin iştahı kabarmış sjxks
Şu üstteki tiktokçu değil mi
Evet
üstteki kızın beyazlığı da sırf makyajdan zaten yüzü vücudundan daha beyaz kfkddj
Beyaz ten daha çekici ama tabi bu süje tamamen görecelidir.
Ama o üstteki kız beyaz tenli değil buğday, beyaz ten böyle olmuyor.
Çekicilik terimi, insandan insana değişim gösterebilir. Kimisi beyaz tenli insanlardan hoşlanır kimisi esmer. Bu konuda tartışmak saçmadır.
Bana soracak olursan beyaz ten ama kişiden kişiye değişir. Bence beyaz ten saklı kalmış gibi hissettiriyor.
tabii ki beyaz. erkekte de kadında da. ama buğday olanlar kendini bir zahmet beyaz sanmasın. ülkede beyaz ten oldukça az.
Ben esmer ten severim
Şahsen beyaz tercihim
Beyaz ten, esmer tene göre daha çekicidir
Beyaz ten
İkisini de esmer görüyorum galiba esmer diyeceğim
Kesinlikle esmer ten 👍
Fark etmez hangisi yatakta iyis3
Yatakta iyi misin o önemli
Beyaz 100 kat daha iyi
Beyaz ten çekiciliği denen şey gerçekten var. Biraz daha şanslilar bence 😃
Nefes alıyor mu?
Hayir
Resimdeki kizlar gibiyse ikisi de
Beyaz ten ve ilki beyaz değil
Bence her rengin kendine gore bir cekiciligi var
Ahlaklı bir insan dikkat çekici
Kadında beyaz erkekte esmer
Ne beyaz ne esmer ten bugdaydır efenim
Kesinlikle beyaz
esmer daha iyi
Kadının Beyazi erkeğin esmeri makbule geçer anamm
Yüzüne fiziğine tarzına bağlı
Ben kendimi beyaz seviyorum ama yanik ten daha hoş
Güzel olduktan sonra fark etmiyor
Burada esmer daha iyi
Kesssssinlikle esmer, beyaz tenler beni çekmiyor.
Kadın dediğin bembeyaz olmalı
Beyaz ten dende bir tik daha onde.
Beyaz tabiki tartışılmaz
Açık veya açık bronz tenlileri beğeniyorum.
İkisi de ayrı çekici.
Valla ikiside olur farketmez
O beyaz tenli kızın ifası vardı
Erkekte esmer kadında beyaz
Nefes alsın yeter
Ppaushdudbdudhd
Beyaz ten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?