Soru kizlaraaa🧚🏻♀️. Bunun kız versiyonu da gelicekk😹
Kitap okuyan erkek
Yemek yapan erkek
Çocuk seven erkek
Hayvansever erkek
Tamir işlerinden anlayan erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru kizlaraaa🧚🏻♀️. Bunun kız versiyonu da gelicekk😹
Cevap
7Cevap
erkek çekici gelmez
beni çekici bulan var mı diye merak ettim :)
Varmiş abi merak etme😹
eee hepsini yapmali zaten erkek dedigin.. bunlari yapmayanlarla sadece lisede arkads olunurr..
Yok şimdi öyle değil kızlara hangisi daha çekici geliyor onu soruyorum. Yoksa tabii ki de hepsini yapmali
Onu seçerler mi ki?😹
Ahhahah😹😹 e
Yok ya hoşuma gitmedi. Aksine sinir olurum öyle insanlara da herkesin kriterleri farkli tabii
Çok çekmişsin galiba abicim
Aaa orada duralim lütfenn. Aradığını bulmamişsin ama diğer kadinlara saygi duyman gerekir bence.
Karşınza çıkmamiş olması herkesin öyle olması demek değil
olmadığını iddia etmedim zaten karşıma çıkmadı dedim.. ayrıca yukarıdaki söylediklerimin aksini iddia edecek kadın da yok.. yani kadınlar huylarını değiştirmek istedikleri erkeklere aşık olurlar değiştiremeyince ya terk ederler ya terk edilirler daha da kötüsü sağlıksız bir evliliğin parçası olup travmatik bireylerin çoğalmasına vesile olurlar. :D
Evet iddia etmedin ancak herkesin ayni olmadigini biliyorsan kadinlara saygi duymalisin. Diger konuya gelince haklisin. Çoğu kadin böyle. Ama dedim ya herkes ayni değil:))
devrimci erkek ve devrimci bıyığı olup gözlüklü erkek🤭
Ağzında sigara varken bı işle uğraşan erkek jdjjd
Ahahahsjsj😹😹
Meraktan geldim bakalım ne diyecekler 😅
Hoş geldin o zaman😹😹
tamirdrn anlayan erkege ben bile yukselirim.
Ahahhahsjjsj😹😹😹😹
çok çekiyor bunlar zaten
Dürüst sorumluluk sahibi kibar
Hepsi bir arada olmuyor mu
Tabi paket yapalim mi?😹😹. Shhssj. Olur da yani herhalde biri daha çekici gelir değil mii?
😹😹
Doğru şık yok : PARASI OLAN ERKEK
Ahahhsjs bizim parada gözümüz yok dermişimm 😹😹😹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba!💫 Bence bu anket sorusu tamamen kişisel tercihlere göre değişir ama "hayvansever erkek" benim gönlümde bir tık öne çıkıyor.😊 Düşünsene, bir insanın hayvanlara şefkatle yaklaşması, içindeki merhameti ve sıcaklığı gösterir. Hem birinin küçük dostlarımızı sevmesi, hayatı daha neşeli ve sevgi dolu hale getirir. Senin favorin ne bakalım?💕